nettverk

Nettverk er en fantastisk ting!

Jeg har den mest utrolige familien en kan drømme om, jeg har foreldre som stiller opp 200 prosent, besteforeldre som står i kø for å hjelpe og en lillebror som ikke kunne vært mer fantastisk!

 

Tiden etter sykehus oppholdet har vært en periode der jeg har opplevd alle følelsene på følelsesskalaen. Ting går opp og ned, og noen dager er veldig tunge, mens andre går veldig lett.

Heldigvis har vi masse venner rundt oss, denne situasjonen har lært meg hvilken venner og hvilket nettverk jeg egentlig har!

 

Emil har mange ?tanter?, han er kjempe heldig! Mange som vil kose, passe og trille J

Jeg vet ikke hvordan jeg kan få takket dere for all den støtten dere er for oss! Nucleus jentene!, dere er fantastiske, måten dere hjalp oss og er villig til å fortsette å hjelpe! Dere er positive, glade og dere vet ikke hvor mye det betyr for meg/oss.

Det er nok vanskelig å vite hva dere egentlig skal si til oss, det er nok ganske vanskelig å vite hva dere skal si og gjøre, men bare de tekst meldingene dere sendte den uken vi var i oslo, det varmet å vite at noen tenkte på oss, og krysset fingrene for lille Emil! Jeg kan ikke si jeg ikke hadde greid det uten dere, men situasjonen og tiden hadde nok gått sinnsykt mye saktere og vært veldig mye tyngre!

Dere har og ?pushet? meg til å være sosial, å det setter jeg evig pris på, jeg tror jeg kunne risikert å blitt en skikkelig sofa gris som syns synd på meg selv! Med andre ord, falle inn i en sirkel som ikke hadde vært bra for verken meg, Tori eller Emil!

 

Jeg vet at Tori har satt ekstremt stor pris på hvordan laget, styret og de rundt laget har støttet han oppi alt dette! Selv om Tori ?leker? sterk, er det viktig at noen ser han oppialt dette her. Han er en fantastisk far og en utrolig god kjæreste for meg! Vi har taklet dette på hver sin måte, han har vært den sterke hele veien, derfor er det viktig at guttene tar vare på han, og at han får puste litt med forandring på trening hver dag!

 

Hjemme i Bergen har vi også stor støtte, og der er også flere jeg vil takke for måten de har taklet det for.

Mamma, Rune Og Pappa, Ingunn har alle vært en stor støtte på hver sin måte. Det er ikke veldig lett akkrurat nå å si hva som fantisk hjelpe fra dag till dag. Jeg vet ikke alltid selv hva som skal til for at jeg skal føle meg bedre, men dere er der alltid for meg å det setter jeg/ vi ekstremt pris på!

Dere planlegger fremtiden deres å inkluderer Emil, tori og meg. Det varmer og det er en enorm støtte å vite at vi ikke står på bar bakke! Emil kommer til å ha de beste besteforeldrene som finnes i verden! Sang og aktiviteter! Dere er best J

Tantene og onklene mine, dere også har vært en enorm støtte, dere sitter inne med mye kunnskap og jeg vet at Emil er sinnsykt heldig som har dere i sitt nettverk fremover!

Og ta oss inn på den måten dere har gjort, måten dere planlegger Emil som endel av fremtiden, er en enorm støtte for oss! Vi skal gjøre det vi kan for å gjøre gjengjeld fremover! Mormor og morfar og farmor og farfar dere støtter oss på en fantastisk måte! Måten dere vil passe Emil og kose med han! Han elsker det, og setter så utrolig pris på det! Må jo på avvenning de ukene jeg har vært i Bergen! J

 

Også er det venninnene mine hjemme som har vist seg å være en kjempe støtte! Mange av dere har barn selv å kan sikkert ikke drømme om hvordan dette kan føles, men dere gjør en fantastisk jobb å holde oss oppe! Dere står med åpne armer uansett! Tusen hjertelig takk!

Dere ser på Emil som en leke kamerat for deres søte små, det er en kjempe god følelse! ?gamle? venner som vi hadde mistet kontakten med er tatt opp igjen å dette setter jeg så stor pris på at jeg kan ikke beskrive det med ord! Jeg gleder meg til en hverdag sammen med dere og de søte små! J

Tusen takk til dere alle sammen!

signatur

2 kommentarer

kristine

23.aug.2010 kl.17:54

Hei Linnis.

For en start på tilværelsen for en liten mann og en nybakt mamma og pappa.

Så godt du har et kjempe nettverk!

Kjenner igjen noen av de følelsene du beskriver fra tiden Emil var kjempe syk på sykehuset og alle spørsmål bare hang i luften.

Vi fikk en pang start vi og når Philip ble født, men ikke i nærheten av det dere opplevde. Vi slapp unna med en uke på nyfødt overvåkningen og sterk antibiotika. Men følelsen når alt bare går "utforbakke" og man har tusen spørsmål kommer jeg aldri til å glemme!

Ønsker deg og familien lykke lykke til på ferden. Ta vare på de gode stundene og gode venner og familie. De betyr alt!

Masse Klemmer fra gamle trener Kristine i Bergen

Kaja Viktoria

07.sep.2010 kl.01:52

I LOVE YOU!

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits