Om oss

Vi er en liten familie på tre. Mamma, Emil og pappa.
Vi fikk vårt første barn i juni 2010, etter et langt svangerskap kom endelig gutten vår tre uker for tidlig. Det viste seg at Emilen vår ble født med downs syndrom og omphalocele.
Både meg og mannen er utdannet barnevernspedagoger, Tori jobber som pedagogisk leder på en førskole gruppe, og trives veldig godt med det. Samtidig spiller han eliteserie håndball på Viking (stavanger). (Flinke mannen min!)
Personlig la jeg håndballen delvis på hyllen i det jeg fant ut at vi var gravid, men spiller sånn smålig igjen nå! (vanskelig å kutte noe som har vært en så stor del av livet)
Før jeg ble gravid jobbet jeg som pedagogisk leder på en småbarnsavdeling, dette var en fantastisk jobb, med mange utrolige foreldre og barn. Når jeg er ferdig i permisjon er jeg ikke helt sikker på hva jeg har lyst å gjøre, første prioritet er Emil og hans hverdag og treningen og stimuleringen som følger med.

Livet vårt ble ganske annerledes enn det vi hadde sett for oss. Men å få et barn med Down syndrom er en ekstra utfordring. Å dette fant vi ut at vi ville ta på strak arm. Vi var nødt til å brette opp armene og sette i gang. Akkurat nå er han en ?vanlig? baby, med litt ekstra vaksiner, litt ekstra kontroller og undersøkelser. Det er ingen som vet hva fremtiden vil bringe for oss, men en ting vi vet er at Emil har kommet til akkurat riktig hjem. Vi elsker han over alt på denne jord, og skal gjøre alt som står i vår makt for å gi han det aller beste! (det som ikke står i vår makt, skal vi greie å mase oss til!!)

signatur

11 kommentarer

jeanette og Alexander!

09.feb.2011 kl.20:14

Det er godt å høre at dere tok det så fint, er ikke mange som ser det på den måten. For dem så er nesten hele livet ødelagt fordi de får et barn med spesielle behov, da mister de friheten sin, som de sier selv.

Jeg er litt sånn som deg, tar det på strak arm med en gang, for "går du rundt grøten" for lenge så kan alt skjære seg.

14.feb.2011 kl.21:26

En ting er jeg sikker på Linnis, og det er at Emil kunne ikke ha fått en bedre mor en deg. Han er heldig som har deg som mamma, det skal du vite:)

emil & oss <3

14.feb.2011 kl.22:08

Anonym: takk :)

Jeg tror han valgte riktig foreldre! <3

Anne-Marthe:)

06.mar.2011 kl.12:28

Herregud får tårer i øya når jeg leser det her. Emil kunne ikke fått bedre foreldre. Viste ikke at dere var utdannet pedagoger begge to. Da er vi i samme båt, for om 2 mnd er jeg utdannet førskolelærer og skal jobbe som pedagogisk leder på småbarns avdeling:) Emil har det beste utgangspunkte han kan få med to så resurs sterke foreldre. Og de utfordringene dere vil møte tror jeg dere vil takle utmerket <3

Klem Anne-Marthe:)

emil & oss <3

06.mar.2011 kl.23:15

Anne: Takk :) Jeg tror Emil har valgt oss jeg ;) ser for meg han sitte på en sky og peke ned på hvem han har lyst å bo hos <3

Er veldig koselig å jobbe på småbarns avd.! Lykke til!

klemm

Anne-Marthe:)

06.mar.2011 kl.23:17

Ja det tror jeg å:) Kunne jo ikke passa han bedre:) Ja jeg stor trivdes på småbarns avd:) Takk:)

emil & oss <3

06.mar.2011 kl.23:20

Anne: greier ikke kommentere på bloggen din?

Pauline

10.mar.2011 kl.16:05

Hei! Koselig blogg du har! Vi har også en gutt med Downs og han blir 6 år i juni.

Du har mye å glede deg til!!

Gi go-ingen en klem fra meg!

emil & oss <3

10.mar.2011 kl.16:16

Pauline: var inne å snek på bildene dine :)

Greide ikke kommentere, men gud for en nydelig "going" dere har :)

Lena & Sara

18.mar.2011 kl.10:20

Hei Linnis!

Fin blogg du har, og en nydelig liten emil.... Er de ikke verdens herligste unger, er bestandig blid og kan sjarmere alle de treffer. Ihvertfall er min lille Sara slik, hun er 16 måneder og har Downs syndrom... :D Jeg tror vi har mye å glede oss til framover og ikke minst lære mye,

Klem

emil & oss <3

18.mar.2011 kl.17:19

Lena & Sara: Takk for fin kommentar :) Jeg er helt enig med deg <3 Emil er som oftest alltid blid,og kan få hvem som helst til å smile! Ja jeg gleder meg veldig til fremtiden med Lille Emil!

Klemm

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits