NAV

God morgen, ettermiddag eller formiddag :)

Nå har jegbrukt hele morgenen på å krangle med nettsiden til NAV! fantastisk måte å tilbringe en søndags morgen!!
Grunnen til at jeg stresset så grådig med dette akkurat idag å ikke ventet til imorgen når de åpner dørene igjen!
Jeg måttesede meldekort idag! Hadde jeg ikke sendt det idag, så hadde jeg ikke fått penger for denne perioden! Å dette ville blitt ganske fatalt i forhold til regningsbetaling!

NAV sin nettside har vært under konstruksjon denne helgen (Selvfølgelig når jeg skal sende mitt første meldekort!)
Så jeg har skikkelig kranglet med både pc'en min, og nettsiden deres!
Men nå fikk jeg det endelig til!!
Jippi, da kan jeg slappe av resten av Søndagen med guttene mine ♥
Nå skal vi ut til ett vennepar og være med deres nydelige sønn, som er en mnd eldre enn Emil! :)

Kos dere masse på en søndag, blogges i kveld!

Hva skal dere på en søndag?

signatur

13 kommentarer

Kristina, mamma til en Prins!

13.mar.2011 kl.14:24

hadde su ikke fått det til så hadde det o vært nav sin feil så du hadde fått pengene dine uansett, men bra du fikk det til! Ha en flott søndag videre!:)

Michelle

13.mar.2011 kl.14:41

Har òg vore inne i helga og sett at dei hadde problem med sidene sine, dei skal liksom bli "bedre!" Ha ha ha!!! Trur ikkje det er sidene sine dei må gjere noko med for at NAV skal bli bedre...!!!

Kos dikka på besøk!:) Eg skal jobbe med spansken min seinare, sidan eksamensdatoen nærmar seg, ellers så slava vi framfor tven, søndaga er alltid så kjedelige synst eg!:p

Ha ein fiiin dag!:D

Jeanette

13.mar.2011 kl.15:12

Får vi ikke penger om vi ikkje sender meldekortet i dag:-O????????????? Det var jo fortidlig før de fikk feil på sida, å nå for sent? Nei, fy fader..det går ikke!

Karoline

13.mar.2011 kl.15:35

Så bra det ordnet seg! Håper dere får en fin søndag!

Jeg skal slappe av hjemme med kjæresten og vesla vår :)
Uffda, men var da enda godt at du fikk det til til slutt da:)

Linda

13.mar.2011 kl.18:15

Blææ, har krangla med dem selv! MEN, NÅ gikk det endelig her også! :) :)

Jeanette H

13.mar.2011 kl.21:34

Heisan! Du har en fantastisk blogg :) Den er veldig ærlig og åpen og det liker jeg! Huff, ja NAV tror jeg vi alle har kranglet med. jeg gikk 2 mnd uten penger (mener det var barsel penger) etter en ansatt gav meg feil info, og selv om at jeg sa dette ifra, hadde de ikke dårlig tid. Ingen av oss (jeg og samboeren) tjener vanvittig mye (passe gjennomsnittelig) og vi klarte oss akuratt med litt hjelp av familien. Ikke den starten man ønsker når man har fått et barn..

Jeg vil egentlig bare anbefale deg å lese denne damens blogg http://www.kellehampton.com/2011/03/milestones.html , en amerikansk fotograf som har flere barn, og den siste dattera har downs. jeg får tårer i øynene av å lese det hun skriver, for det er vakkert! Jeg tror alle er perfekte når vi blir født, med en balanse av godt og vondt. Alt det som er "negativt" blir balansert med noe godt, og barn med downs er et godt eksempel :) Så mye glede, så gode og et syn på livet de fleste av oss burde lære av :) Kos deg med en ny uke :)
Så bra det ordnet seg og at du fikk sendt inn i tide :) Er mye nede den nav siden ja. Ikke første gang for å si det slik.

emil & oss <3

13.mar.2011 kl.23:33

Malene: Ja :)

Ellers hadde det blitt vanskelig med mobilregningen neste uke ;)

Hvordan går det med formen?!

emil & oss <3

13.mar.2011 kl.23:34

Karoline: Deilig Søndag med familie <3

Søndagen har vært knall fin, vært hos et vennepar, utrolig koselig :)
Jaa det hadde jo det, så endelig godt du klarte å finne ut av det!:)

Joda formen er her den.. Har vært uggen i hele dag. Kvalm og 0 matlyst. I tillett hatt kynnere og smårier + nedpress, men fortsatt ingen baby her nei! baah:/

Familien Andersen

14.mar.2011 kl.03:32

Ikke noe nytt at det er trøbbel med siden til nav i helgene. Av en eller annen grunn har de hatt "oppussing" og vedlikehold en del helger det siste året.. Veldig lite festlig, og man kan bli stressa av mindre ;)

angiemor

14.mar.2011 kl.12:27

krangla fælt med nav i går jeg også,kom meg aldri inn jeg,så fikk ikke sendt mld kort før i dag!! Så da blir det ikke penger på meg i dag da! :p

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits