Haukeland!En natt i romjulen ble tilbringt på barneavdelingen på Haukeland!
Så Emil fikk en seng som lignet mer på en liten fengselscelle, og jeg fikk en madrass som var tynnere enn en bademadrass, og dyne og pute var ingen selvfølge. Men alt i alt Emil ble bedre og vi reiste heldigvis hjem morgenen etter :) Med en diagnose som tilsa lungebetennelse type virus! (Så det legevakten i stavanger mente var falsk krupp, var lungebetennelse)
Stakkars gutten vår!

                                                                                                                                                           Mamma og Emil

signatur

2 kommentarer

Jeanette

16.jan.2011 kl.22:03

Uff, så trist og ekkelt der var:-S At de ikke kan lage det litt koseligere på ett sykehus?! Er jo SÅ LITE som skal til! Man blir jo sykere av å bu i noe sånt. Det følte i allefall jeg da vi tilbrakte 6-7 uker på sykehus. Stakkars lille venn<3 Håper han slipper mere sykehus, for det er ikke noe morro!

Heidi

18.jan.2011 kl.21:54

Hei og så hyggelig at du la meg til som venn :) Hvor gammel er Emil? Tar jeg helt feil hvis jeg tror han er rundt6-7 måneder? Og han står allerede? Det er jo bare helt utrolig! :) Morro når det går rette veien :)

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits