tårene triller!!

Må være en av de fineste videoene jeg noen gang har sett! tårene trillet fra ørste setning!
signatur

5 kommentarer

Nydelig rett og slett!:)
SV, hehe Jonas fikk den første tannen sin når han var ca 14 måneder, men så kom det tre stk på en gang også da :P!.. Først en jeksel, så en fortann og en jeksel til og nå en liten en nede ;)!
Så utrolig nydelig gjort av broren :) og for en kjempe skjønn jente. Nydelig var hun :) rett og slett.

Heidi

22.jan.2011 kl.20:28

John Lucas skal begynne i vanlig klasse ja :) Men de ett ressurssenter på skolen han går på. Der har de andre aktiviteter ,som barn med spesielle behov er med på, i de timene de ikke greier å henge med. Men merker det blir mer og mer å følge opp jo eldre de blir. John Lucas har fått briller, høreapparat og nå venter vi bare på ganeplate. Ganeplate er ett godt tips mtp språk. Hadde John Lucas fått det før, hadde han muligens snakket bedre i dag. Samme med høreapparat. Han fikk først for 2 måneder siden. Men han har mest sannsynlig hørt veldig dårlig i mange år. Dette pga at barn med DS har trange øreganger og litt mer produksjon av ørevoks. Noe som fører til mye ørebetennelse, veske i mellomøret ol. John Lucas har hatt mye ørebetennelse, men mye av det de kaller stille ørebetennelse. Det merker hverken JL eller vi.

Merker og at John Lucas henger etter i hva han faktisk forstår. Han svarer ofte med ikke ha, ja eller nei og mamma. På spørsmål du vet at det noe av de svarene ikke er rett. F.eks. skal vi spise sjokolade? svaret er ofte; ikke ha. Men når du viser han sjokoladen så kommer han løpende fordi han vil jo gjerne ha det :) Så kan være litt frustrerende iblandt når du tror han har skjønt det du har sagt, eks: kan du kaste det i søpla, han svarer med ja, så går han heller på badet og finner en bleie. Men han lærer mer og mer for hver dag :)

Elias som er 2 år har for lengst gårtt forbi JL både mentalt og på språksiden. Men motorisk er John Lucas fortsatt ett godt stykke bak.

Heidi

22.jan.2011 kl.20:30

Skulle være at John Lucas er ett godt stykke foran på det motoriske :)

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits