Jaaaa (Lånt av stavanger aftenblad)

"- Jeg er fornøyd med resultatet, selv om prestasjonen vår ikke er den beste. Vi vinner greit og er så godt som klare for sluttspillet. Det er jeg glad for, sier Viking-trener Gunnar Blombäck til Aftenbladet.no.

Kampen mot Runar skulle egentlig gått onsdag kveld, men ble avlyst på grunn av tåke på flyplassen i Sandefjord. For Viking var kampen en mulighet til å distansere Runar på tabellen - og dermed på det nærmeste sikre seg en plass i sluttspillet.

Etter lørdagens seier, er marginen ned til vestfoldingene på hele ni poeng når fem seriekamper gjenstår.

- Det er viktig at vi bruker de siste kampene på å forberede oss på det som kommer. Vi varierer fortsatt altfor mye, men vi jobber hele tiden med å prestere jevnere, sier Blombäck".  - Stavanger Aftenblad.

Vanskelig å se, men det er pappaen til Emil som er på bildet! ♥ Flinkingen vår! :)
De spilte en ganske underholdende kamp, og vi som satt å så på trodde aldri det kunne gå feil vei!
Det må legges til at trener Blombeck ALDRI har vært helt fornøyd med en kamp! Hehe :) En fantastisk trener! Men en han kan nok ikke sidestille navnet sitt med pedagogikk! Dette innehar han ingenting av :)
Veldig deilig med en seier, og en artig kamp og se på!Er mange gøye bilder fra kampene! Ansiktsuttrykkene deres er ubetalelig! :)

Har dere hatt en fin Lørdag?

signatur

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits