God morgen! Merkelig å si morgen, for vi har rett og slett døgnet an idag!
Emil begynte knirkingen sin halv elleve igår, da tenkte jeg mitt. I og med at Tori skulle på jobbe idag tidlig også, så ble det ikke mye hvile på meg nei!
Til slutt gav jeg Emil en aldri så liten romperakett (hadde jo nedsatt allmenntilstand) da sovnet han endelig med rompen godt i været og trynet "trøkt" ned i madrassen ♥

Imorgen skal vi på sykehuset å endelig få sjekket denne gulpingen hans! Å missforstå meg rett jeg håper de finner noe. Hvis de finner noe er det noe de kan gjøre noe med, hvis de ikke finner noe, må vi fortsette dette styret med gulping.
(Å det er ikke små mengder som kommer opp heller) Stakkars vennen min er sikkert ikke behagelig for han :(

I dag så kom det noen hjelpemiddler til Emil på døren faktisk! (ENDELIG noe som fungerer som det skal)
Har ikke åpnet posene enda, skal ta bilder av det etterpå, så dere får se :) Er litt spent selv på hva som er oppi der!

Jeg venter fremdeles faktisk på at P4 skal ringe meg, jeg VET lyden enda!! :)

Trenger slike bilder idag, på Lørdag fikk vi brev fra HELFO, der vi fikk gjennom søknaden vår for logoped for Emil. Dette er jo fantastisk at Emil skal få hjelp, egentlig først og fremst oss hun skal trene opp til når Emil får behov for det. MEN (!!) Måtte jo være et men! Vi har jo søkt om "gommeplate" og logoped, der logopeden skal lære oss å bruke denne gommeplaten. Men når jeg da rigte HELFO i dag var dette to forskjellige saker. Så istedenfor å gi oss et samlet svar på både logoped og gommeplate så har de DELT  saken på to saksbehandlere! Er det rart det går seint?? Jesus!! hvor tungvint det er mulig å gjøre ting!!!!

signatur

10 kommentarer

Jeanette

07.mar.2011 kl.10:27

Bra han såvnet til slutt da:-) Masse lykke til på sykehuset i morgen! Håper de finner ut hva det er og kan hjelpe han! Så var det godt å høre at dere har fått litt hjelpemidler nå, jo tidligere jo bedre:-)! Nyyydelige bilder av lille sjarmøren;-)

emil & oss <3

07.mar.2011 kl.10:42

Jeanette: Takk :)

ja jeg også syns det er best å være føre var :)

Sykehuset blir nok en kamp, men vi kommer oss nok igjennom det!:)

Michelle

07.mar.2011 kl.12:27

Uff, NAV og alt detta, har eg ingenting til overs for!! Forstår ikkje kvifor ein skal gjere ting så vanskelg!?! Må sei eg blir irritert på dine vegne, men du er flink og strek som helde ut med dessa!! Trur eg hadde blitt så sint og frustrert at dei hadde fått seg ei lekse om eg skulle ha gått igjennom så mykje med dei som du har gjort!!

Lykke til ivertfall!!;)

emil & oss <3

07.mar.2011 kl.13:38

Michelle: takk :)

Må nesten stå i det! Er jo for Emil sin fremtid <3

Men begynner å bli ganske dreven på dette nå :)

10.mar.2011 kl.18:29

utrolig nydelig gutt du har <3 leste historien din på babyverden i dag. men en utrolig sterk å skjønn gutt dere har :)

hilsen mariann

Marianne

10.mar.2011 kl.19:15

Hei :) Fant bloggen din via babyverden ! Fantastisk fin blogg :) Du har virkeli all grunn til å være stolt over lille Emil :) Han er en ubeskriveli nydeli å ikke mist sjarmerende gutt :) Stå på videre :) Hilsner fra Marianne :)

emil & oss <3

10.mar.2011 kl.20:40

Marianne: hei :) tusen hjertelig takk!

Emil er den besteste gutten vi kunne fått, å vi stor koser oss sammen med han!

Takk for fine ord!

emil & oss <3

10.mar.2011 kl.20:42

Anonym: takk :)

11.mar.2011 kl.10:51

hei , jeg har lest din historie og må bare si at det felt ei tåre her , men en ting ska du vite at lille emil fisen din er så skjønn og heldig som har dere rundt seg. stå på han er bare nydlig liten tass..

klem fra meg og min lillefis på 5 mnd

emil & oss <3

11.mar.2011 kl.10:58

Anonym: Tusen takk :)

Ja han er en nydelig liten tass! å vi gleder oss til fremtiden med han <3

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits