Lørdag??

Da var Lørdagen kommet!
Jeg gleder meg alltid mest til helgen, ikke nødvendigvis fordi det skjer noe spesielt, men fordi det er en helt spesiell følelse når det er helg.
MEN denne helgen føles bare tom! Vet ikke hvorfor, men tror det kalles hormoner! Også er den DEN kles haugen som skulle vært vasket, badet som skulle vært vasket, stuen og soverommet som skulle vært støvsugd! Og sist men ikke minst, dåpsgaven til Jonas er ikke ferdig enda! (bare ett år for seint :( ) Jeg blir galen når jeg tenker på alt som skal bli gjort! Men,men.. får begynne i ett hjørnet :)

Jeg fikk faktisk sove helt til halv elleve idag! FANTASTISK! Fikk ikke med meg at guttene stod opp en gang ♥
Men så brutalt kom de inn på soverommet, Tori tok på lyset og hev Emil oppi sengen til meg! Det Emil gjør da er å ta et godt tak i håret mitt! (jeg er så inntenst hårsår!!)
Men da var det på tide å komme seg opp, Tori måtte løpe på trening, å kommer ikke hjem igjen før jeg skal løpe ut av døren å rekke min trening!

Seinere skal vi bort til svigers... Onkel Einar er altså kommet hjem fra Molde (folkehøyskole) på vinterferie :) Så Emil gleder seg til å kose med Onkel!

Jeg får begynne med klærne! Ha en strålende Lørdag videre!

signatur

4 kommentarer

Alice

26.feb.2011 kl.19:49

Kos dere på besøk i dag og hils sååå masse til alle 4 :-) klem i fr amormoren !

Alice

26.feb.2011 kl.19:50

Kos dere på besøk i dag og hils sååå masse til alle 4 :-) klem i fra mormoren !
Deilig å sove ut da :) Onkel går på folkehøyskole i Molde ? Gjorde jeg også men da het den Rauma Folkehøyskole :)

emil & oss <3

26.feb.2011 kl.23:47

ImOnMute. . . Until i become a: Jepp onkelen til Emil og Mellomste broren til Tori går på folkehøyskole i Molde. Kan godt være den heter det ;)

Jeg bare vet det er i Molde!

Tror jeg kunne sovet en HEL dag! så sliten og trøtt for tiden!

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits