Tusen takk!

For en dag!!

Først vil jeg si tusen hjertelig takk for alle bedringstanker som dere har sendt oss idag. Og alle tips!
Emil har ikke blitt bedre i løpet av dagen, så jeg har avtalt med legen som vi var hos igår at vi skal komme inn igjen imorgen tidlig og ta prøver. Han hoster enda noe vanvittig å dagen har vært utrolig slitsom, Tori gikk på jobb klokken ni, også gikk han rett i hallen siden de skulle spille kamp :) Nå er endelig prinsen vår i seng å vi kan slappe av!

Over på noe helt annet enn hoste og sykdommer. Jeg satt i hallen i sted å så kampen til Tori og de.
Nå er jeg kanskje litt overgjennomsnittet hissig, MEN, hvorfor skal vi unge mennesker ALLTID ha respekt for gamle mennesker uansett hva de drister seg til å gjøre?!
Min kjære pappa ringte meg i kampen, å vi snakket kanskje i ti min.
Plutselig så snur han som sitter noen seter bortenfor meg - en gammel mann -GM
GM: "Skal du bable lenge"?
Meg: Unnskyld? (med verdens mest påklistrete smil, hørte godt hva han sa, men jeg ble så paff!)
GM: "Skal du bable lenge, for vi er her jo for å se på håndball kamp" (i en skikkelig sur og ubehagelig tone)
Meg: "Nei hvis det plager deg, så kan jeg selvfølgelig avslutte" Også kunne jeg ikke dy meg, prøvde å telle til ti, kom ikke lengre enn to "jeg greier å gjøre to ting samtidig jeg skjønner du, men kanskje du vil at jeg skal be de skru ned musikken for deg også"?
Da til min store overraskelig gikk han!

Jeg er egentlig ikke så frekk, men det irriterer meg at folk skal snakke til meg i et slikt tonefall og på en sånn måte, da syns jeg at jeg kan svare med samme mynt! Og de gjorde jeg, å etter en lang dag, gjorde det veldig godt! :)

Hva har dere gjort idag?

signatur

22 kommentarer

uff, stakkars Emil! Håper dette går fort over :)

Nei for en frekk mann! Man må da få lov til å prate i telefonen, tror ikke du pratet så alt for høyt at det gjorde noe heller! Bra du turte å si ifra:)

Marthemora

16.mar.2011 kl.22:09

Haha, jeg tenker den satt =)

emil & oss <3

16.mar.2011 kl.22:35

Malene: Satt jo inni en idrettshall, med 500 andre mennesker, musikk på full guffe, trommer og bjeller og annet pokkerskap, så at jeg snakket i telefonen var den minste lyden! :)

Håper formen din er fin <3

jeanette og Alexander!

16.mar.2011 kl.22:35

For en frekkas altså! Hvis det hadde vært en konsert eller på kino der du faktisk må HØRE hva som skjer da hadde jeg skjønt reaksjonen hans, men når det er en håndballkamp med masse bråking, musikk, skriking og heiing så kunne han ha spart seg!
Ja ikke sant! Så skjønner ikke hvorfor den gammle gubben skulle hisse seg sånn opp før!

Joda formen er fin den, har hatt vonde kynnere/rier i noen timer nå så nå får det sannerlig skje noe snart.. Hehe

eogtm

16.mar.2011 kl.22:39

Haha! Genialt! Og nei, vi skal ikke alltid vise respekt for de eldre! De bare krever at alle skal gjøre det! Men hvor er liksom respekten for oss unge?? den har ikke jeg sett noe til hvertfall! Gikk inn på bussen her om dagen og der hvor vi med vogn kan sitte og stå satt det 4 eldre mennesker... Og de bare så dumt på meg og fortsatte med praten! Og det var hele 3 andre på bussen! Så jeg bare pressa vogna mi frem, gikk og peip kortet og stilte meg ved vogna... Da kom bussjåføren og sa til de eldre at den plassen var forbeholdt rullestol og barnevogn og at de værsågod fikk flytte seg :-P de ble så sure at de gikk av bussen!! haha

Huff.. leit å høre at lillegull ikke er bedre! Håper dere finner ut av det i morgen og kanskje kan få noe som kan hjelpe han =) Er ingenting som gjør mer vondt i mammahjertet enn når de små er syke..

Michelle

16.mar.2011 kl.22:47

Uff så seigt å høyre at sjarmøren ikkje har blitt betre, men jammen bra doktoren kan ta imot dykk i morgon! bedre for Emil å få sett skikkeleg på kva dette kan vere!;) Ønsker alt vel og mykje god bedring, håpar det kjem seg no!;)

Haha!!! Det er det beste eg har høyrt!!;) Berre å sei ifra, ikkje la deg tråkke på! det skal ikkje vere greit at vi skal finne oss i alt som dei eldre seie å gjere berre fordi dei er eldre!! Nix!! Eg heiar på deg!!;)
Masse god bedring til lillegull <3

Godt du svarte tilbake på en bestemt måte og ikke var frekk . . . Digg. . begynner å bli lei av at ALLE eldre forventer at vi "unge" skal respektere dem uansett hva. . .

ha en fin kveld videre :)

Michelle

16.mar.2011 kl.22:50

SV: Ha ei god natt de og!! :)

Klem tilbake!! <3

mammaoglitttil

16.mar.2011 kl.23:00

Jeg tenker på lille Emil, og sender God Bedring -vinder bortover til dere (jeg sier altid sånn til tantebarnet mitt når hun er syk ;)

Åh, jeg merker at jeg blir så irritert. Jeg synes det er så mange eldre folk, som forventer at vi unge skal respektere dem bare fordi dem er gamle! Men de respekterer jo ikke oss yngre. Argh! Det skal jo ikke være sånn. Jeg prøver å vise respekt for folk uansett alder, og så hender det at jeg viser større høflighet og respekt for de eldre, men BARE hvis dem også viser respekt til meg og andre rundt meg. Ellers gidder jeg rett og slett ikke.

Silje

17.mar.2011 kl.09:24

Hahahaha, jeg ler meg ihjel! Såå glad for at jeg leste dette innleget nå, it made my day! Virkelig en kongekommentar som satt som fortjent. ;)

Ellers selvsagt ikke artig at Emil ikke er bedre. Ønsker dere lykke til og GOD BEDRING til lillegullet deres.

Klem

Linda

17.mar.2011 kl.10:16

Haha! :) Den satt :P

Huffamegen! Er kjempeirritert på de eldre om dagen jeg!

Jeg kom på bussen med en slags haremsbukse her en dag, og da presterer de to gamle kjerringene som satt bak der jeg parkerte vogna at : Nei huff, slik som ungdommen kler seg nå til dags, og hvordan skal unga dems bli?

Fy fader, jeg kokte, MEN, klarte utrolig nok holde kjeft! Men, hva har vel klesplagga mine å si om oppveksta til Roran da? Arrg!

OG, jeg ekke så høytidelig at jeg gidder å dolle meg opp for å dra på butikken altså! DER går grensa!

Er ikke lille Emil'sen bedre i dag heller? :S

falkeid

17.mar.2011 kl.10:33

hahhhaha. hater sånne folk :P

emil & oss <3

17.mar.2011 kl.15:43

jeanette og Alexander!: Ja var det jeg ikke forstod heller, det er jo ikke noe "bigdeal" å snakke med noen på en tribune på en håndball kamp! Han skal jo takke faen for at han ikke hadde noen som ville sitte ved siden av han å ha en høfflig samtale!

emil & oss <3

17.mar.2011 kl.15:44

Malene: Forstår at du er utålmodig nå, første gangen er en så full i spm, og tanker og ikke minst hormoner!

Håper han snart vil melde sin ankomst :) Jeg vil se bilder av han <3

emil & oss <3

17.mar.2011 kl.15:48

eogtm: Hehe.. fantastisk av han bussjåføren, sånne har vi nok ikke i stavanger... Må sende han julekort ;)

Jeg har generelt alltid respekt for alle mennesker uansett alder, men noen eldre føler tydligvis at de kan ta seg lov til div. som ikke andre tar seg lov til.

Nei mammahjertet har vært litt lei seg de siste dagene, er ikke lett å se at Tarzanen min ikke har det fint :(

emil & oss <3

17.mar.2011 kl.15:50

Michelle: Ja heldigvis kunne han ta oss imot på kort varsel, også tar han oss alvorlig! Det er fantastisk! :) Nå er blodprøvene over, å jeg håper der ringer imorgen å sier at skatten min er frisk som en fisk! <3

emil & oss <3

17.mar.2011 kl.15:51

ImOnMute. . . Until i become a: Takk for bedringstanker :) satser på at med medisnier nå så er han så god som ny etter helgen! <3

emil & oss <3

17.mar.2011 kl.15:53

mammaoglitttil: Ja jeg også pleier å ha respekt for alle i alle aldre :) Men jeg tenker også litt at den oppførselen du viser andre, den fortjener du å få igjen! :)

Takk for god bedring vinder <3 Håper han blir frisk igjen til over helgen :)

emil & oss <3

17.mar.2011 kl.15:56

Silje: Hehe :) bra jeg kunne få andre til å trekke på smilebåndet med kommentaren! Jeg følte meg nemlig ganske så bra etterpå! :D

Takk for bedringstanker til Emil <3

emil & oss <3

17.mar.2011 kl.15:59

Linda: Ja hva du har på deg bestemmer hvordan du er som mor! Steike hvis noen mener det må de være greit tjukk i hodet! haha.. nei er enig med deg der, jeg doller meg ikke opp for å gå i butikken! Jeg ser ikke ut når jeg går på butikken, men jeg gidder ikke bruke tid på det heller!

Emil er litt bedre, har fått medisiner nå, også har han tatt blodprøve, slik at vi får litt svar imorgen, også får vi det endelige svaret i neste uke :)
Ja får krysse fingrene for at han vil komme snart <3

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits