En lang natt!

I natt har vært den lengste natten på leeeenge!
Emil begynte å klynke når vi la oss i 12 tiden, dette fortsatte hele natten.
Jeg var på et punkt så trøtt at jeg ikke greide å åpne øynene mine en gang. (Ingen god følelse)
Det endte med at klokken 04.30 tok jeg Emil opp i sengen til oss å la han til puppen. (Det trøster alltid)
Problemer var at jeg sovnet jo i ny og ned og sov tydligvis så tungt at jeg ikke merket at han "datt" av. Så når jeg våknet i dag morges av en kjempe sint gutt som lå å spente meg i magen og en veldig verk i puppen.
Da hadde Emil mistet grepet om matfatet og sugde febrilsk "oppå" puppen. Dette resulterte i et svært "sugemerke" som utover dagen har blitt et stort blåmerke!
Ingen skal si at det er noe gale med sugeevnen til nurket nei!!

Dagen idag har vært som natten, masse sutring, grining og rett og slett skriking. Vet ikke hva det er som er gale :(
Men blir myye kos av det hvertfall! ♥
Den tidlige morgenen førte hvertfall med seg noe godt! Jeg fikk møtt på røntgen avdelingen i Hillevåg klokken 08.00. Var ferdig på et kvarter :) Så nå er det bare å krysse fingrene for at mitt bekken er stort nok til en evt. en ny baby så jeg SLIPPER keisersnitt!

Nå sitter Emil å kjefter på stolen sin, fordi mamma har tatt av lyden! (noen ganger er det nok).
Mannen er på trening, planen var at jeg skulle dra meg på håndballtrening etterpå, men flinke meg har låst mine nøkler inne i bilen, og Tori har den andre!! Så hvis ikke han har tid til å komme hjem mellom trening og møte, blir jeg litt sein på trening. Men,men. er heldigvis ikke alle netter som er så korte som denne :)Ha en fin Tirsdagskveld videre!

                                                                                                                                                          Mamma og Emil

 

signatur

14 kommentarer

mammawesterheim

08.feb.2011 kl.19:09

Hadde du ks med Emil? =)

emil & oss <3

08.feb.2011 kl.19:17

mammawesterheim: nei,egentlig skulle jeg tatt ks på riksen siden han hadde tarmen på utsiden, (omphalocele)menne jeg er under 165 å da skal de egentlig sjekke om bekkenet er bredt nok. Emil kom ikke ut før de kom med sugekoppen. (presset i 1t og 20 min) så no vil de undersøke.

jeanette og Alexander!

08.feb.2011 kl.21:52

tihihi, Alexander lagde sugemerke på haken min :)

De hadde ingen planer om å sjekke bekkenet mitt, de nevnte det ikke engang! Jeg spurte jordmor engang om hun kunne sjekke det, men hun sa at det ikke var nødvendig og at det gikk nok helt bra.... litt tåpelig sagt egentlig.

Jeg er kun 158cm.

emil & oss <3

08.feb.2011 kl.22:05

jeanette og Alexander!: Ja min jordmor sa også det! Men de på sykehuset sa til meg etter fødselen at jeg var nødt å gå å få det sjekket!

Hun trodde jeg var helt på grensen! Så fo rå være på den sikkre siden så gjør jeg det :)

jeanette og Alexander!

08.feb.2011 kl.22:25

Jeg brukte litt over en time på å presse ut Alexander, men klarte det uten sugekopp og tang. Tror du jeg burde få det sjekket? ..

emil & oss <3

08.feb.2011 kl.23:08

jeanette og Alexander!: Hør med legen din, hvis han kom uten tang eller sugekopp, så kommer nok neste mann ut også :)

christineshverdag

09.feb.2011 kl.09:30

DET der kjente jeg meg igjen i. Har en god del slike netter med Casper. Han begynner i 11-12 tiden når vi akkuratt har bredt dynen over oss, og våkner opp til fem-seks ganger hver natt. Til slutt er man så trøtt at det ikke er annet å gjøre enn å ta han opp i sengen, og ja gi han pupp (flau) selvom jeg vet at han ikke burde bli vant til å få kos om natten.

Tenker dere på å få ett nurk til? merker at jeg har begynt å syntes folk som er gravid er fine igjen og er litt babysyk.

Jeanette

09.feb.2011 kl.09:49

Uff:-( Er så grusomt når de gråter og gråter, og er urolige på natten, å man ikke vet hva som plager dem:-( Man blir så hjelpesløs! Håper det ordner seg<3

emil & oss <3

09.feb.2011 kl.10:14

christineshverdag: ja har begynt å tenke på det :)

Emil trenger en å strekke seg etter, jo fortere jo bedre syns jeg, men må få svar på røntgen bilder å litt andre prøver i forhold til meg selvogså er vi klar :) greit å bare bli ferdig når en først har begynt ;)

haha.. dere da? en ny en snart?

christineshverdag

09.feb.2011 kl.14:01

Er enig i det, at det kan være like greit å bli ferdig når man først har begynt. Merker jo enebarn tenkser på Casper allerede, og ønsker at han skal få en å bryne seg på, lære å ha omsorg for noen og å dele på både leker og oppmerksomhet. Men er ikke helt klar enda, vil komme ordentlig i gang med jobbing, og så håper jeg at Casper sover om natten før jeg får en til - blir sikkert bra slitsomt med to som våkner.

Håper røntgen viser at alt er i orden da =)

jeanette og Alexander!

09.feb.2011 kl.15:25

sv: Takk :) Ja jeg har helt glemt å spørre om hvordan det gikk med badingen deres?

Har han begynt å bli litt mer vant til vannet?

emil & oss <3

09.feb.2011 kl.15:48

jeanette og Alexander!:off.. nei, Emil er hysterisk når det gjelder vann!

Prøver å venne han til det, men tror det tar litt tid :)

jeanette og Alexander!

09.feb.2011 kl.16:47

Var en baby på babysvømmingen som kun gråt de 2 første gangene, men så ble han litt mer vant til det og slappet litt av. Stakkars pappaen var jeg helt fra seg nesten, men lærerne var kjempe flinke med å si at det var helt normal reaksjon for noen.

emil & oss <3

09.feb.2011 kl.20:45

jeanette og Alexander!: jeg gleder meg til vi skal ta han med i et basseng :) har kjøpt bade shorts no <3 hehe :)

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits