Pakke,pakke

Da hadde julen hentet meg inn, plutselig var det under en uke til julaften, å alle de gavene jeg så fint hadde planlagt i lange tider var ikke begynt på.. Årg.. fant fint ut at jeg kanskje hadde tatt litt vann over hodet der ja! Å med en mann på landslagssamling, å en liten Emil som helst vil krype inn igjen imeg er det vanskelig å få gjort så alt for masse.

Men, men mannen er kommet hjem igjen (endelig!!) å jeg har fått begynt litt på gavene :) Bedre seint enn aldri!

Juleferien starter for alvor i morgen, i Bergen! Blir så fantastisk å være meg , Tori og lille gullet vårt sammen i noen dager, før mannen inntar Amsterdam! Det ar under pakkingen jeg fant ut at vår lille gutt ikke er så liten lengre.. Han har vokst ut av masse klær! (er desverre en del vi ikke har fått brukt en gang) off.. så masse fint tøy! Eneste grunnen blir nok å få en ny baby!! (Tori var ikke helt enig)! Emil har fakstisk lagt på seg nesten ett kilo på tre uker!! Store, store trollet vårt!
Men,men.. pakking, pressanger, vaske og rydde, alt på samme tid, mens mannen og Emil er hos farmor og farfar.

Hvorda er deres juleforberedelser?
Mye styr?

                                                                                                                                                                Mamma ♥

signatur

Én kommentar

ailin

21.des.2010 kl.22:50

Jeg er heldigvis ferdig med alt som heter gaver, og det er fantastisk! Nå er det bare kosing med Gabriel mens mamma og de gjør siste innspurt :) heerlig, kan nesten ikke vente til julaften kommer.

God tur til Bergen nok en gang, og vi sees på nyåret :D gleder meg!

Kommer til å titte litt innom her på bloggen din, får håpe du får tid til å blogge litt i ferien da ;)

God jul og godt nyttår til deg og dine :)

klem fra meg og gabriel :*

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits