Da var vi kommet oss hjem igjen til vår lille kjeller!  :)

Steike for et styr det er å pakke inn i bilen, kjøre et par timer, stå i fergekø , komme hjem, pakke ut av bilen og sette på klesvasken, for deretter å henge opp klærne å sette på en ny maskin! ÆRE VÆRE mamma rollen :)
Når freden har lagt seg rundt oss, (Emil i seng) fant jeg ut at det var en god ide å lese bruksanvisninger på den nye trykk kokeren og kjøkkenmaskinen som lå under treet.

Vanskeligere enn du skulle tro! "Når sikkerhetsventilen står der og når det røyker der, å damper der, skal du trykke på den knappen og se den veien og synge lille petter edderkopp" men,men.. poteter blir det nok på Mannen uansett! :)

Men,men.. Nå har Emil begynt å holde på maten igjen! Heldigvis! :)

                                                                                                                                                   Mamma og Emil

 

signatur

2 kommentarer

mammawesterheim

03.jan.2011 kl.11:39

Det var husmora si det ;)!:.. Trykkoker og alt :P.. Godt at Emil`n er frisk igjen =)

Jeanette

03.jan.2011 kl.21:25

Ja, vi skal snart gjennom samme stresset og styret. I overmorgen bærer det fra Sunnmøre og til Østfold igjen. Gleder meg til vi har fått komt oss på plass:-) Bruksannvisninger er det værste jeg vet!! Står altid så vanskelig forklart!! Godt at lille Prinsen er på bedringens vei<3

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits