Intervju

Jeg skulle egentlig på intervju igår, men det ble utsatt for vi var på habliteringssenteret på kurs med de andre familiene som fikk barn med DS i 2010.
Disse samlingene er egentlig veldig "okei", du kan stille spørsmål og høre hvordan andre har taklet alt sammen :)

Derfor er mitt intervju utsatt frem til fredag klokken tolv, så nå gjenstår det å finne noe som kan ha Emil mens jeg sitter å smiler :)

Må skrive mer seinere her inne, Emil er i mindre godt humør :(

signatur

4 kommentarer

mammawesterheim

08.feb.2011 kl.18:03

Så greit med sånne samlinger da =)!... Vi har takket nei til alt sånt vi, orker rett og slett ikke tanken på flere møter angående et lite "ubetydelig" kromosom =)!

emil & oss <3

08.feb.2011 kl.18:11

mammawesterheim: hmmh.. ser den :) Er litt styr, men syns det var veldig koselig med mødre sm er litt mer arfaren enn oss, (kromosom eller uten)

Men har dere begynt med tegn og sånn?

mammawesterheim

08.feb.2011 kl.18:23

Det har vi ikke... Jeg føler ikke at det er riktig for oss før Jonas viser oss at han trenger det. Mange meninger om dette, men jeg vill hvertfall gi han en sjanse til og utvikle seg i sitt tempo først av alt =)

emil & oss <3

08.feb.2011 kl.19:08

mammawesterheim: Ja det høres ut som en god ide! Vi kaller det vår andre barselgruppe, som Tori også får delta på :)

Og her i stavanger kommune er det ikke lett å få igjennom søknader, så er greit å ha noen som har vært igjennom det tidligere.

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits