God mandag! Idag har vi vært på siste del av nettverks møtene våre på habiliterings senteret her i Stavanger.
Jeg syns det er så gøy å treffe andre foreldre som har samme problematikk, og som kanskje har noen tips utover det vår kreativitet bringer på bane! Gleder meg allerede til neste gang vi treffes :)

Over på noe helt annet! Idag på møtet satt jeg å så på Tori (mannen min) å tenkte at jeg må være verdens heldigste jente som har fått muligheten å tilbringe resten av mitt liv med HAN!
Også kom jeg til å tenke på når jeg traff Tori! HAHA det får meg alltid til å le! Så jeg tenkte rett og slett at jeg skulle fortelle dere hvordan vi traff hverandre! :)

Jeg spilte tidligere på STIL-UIS som er håndball laget for studenter i Stavanger, første året jeg bodde her gikk det så og si på selvstyr, så året etter var vi ganske klar for å få en trener som kunne "denge" oss litt rundt!
Uten at jeg tenkte så veldig mye mer over det, vi tok sommerferie, jeg var i Bergen hele sommeren og koste meg "hos na mor". Når jeg kom tilbake fikk jeg beskjed om at vi hadde fått trener til håndball laget! (en som selv spilte håndball, så han LIKTE faktisk å vinne, altså konkurranse innstinkt) Noe jeg mener er et "must" hvis en skal drive idrett!

Jeg troppet opp på første trening etter ferien og så at det var noen nye gutter på trening (husker vel bare Tori) Han så ut som en KLYSE, (må smile når jeg tenker på dette) Stod der i landslagstrøye og shorts og så ut som han trodde han hadde "hele vetet". Fikk egentlig litt "makk" av hele fyren! Men,men..  Så begynte vi å spille håndball da! Jentene mot guttene, jeg på midtback og han på midtback, altså jeg mot han!
Fant fort ut at jeg måtte sette han litt på plass! ♥ Så jeg tok fart og fintet han langt opp på tribunen! (ble nesten litt sjokket selv, hvor lett det var)
Når vi da løp tilbake i forsvar og de skulle ta avkast, slo jeg han på rompen å sa "bra forsvar" :) Dette var første gang jeg traff mannen min :)

Jeg tenkte ikke så mye over denne fyren egentlig, hadde nok med skole, fadderuker, Tyrkia tur med jentene og en liten sommerflørt fra Bergen som ikke helt var glemt!
Men når vi kom hjem fra Tyrkia, fikk jeg vite at han nye treneren var på plass, så jeg gledet meg til å komme på trening.
Plutselig så kommer noen av jentene på laget sammen med HAN klysen fra treningen! HAHA, dere har vel kanskje frostått at dette var den nye treneren! Herrejesus husker jeg at jeg tenkte, men jeg strakk ut armen for å hilse! Makan til svakt og arogant håndtrykk hadde jeg aldri kjent før! Å min misstanke om at han virkelig var en "ræv" ble forsterket!

Neste møtet var vel på treningene regner jeg med, husker ikke så masse av dette (var fadderuker, så det forklarer seg selv)
Men etter en hjemmekamp i hallen inviterte meg og en annen jente på laget han bort til oss for å se Brann -Lillestrøm og hjemmelaget pizza!
Det var enda ikke noe baktanke hos meg, jeg brydde meg egentlig ikke så mye.
Utover kvelden merket jeg jo at vi snakket greit sammen, de andre som jeg bodde med gikk å la seg rundt 02.00 tiden, da satt vi enda oppe å maste! Egentlig veldig koselig! (Som de sier, når du minst forventer det, dukker de opp)

MEN, min sommerflørt fra Bergen, var ikke glemt! Så ble det no sendt litt tekstmld mellom meg og Tori og litt msn (før facebook) og vi klaffet egentlig bare bedre og bedre! ♥ Vi treftes på skolen, (han studerte det samme som meg, bare ett år under) Så vi hadde jo en del å snakke om, litt felles interesser generelt! Men jeg er overbevist over at et ikke finnes NOEN som er mer forskjellig enn oss! Så forskjellige bakgrunner og familiesituasjon skal du leite lenge etter!
Men motsetninger tiltrekker hverandre? !♥

Så til slutt ble vi enige om at vi skulle prøve å se hvordan dette forholdet kunne bli :) For å understreke det! Sommerflørten i Bergen var allerede glemt!!
I overkant av tre år seinere sitter vi med en nydelig baby gutt, forlovelse og fremtidsplaner!

Så istedenfor å være arogant og klyse! Så var han sjenert og utrolig søt! ♥
Elsker deg skatt! Å jeg gleder meg til resten av livet med deg!!

 

signatur

14 kommentarer

ÅslaugCharlotte

28.feb.2011 kl.19:01

Så søtt :)

Just the two of us!

28.feb.2011 kl.19:15

Ser for meg at du løper forbi han og klasker han på rompa :P hahaha. . . Lurer på hva han tenkte da :P

Ane

28.feb.2011 kl.19:30

Dere er så søte, og jeg er så glad på dine vegner vennen!:)

emil & oss <3

28.feb.2011 kl.19:47

ImOnMute. . . Until i become a: haha :) ja jeg var nok litt fornøyd med meg selv da! Følte jeg hadde satt han skikkelig på plass ;)

emil & oss <3

28.feb.2011 kl.19:48

Ane: takk :) <3

emil & oss <3

28.feb.2011 kl.19:48

ÅslaugCharlotte: <3 gøyt å tenke på no!

jeanette og Alexander!

28.feb.2011 kl.20:55

aaaw :) Elsker sånne små romantiske historier :)

emil & oss <3

28.feb.2011 kl.21:41

jeanette og Alexander!: ja er litt artig historie :)

solgunn

28.feb.2011 kl.21:47

kongehistorie...

Cecilie - Mor til Lucas Andre

28.feb.2011 kl.22:37

Jeg har svart på spørsmålene jeg fikk før idag :)

Lise-Marie

28.feb.2011 kl.23:08

Du skriver utrolig bra og underholdende! ;) Veldig flott historie. <3

emil & oss <3

28.feb.2011 kl.23:35

Lise: hihi takk :)

Historien er ganske artig, så jeg lo en del mens jeg mimret <3

emil & oss <3

28.feb.2011 kl.23:37

solgunn: ja! Veldig arti å mimre :)

Takk for bra time idag! tviler på at jeg er veldig høy i hatten imorgen tidlig :) Håper spinningen gikk fint etterpå?

SøsterLiten

20.mar.2011 kl.21:53

Haha!!

Kanskje det er det som er tegnet på at det er gull; når man tror at mannen er klyse!

Jeg hadde nemlig AKKURAT samme oppfattelse av min elskede! Og or å si det sånn så tok jeg skikkelig feil!

Flotte sammen er dere å se på hvertfall og det virker som du har funnet deg gull!

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits