dagen før dagen!

Nå er dåpen til Emil rett rundt hjørnet! Imorgen allerede.. Jeg har laget invitasjoner, men ingen har får de før selve dåpsdagen :) hehe.. så takk for tekst meldinger og jungel telegrafen! Å lage invitasjoner tar lengre tid enn jeg trodde, men no vet jeg det til neste gang :) begynn tidligere!! Men ble ganske fornøyd med de til slutt! Arti med innbydelser som ikke er make til alle andre!
Mamma har bakt masse idag! Knall fin klovne kake og nydelige muffins :) Dagen før dagen har gått med på en inspeksjon av lokalet, besøk hos farmor, (oldemor og oldefar på paradis) for å hente duker og lysestaker, amme, klippe&lime bordkort, pynting av muffins og opptegning av bordpynt, hvor folk skal sitte etc. (ikke alltid like lett faktisk!!)

signatur

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits