helt aleine!

Tusen takk for alle de fine tankene og hilsene igår når jeg lå her å syntes synd på meg selv :)

Nå har jeg endelig greid å dra meg opp av sengen, guttene har vært hos fysiodamen med Emil og nå har de tatt turen bort til Emil sin oldemor!
Så da sitter jeg her i sofaen å syns egentlig ganske synd i meg selv igjen.. Heldigvis er kvalmen vekke! Nå er det feberen og hodepinen igjen! (Takk høyere makter for paracetter)
Jeg må poengtere for dere alle at når jeg først blir syk så er jeg verdens sykeste! Min smerteterskel er altfor lav :( Så jeg sutrer altfor mye når jeg først er dårlig! Ikke rart at guttene rømmer stuen!

Men,men.. Idag som sagt var Emil hos fysiodamen, han er så kjempe glad i henne, smiler fra øret til øret når han ser henne :) Tiltross for at hun kjører han ganske hardt! Hun er så utrolig flink med han, og med oss for den saks skyld, hun er erfaren, å viser oss så godt hvordan vi skal få det til hjemme :)
Men et problem er hvor godt Emil liker å sitte  vippestolen! Han vil derimot aldri ligge aleine å leke på gulvet eller på teppet sitt! Han skal helst være på fanget eller i vippestolen, å dette var visst litt "fyfy"..
Så oppgaven vår til neste gang var at han skulle trene på å ligge på gulvet å leke, hun mente at det lå litt i diagnosen at barn med DS likte best å ha kroppskontakt  hele tiden. Vi får prøve oss frem :)

Noen som har noen gode tips for å få Emil til å like å ligge på teppe sitt?

 

Savner guttene mine jeg! ♥

signatur

13 kommentarer

Michelle

02.mar.2011 kl.13:13

Den gutten din er berre sååå herlig, eg får aldri sagt det nok!!:)

Liva kan ligge på golvet, men syst ikkje noko om at vi går ifra ho da kan ho fort bli sur!

Eg har ikkje så mange tips enn at de kansje kan prøve å la han ligge på golvet og at de sitter litt ifra og leika med han, eller at du kan vere litt fram og tilbake mellom golvet og sofaen?:)

Eg huksa ikkje så mykje fra min bror var så liten, men meinar han og var sånn som ikkje likte så godt å ligge på golvet og! Leiker med lyd i har alltid vore ein vinnar for han!;)
God bedring til deg!! Å så fin gutten dine er altså:D Virker alltid blid og fornøyd!!! Snuppa mi har alltid likt teppet så kan desverre ikke gi deg noen tips :(

emil & oss <3

02.mar.2011 kl.14:17

Michelle: Ja får bare prøve oss frem :)

Har masse leker med lyd å ikke lyd, menne får kanskje bare være litt "streng" med han :)

Må jo lære seg det etterhvert!

emil & oss <3

02.mar.2011 kl.14:18

Michen..mitt liv som mamma og : takk :)

vi får bare prøve oss frem !

Jeanette

02.mar.2011 kl.14:51

Eneste tipset er tolmodighet, prøve litt og litt:-/ Å prøve å få han til å syns det er spennende å ligge på teppet sitt:-) Vi har jobbet med det samme med Kim, til slutt elkset han å ligge å leke alene på gulvet:-) men hvis Emil er ekstra gla i kroppskontakt, tar det nok litt lenger tid<3 Anbefaler ett beresjal:-) Som du kan putte han i. jeg har selv noe som heter Babu Wrap, 5 meter med elastisk stoff, og det er bare bra for barnet:-) Masse lykke til<3 Å mange nydelige og herlige bilder:-)!
Bra kvalmen er borte iallefall da, men kjenner meg godt igjen i det du skriver! Har veldig lav smertsterkel selv, så tåler igrunn ikke mye før jeg også begynner å syter å synes synd i meg sev:) Hehe..

Det er bra Emil liker henne da, ingenting som er bedre enn det:)

K

02.mar.2011 kl.15:26

Min likte heller ikke å bli forlatt på leketeppet og er helt forelsket i vippestolen. Babygymmen var bortkastete penger for min del:) Fikk en lekgrind og det har fungert supert til tider. Begynte med at han koste seg oppi sengen med leker og kunne ligge der lenge, så anskaffet vi oss en lekegrind. Er ikke like populær nå, da det er kjekkere å krype rundt på gulvet. Kjøpte et varmt og godt aktivitets teppe på ikea på tilbud til 130kr som har vært kjempegodt å ha, forøvrig ga jeg 800 for babygymmen som ikke har vært i bruk nesten:( Lekegrind tar plass, er det eneste minuset men vi fikk vår gratis av noen venner. Er ikke alle som liker å ligge der oppi heller:) er vanskelig å gi råd da alle barn fungerer forskjellig og liker forskjellige ting, noe funker på den og andre ting på den:)

falkeid

02.mar.2011 kl.16:26

har dere prøvd speil? Mange liker og ligge å se på seg selv:) hehe..
Takk for det:)Ja vi måtte bare avlive ham. Vil ikke risikrere noe.

emil & oss <3

02.mar.2011 kl.17:26

falkeid: Er det kryssningen mellom rasene som kan gjøre de ekstra hissige og aggresive?

Ja har prøvd med speil,å det er gøy i nøyaktig 20 sekunder!

Hehe. menne vi får bare fortsette å prøve <3

emil & oss <3

02.mar.2011 kl.17:28

K: Ja det er nettopp det, alle barn er kjempe forskjellige :)

Jeg får prøve meg litt frem, vi har en sprinkelseng vi ikke bruker enda, så kanskje jeg kan ta den inn i stedenfor teppet!

Men tusen takk for tipset, skal prøve leke grind :)

emil & oss <3

02.mar.2011 kl.17:32

Jeanette: jotakk :) vi får bare prøve å prøve :)

problemet er jo at meg og Emil er akkurat like sta!! men,men <3 får se hvem som "vinner" :)

Har sånn bæresjal, bruker det når vi flyr og sånn :) Emil elsker det! :)

Ragnhild

02.mar.2011 kl.22:18

Min lille solstråle er nå blitt 3 år og siden han var 6 uker har jeg hatt han på gulvet for å trene. Han har en enorm styrke og kroppsbeherskelse på tross av sitt ekstra kromosom. og jeg tenker mye av det kommer av at han har ligget på gulvet så mye. Jeg tilbrakte hele min barseltid under soffan enn i den! :) etterhvert som han skjønte at jeg alltid kom tilbake ble det helt fint å ligge der alene å pludre. Kjøpte en tv-spilledåse som han lå å tittet på for å trene nakke og rygg. Den stimulerer vel også tolmodigheten litt.. Masse lykke til med lille Emil. Han er jo veldig kjekk på bilder:) søtis!

emil & oss <3

02.mar.2011 kl.22:24

Ragnhild: Tusen takk :)

Jeg skal smøre meg med tålmodighet, vi skal nok komme oss ned på gulvet <3

Han fikk cd spiller til dåpen av mormoren, så jeg skal bruke den tenkte jeg, pluss at han har ekstremt mye leker som han holder på å lære seg å bruke :)

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits