Babyboom :)

Da var endelig lille Cecilia og Robin kommet til verden, Cecilia kom 08.09.2010, kuleste datoen <3 Mens Robin kom i natt, 14 september 2010 <3 Så deilig å vånke til nyhetene om babyer! Kjenner eggstokkene begynner å bevege seg igjen! Haha.. Tori får helt angst stakkar! Men,men.. er nå deilig at vi damer kan "styre" litt <3 hehe..

Jeg skal legge ut bilde av de små søte, må bare få tillatelse av de nybakte foreldrene først! Gratulerer så masse forresten, meg og Emil gleder oss til å bli kjent med både Cecilia og Robin!

Emil blir rett og slett kjempe glad når vi snakker om de nye vennene hannes! Han ler og smiler masse. Deilig å endelig få litt tilbakemeldinger fra han! Også har han begynt å snakke med seg selv, så nå diskuteres det med tv'en, bamsen og speilet <3 Fantstisk å høre på :)

Det var ikke bare nyheten om Robin som var bra idag, Emil var hos øye doktormannen idag, (her følte mamma seg greit malplassert, blant pensjonister og andre eldre mennesker som rett og slett ikke følte det var passende å amme på et venterom) Emil derimot brydde seg lite, han drakk, skreik, dreit, snakket og lo! Haha.. sjarmerende allerede! Men det fantastiske med dagen var at øynene til Emil er perfekte! utrolig lettende å høre!

 

signatur

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits