Fysio!

Idag var det dags igjen for fysio time med Emil, vi skal ha intensiv mnd nå, med en gang i uken. Dette for å vise oss hva vi kan gjøre hjemme videre.
Idag imponerte han fysioen igjen! Eneste som ikke var på topp er magemusklene hans. Etter operasjonene og brokken han hadde tar det visst litt tid å få musklene på plass og klar for å trenes opp igjen.
Så dette er målet vårt denne mnd, Emil skal bli interissert i beina sine! Også skal han lære seg etterhvert å sitte!

                                                                                                                                                  Mamma & Emil

signatur

2 kommentarer

Heidi

19.jan.2011 kl.20:47

Vi har en gutt på litt over 5 år :) (Eller rettere sagt min stesønn :) Han går i barnehagen, men begynner på skolen til høsten. Så det blir veldig spennende! John Lucas er veldig flink motorisk og er nesten lik jevnaldrende på det området. Han kler på seg selv, sykler, bleiefri, klatrer, sparker fotball++++ Der han derimot sliter er med språk. han ligger vel på stadiet til en 1 1/2 åring. Vår toåring snakker nå 4-5 ordssetninger og veldig rent(tidlig ute). mens John Lucas har kun noen få ord som hei, ja, nai, ikke ha, mamma, pappa. Han kan og fler ord, men de er det kun vi som forstår.

John Lucas bor fast hos oss :)

Jeanette

21.jan.2011 kl.16:57

Så flink han er da<3 Liten sterk gutt med pågangs vilje:-)! Vi har vært gjennom det samme når det gjelder trening. Stå på, dette kommer til å gå kjempe bra! Klem fra oss:-)

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits