Er det muuulig?

Som jeg skrev om i forrige innlegg var det vanskelig å finne i frem i systemet! Tverrfaglig SAMARBEID?
Flott(!!) Samarabeid er når noen jobber sammen om et arbeid! (sist jeg sjekket, mulig det har endret seg)

I hvertfall! Endelig fikk vi kontakt med e logoped som ville hjelpe oss med opplæring og trening i forhold til "gommeplaten" til Emil!
MEN(!!) For å få denne "gommeplaten" må en : Sende inn en bekreftelse på at en har fått avslag på logoped hjelp av PPT (de som egentlig skulle hjelpe) Deretter må en ha en henvisning fra legen om at Emil er kandidat for en "gommeplate". (Hjelper ikke bare vise at han har fått påvist en diagnose)

Lege henvisningen var heldigvis ikke vanskelig, det var en telefon, å vips så var den sendt (i hvertfall håper jeg det er blitt sånn) PPT avslget er et helt annet kapittel!
Vi fikk beskjed via mail om at avslaget var sendt i posten å at de sendte en kopi som vi kunne bruke når vi søkte om refusjon av HELFO. Problemet var ikke avslaget i seg selv, men når vi endleig fikk brevet var det til feil unge!!

Akkurat det stod Emil på konvolutten og øverst på arket! MEN det stod ikke Emil sitt navn i avslaget! Dette vil si at vi har fått et brev som er under taushetsbelagt (vanskelig å finne rette ord)!

                  

                                                                                                                                  Mamma (som er lei av å sitte i telefonen)

signatur

10 kommentarer

sv; Takk for det <3 Joda skal ikke klage på formen:)

Uff, det skal virkelig ikke være lett for dere dette:/ Håper virkelig det ordner seg slik at Emil får den behandlingen han trenger:)

jeanette og Alexander!

31.jan.2011 kl.18:09

Herregud for noe rot! Hva med å ta kontakt med forbrukerrådet eller noe?

Om de kunne ha hjulpet deg og satt lys på denne saken så kanskje det hadde blitt lettere for både deg og andre å få slik gommeplate.

Jeanette

31.jan.2011 kl.18:29

Hjelp! Jeg blir super forvirret bare av å lese om alt dette styret! For ett ROT! Skulle nesten ikke tro det var MULIG å gjøre ting så forbaska vanskelig?! Uff, stakkars deg/dere! Håper drere treffer noen som kan hjelpe dere snart, så dere får begynne med dette, snarest mulig<3

christineshverdag

31.jan.2011 kl.20:06

det skal ikke være lett nei...

Anna Elholm

31.jan.2011 kl.20:20

//svar: den ene plassen er Tyrkia og den andre er jeg ikke helt sikker på faktisk.

du har en så nydelig gutt !

mammawesterheim

31.jan.2011 kl.21:15

Eg e heilt sjokkert!.. Har kun opplevd positive ting med ting vi trenger til Jonas, så at du / dere blir behandlet sånn er helt utrolig!!..
sv; Dette brukte jeg i salaten: Rømme,majones,purreløk,litt sennep,salt og pepper og 4 egg:)

emil & oss <3

31.jan.2011 kl.22:02

mammawesterheim: Ja det er nok ikke alltid positivt å bo i en stor kommune!

Michelle

01.feb.2011 kl.10:45

Det skal IKKJE vere slik! Eg blir skikkelig sint på dine vegne av å lese om alt du må igjennom!! Håpar verkeleg du får ein fortgang på det no!:) Lykke til med alt sammen!!:)

jeanette og Alexander!

01.feb.2011 kl.14:29

Jeg har gitt deg en award på bloggen min :)

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits