God dagen, morgen eller hva det nå er :)

Jeg satt å så på god morgen Norge, mens jeg drakk styrkedrikken min!
Der snakket de om utroskap, og at vi damer er mer utro enn menn. (en undersøkelse for bladet Stella)
Er dette sant? Er det vi damer som er mest utro?

Men så tenkte jeg meg om, hva er utroskap?
Jeg tenker på mitt eget forhold, hva som ville såret mest, eventuelt hva som hadde ødelagt mest.
Jeg føler at følelsesmessig utroskap kan være mer sårende enn en tabbe på byn når en er sveiseblind.
Men nå har jeg ikke opplevd utroskap direkte, men har opplevd at noen går bak ryggen min å når jeg plutselig fikk vite mer og mer av sannheten fant jeg ut at ALLE som kalte seg klassekamerater, lag kamerater visste om det!?
Dette kaller jeg først og fremst ikke venner!
Men jeg tror at dette er mer sårende enn det hvis jeg hadde opplevd at han hadde gjort en tabbe på byn.

Jeg tenker at når ting blir planlagt, og går over tid, bruker den personen så mye krefter på å være med den andre personen, at jeg tror ikke jeg kunne tilgitt det!?
Hvis personene hadde sittet å sendt mld, snakket på facebook (eller noe annet) over lengre tid, og at følelser blusser opp, jeg tror ikke jeg kunne tilgitt dette!
Men så har jeg ikke vært oppi den situasjonen.

Må bare presissere at han jeg snakket om over er ikke mannen min idag!! :)
Jeg er villig til å vedde på at jeg har verdens beste mann! ♥ vi utfyller hverandre på en fantastisk måte!

Hva tenker dere? Hva er utroskap, å hva tenker dere er det som sårer mest, og som er mest utilgivelig?!

signatur

21 kommentarer

Så sant du sier! Jeg har opplevd utroskap på utrolig mange forskjellige måter! Og det er jo mer sårende å gjøre en miss når man er fill og ute på byen liksom, enn å gjøre det i edru tilstand i lengre tid bak ryggen din liksom.. Eller bare det å flørte med en annen jente bak ryggen din, vil jeg kalle for utroskap!

Hilde-Kristin

10.mar.2011 kl.10:06

Har tenkt litt på dette jeg også faktisk. Tror nok kanskje at om det skulle skjedd et "uhell" på byen ville jeg kanskje tenkt meg om veldig før jeg avslutta et forhold, men derimot et følelsesmessig forhold .Det ville såra meg mye mye mer.

Egentlig syns jeg det er litt vanskelig å sette seg inn i, tror nok aldri (det sier kanskje alle) at min mann ville hatt et "uhell" på byen, han drikker seg aldri overstadig. Så situasjonen blir vanskelig å sette seg inn i.

Anne-Marthe:)

10.mar.2011 kl.10:37

Å gå bak ryggen på partneren sin uansett for å ha kontakt med en annen vil jeg kalle utroskap. Når man lyver for å kunne ha kontakt med noen andre, vil jeg si det er brudd på tillit, og ville for meg aldri vært tilgitt

Klem Anne-Marthe:)

carolinejenseen

10.mar.2011 kl.10:45

Jeg synesogså det er værre hvis det blir følelse innblandet.. Men ett uhell er også helt forferdelig.. Jeg har opplevd det, og jeg tilga, men tankene om det som hadde skjedd, om det enda skjedde, og det var hun som sendte melding osv holdt på å gjøre meg gal.. Jeg var så sjalu på slutten at jeg ikke klarte å leve ett eget liv, jeg var alt for opptatt av om de hadde kontakt osv..

Så. en "tabbe" ødelegger minst like mye som hvis det er følelse innblandet.. Ihvertfall for min del..

Anne, mamma og gravid

10.mar.2011 kl.11:01

Jeg hadde syntes at det verste ville vært om han hadde uttrykt kjærlige følelser for et annet menneske. Men det ville også såret meg dersom han hadde gått på en smell på byen, kysset noen eller enda verre, gått til sengs med noen. Det å gå bak ryggen på sin kjære, er utroskap synes jeg.

Jeg har opplevd en slik fylletabbe, men tilgitt. Det tror jeg ikke jeg hadde klart dersom han hadde vist følelser for en annen jente..

Michelle

10.mar.2011 kl.11:10

Eg tenker slik at om du er i eit forhold og reiser på byn og det då skjer eit "uhell" så er det akkurat like gale. Elskar du verkelg den personen du er ilag med så ligge det varsellamper å blinka uansett kor full ein er!! Har sjølv vore utsett for utroskap og etter dette blei eg til ein veeeldig sjalu person, tåler veldig lite før eg blir sur eller irritert. (Dette er jo noko eg må jobbe med og har jobba med i fleire år!!) Utroskap såra uansett kva plan det er på og om det er eit "uhell" eller ikkje! Tilgir ein eit "uhell" ein gong på byn så kan det fort bli fleire "uhell" fordi partneren plutseleg trur at dette er greitt! Eg er fullstendig imot utroskap på alle plan fordi eg veit kor sårande det er! Det er nok forskjellige syn på kva utroskap er og kor grensa skal gå. Er det for eksempel greit at han snakkar med ei god VENNINE om sexen de har?? Eg er nok litt "gamaldags" akkurat når det kjem til dette tema...

Men eg meinar først og fremst at er det KYSSING eller SEX innvolvert så er det på hove og ræva ut for min del!!!

emil & oss <3

10.mar.2011 kl.12:22

Malene: Ja jeg er enig!

det er så vondt å tenke på at den du elsker mest i verden kan lyge sånn til deg :(

emil & oss <3

10.mar.2011 kl.12:23

Hilde: Ja det er vel sant, jeg også sier at min mann man aldri kunne gjort noe sånt, men sånn sier vel alle ;)

Heldigvis spiller min mann håndball på full tid, så han får ikke lov å drikke i sesongen! Passer meg ypperlig <3

emil & oss <3

10.mar.2011 kl.12:25

carolinejenseen: Ja jeg har ikke vært der du har vært.. så jeg vet jo ikke hva som sårer mest, men jeg kjenner meg i gjen de tankene der! Hvem som sendte mld, hvem han sendte mail med etc.. er ikke noe liv å leve!

Heldigvis har jeg funnet en ny og bedre versjon <3

emil & oss <3

10.mar.2011 kl.12:26

Anne, mamma og gravid: Ja når det er følelser i bildet, blir det sinnsykt sårt, for da kan en liksom ikke gjøre noe med det :(

Jeg brukte laaaang tid på å komme over å blitt lurt på den måten jeg gjorde!

Både "flauheten", men også følelses messig å miste så mange vennner og kjæresten samtidig!

Cathrine

10.mar.2011 kl.12:27

Hei

Vil bare tipse deg om en fantastisk blogg: http://www.kellehampton.com/.

Har ingenting med utroskap å gjøre ;) Men en fantastisk blogg om en annen mamma i din situasjon.

Trykk på: Start Here If You're New - og enjoy :)

Klem

emil & oss <3

10.mar.2011 kl.12:30

Michelle: Ja jeg er egentlig enig med deg. En gjør ikke en tabbe hvis man er i et lykkelig forhold. Men siden jeg ikke har opplevd dette kan jeg ikke si at jeg hadde tilgitt eller ikke. Jeg har stått på den andre siden, å det var ekstremt vondt!

Å jeg også har slitt veldig med sjalue følelser, selv om han jeg er sammen med nå aldri har gjort noe for å fortjene det :(

så det går jo ut over han stakkars, men heldigvis så prøver han å forstå!
Ja det er det, og det setter sine spor for å si det slik!

Derfor jeg har bestemt meg for å holde meg singen en stund nå:) Vil ikke ha mere av det jeg har opplevd i fortiden.. Selvsagt, alle er jo ikke slik - men akkruat nå har jeg nok med meg selv og lillegutt:)

Jeanette

10.mar.2011 kl.12:34

Utroskap er hvis kjæresten din får mere interesse for en annen enn deg selv. Der det inngår SERIØS flørting, kyssing og sex. Altså, ett forhold på si. En feil på Byen kan vell kansje tilgis, MEN jeg tror ikke jeg hadde fått det bra med typen min etterpå, hadde aldri kunna stolt på han. TROR JEG. Gjør det slutt, før du går så langt!!! Utroskap er en stygg ting:-(

emil & oss <3

10.mar.2011 kl.12:37

Malene: Ja det tror jeg er lurt, selv om jeg vet hvordan det er å være mye aleine med småtten, å det er tungt, så ta imot den hjelpe venner og familie tilbyr deg :)

Jeg var ikke flink til det først, men gikk rett i kjelleren!

emil & oss <3

10.mar.2011 kl.12:38

Jeanette: Ja det sier jeg også!! når du får følelser for en annen så ikke gå bak ryggen på den du er sammen med! Det er kjempe stygt gjort, å det tar veeeeldi lang tid å komme over! tro meg!!

Bare den følelsen av å ha blitt lurt å gått bak ryggen på!

Du over analyserer ALT! Forferdelig er det!
Jo jeg vet, og jeg og barnefaren er jo gode venner - så støtte vil jeg nok få ja:)

emil & oss <3

10.mar.2011 kl.12:43

Malene: Det er bra :)

Er godt for poden også <3

Charlotte

10.mar.2011 kl.14:50

Nydelig blogg og fantastisk vakker gutt!

Utrolig flott artikkel på babyverden i dag - den fanget hjertet mitt og det gjorde dere også!

Tusen takk som deler!

Hilsen "ny følger!" ;)!

emil & oss <3

10.mar.2011 kl.16:26

Charlotte: takk :) så kjempe koselig at du liker det :)

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits