sove på skift!

God morgen! Da var natten endelig over!! Meg og Tori har sovet på skift!
Steike hvor tungt det er!
Han har hostet å harket å de "mirkalpillene" jeg fikk igår har nok ikke fungert i det hele tatt :(
Stakkars gutten min, ser frykten i øynene hans når han våkner å hiver etter pusten!

Men dere der ute som har prøvd betapred for falsk krupp! Skal pillene fungere med en gang?
Skal en få flere doser?

Off..jeg gikk selvfølgelig inn for å lese om kikhoste igår kveld, det var ikke det lureste jeg har gjort noen gang nei..
Mye skummelt der ute som disse små skal igjennom. Er så fortvilende at en ikke kan spørre de hvordan de føler seg og det er bedre idag..

signatur

6 kommentarer

Linda

16.mar.2011 kl.10:19

Huff, var inne å leste om det i går jeg også! :/

MEN, krysser fortsatt fingrene for at det ikke er det! OOG, har det seg sånn at det er det, kommer dere jo i gode hender om dere blir lagt inn! Det hjelper jo på litt det også!

Selv om det er skummelt, blir det jo på en måte mer kontrollert da man er på et sykehus! :)

angiemor

16.mar.2011 kl.10:31

Huff,stakkar!! :( Håper han blir frisk snart! ♥

Michelle

16.mar.2011 kl.11:31

Uff, så skummelt med denna kikhosten altså!!

Eg er LIVREDD for alt slikt!

Håpar vesle prinsen kjem på bedringens veg snart!!:)

Masse god bedring til Emil!:)

konemor

16.mar.2011 kl.18:24

hei min sønn hadde kikhoste:(:( ikke kjekt i det hele tatt. hvis det er det han har vil du merke at han ikke får puste og gjerne blir blå i fjeset. da må du isåfall blåse han i fjeset til han får pusten igjen! og det er ofte sånn at de hoster da HELE natten sånn helt ekstremt, ikke i nærheten av vanlig hoste ved forkjølelse liksom. det tok flere dager før den pipingen kom på min sønn så vi ble sendt hjem igjen av legen to ganger, jeg var helt fortvilet for jeg skjønte at det ikke var normalt og når de da fikk høre pipingen var det rett inn på isolat.... hvis du er usikker ikke nøl med å dra på barneklinikken!!! bedre å gå en gang for mye enn for lite!! men får håpe det ikke er det han har og at han kommer seg fort. masse god bedring til gutten din!

emil & oss <3

16.mar.2011 kl.22:02

konemor: Off.. ja jeg har blåst han i ansiktet noen ganger, får skikkelig panikk når det skjer, når jeg ser at han ikke greier å puste inn :(

Ja vi er sendt hjem fra både legevakten og fastlegen. Er privat klinikk som gidder å gjøre ting skikkelig har jeg inntrykk av! Synd det skal være sånn! men,men.. Tusen takk for tips og bedringstanker :)

emil & oss <3

16.mar.2011 kl.22:05

Michelle: Takk :) Satser på at det ikke er det, skal inn å ta prøver imorgen!

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits