åh vakre Bergen!

Da har meg og Emil vært i Bergen siden Onsdag i forrige uke, fantastisk!! Jeg har nok verdenst beste familie! Støtter oss gjennom tykt og tynt og er der når vi trenger de :)
Vi har vært i gjennom feber og oppkast de siste dagene! Jesus (!!!) verste som finnes er oppkast, (trodde jeg) det verste er faktisk når babyen din spyr :( stakkars lille trollet mitt, spiste det han fikk, men det kom i retur ganske fort..
Men til tross for at han nok var ganske kvalm og vond i magen, smilte han tappert og prøvde å leke videre!
Stakkars gutten vår, er heldigvis på bedringens vei :)Sykehuset i forrige uke gikk greit, Emil uttrykte en sterk missnøye når damen smørte gel på magen hans for å ta UL. Men han var modig og kjempe tøff (!!) Enda ikke fått svar på bildene, men forhåpentligvis viser de ingenting, og Emil sin mage blir bedre og bedre! :)

                                                                                                                                          Mamma og Emil

signatur

Én kommentar

Isabell Surrehue

11.des.2010 kl.14:25

uff jeg får så vondt i hjertet når jeg leser det du skriver. Synes det er så urettferdig..

men herregud, så utrolig vakker den lille gutten er <3

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits