Lapper og syltetøy!

Tante Marte synger!

Linnea er så flink å holde på Emil, er litt forvirret med hvem som er Emil og hvem som er Linnis, Men er hvertfall veldig glad i babyen!


Prøver å spise en lapp som tante Marte har laget, men det er visst veldig vanskelig for en baby :) Så slikker, og kliner syltetøyet ut over i hele anisktet. Mhhmmh..


Også blir Emil relativt sinna når en tar vekk goden som han for kort tid siden fikk!! :)

Koser meg Morten, pappaen til Linnea, han var ganske artig!♥

Tusen takk for en koselig kveld Tante, med god kaffe og gode lapper (grete roede) så da stapper vi i oss litt mer med god samvittighet!
Ellers har vi vært hos morfar og bestemor og kompis Jonas.
Det nye huset var veldig stilig og fint, og Emil ble så sliten at han rett og slett sovnet på sofaen. (powernap) Viktig!
På lørdag skal vi i bursdag til Jonas, for da blir han ett år!

God natt alle sammen! Emil har fått "stor" seng,(sprinkel) litt vanskelig for mammaen dette! hehe.. Syns detn var veldig stor i forhold til vuggen!

 

 

 

Det var så gøy at han gulpet opp litt eple og banen. Men,men.. jeg lo hvertfall!

signatur

Én kommentar

Marte, Morten og Linnea:)

18.feb.2011 kl.08:45

Var kjempe kjekt å ha dere på besøk:) Linnea våknet og lurte på henne dere var.

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits