Jeg er så sint at jeg faktisk ikke greier å tenke på noe annet!
Jeg kom over et diskusjonsrom på facebook i går kveld, der fant jeg blant annet disse uttalselsene som jeg MÅTTE dele med dere!
Nå skal det sies at dette er tatt ut av en diskusjon. Men det enkelt uttalselser jeg MÅ sette i lys!

Jeg bestemte meg for å ikke skrive noe igår for jeg var så utrolig sint, såret å lei meg!
I dag morges følte jeg akkurat det samme, så jeg dro meg på trening, MEN 1000 kaloerier etter på er jeg like forbanna!

Nå skal det ikke mye til for å få meg sint, det er greit, Men det skal veldig mye til for å få meg lang sint

Dette er tatt ut av en diskusjon om abort når det viser "avvik". (Down syndrom, og andre diagnoser som kan sees på ultralyd)

"Jag hämtar min fakta från nära vänner och arbetsplatser! Förra århundradet var faktiskt bara för tio år sedan.
Det är katastrof att man med detta handikappfår knulla fritt och sprida sjukdomen vidare till nya generationer."

Jeg har valgt å ikke ta med deres navn, for det er ikke at jeg vil henge ut enkelt personer, jeg vil sette lys på utrolig feile inntrykk om våre nydelige barn! Gutter som har Down syndrom er sterile (99%) Dette betyr at de ikke kan lage barn! (Han er virker så trang i hodet at jeg tenkte jeg måtte poengtere det)

 

"Siterer fra forsiden her: "Vi ønsker en lovendring slik at Downs syndrom ikke i seg selv skal være grunnlag for å få utført abort."

M.a.o: dere ønsker å frata alle andre retten til å evt. velge bort et barn med en relativt alvorlig defekt. Fra mitt perspektiv ville livet vært ødelagt både for meg og min førstefødte dersom vi måtte tatt oss av noe sånt.

Angrer dere på å selv ha båret fram disse sykdommene og ønsker andre inn i det samme uføret så dere slipper å føle dere så alene med byrden?

Folk har forskjellig syn på ting, og jeg er av den typen som synes alvorlig psykisk utviklingshemmede mennesker er frastøtende. De er uforutsigbare, og flere med bl.a. Downs (de der "livsglade solstrålene" kan oppføre seg både skremmende og truende når ferdes ute uten verge. Det finnes sikkert flere som føler det samme som meg i møte med slike.

Det er ingen som tvinger noen til å abortere fostre med hverken mer eller mindre alvorlige defekter, så hvorfor endre en lov som gir folk valgfrihet? Er det bra for et barn med f.eks. DS å bli satt til verden av foreldre som overhodet ikke ønsker et slikt barn, for så å bli plassert i en institusjon på heltid, med foreldre som kanskje stikker innom iblant og smiler stivt i et forsøk på å dekke over sin avsky?

La alle som trives med handicapede unger få lov til å sette slike til livet og ta seg av dem selv, og så kan vi som ikke vil ha handicapede unger (eller voksne) få lov til å abortere slike fostre. Beste løsning for alle."

Dette er en dame, som sier hun selv har et barn! Og mener rett og slett at livet hennes ville vært ødelagt hvis hun hadde fått et barn med down syndrom. (Måtte ta oss av noe sånt! hvem kaller et barn, "noe sånt"?)
Men neste avsnitt i hennes innlegg fikk meg til å se svart! Nemlig at barn med psykisk utv.hemming er frastøtende, og uforutsigbare!

Hvem i helvete (unnskyld språket!!) kan mene at et menneske er frastøtende fordi de er annerledes? Jeg er enda helt paff, å jeg kjenner jeg rister jeg er så sint (!!)
Uforutsigbare er vel alle mennesker? Kan vi noen gang være helt sikker på hva et annet menneske velger å gjøre?
Dette er helt situasjons betinget!
Jeg må ærlig innrømme at jeg finner denne damen frastøtende, å hun har ikke et ekstra kromosom!

Å nei selvfølgelig er det ikke bra for et barn å bli satt til verden hvis foreldrene ikke vil ha det! Det sier seg selv! Men hvorfor får sånne mennesker barn? En har jo ingen garanti for noenting! Jeg mener hvertfall at de foreldrene som får et barn som krever litt ekstra må brette opp ermene, sette seg inn i hva ungen trenger å rett og slett leve livet som før! Dette barnet, alle barn har rett på kjærlighet, uansett! Hvis en ikke er forberedt på dette så mener JEG at en ikke skal få barn.

Hun skriver i et annet innlegg på dette diskusjonsforumet at hun ville vært villig til å avvlive barn hvis de ble født med hjerneskade! (Dette innlegget orker jeg ikke ta inn her, rett og slett fordi jeg ikke orker å lese det igjen)

Jeg ber til høyere makter for at hennes barn ALDRI får et behov som går uten for "a4" oppfattelsen! Ikke fordi jeg ønsker denne damen alt godt! Men fordi jeg ønsker hennes barn ingenting vondt. Tenk hvis dette barnet trenger briller, høreapparat, mat allergi etc.. Å GUD forby at hun/han blir utsatt for en ulykke som gjør dette barnet handicappet! (Skal hun da sette barnet vekk? Hive henne/han inn på en institusjon?) For ikke å snakke om hvis dette barnet viser seg å ha autisme, adhd, add eller andre "avvik" som hun kaller det!

Jeg respektere mennesker som sier sin mening om abort, og selvfølgelig de som ønsker abort (av forskjellige grunner) må få lov til det! Jeg skal ikke komme med en pekefinger! MEN jeg har ingen respekt for mennesker som bruker usakelig argumenter som frastøtende og uforutsigbar! Å kalle et barn frastøtende er så langt fra min verden som det er mulig å komme!! Det er faktisk babyen til foreldre som elsker dette barnet over hele sitt hjerte!
Hvis en ikke "liker" barn med diagnoser, så hold dere unna dem, og familiene deres, men hold disse meningene for dere selv!

"Hvis en ikke kan si noe som gir mening, så hold kjeft"!!

Jeg beklager at jeg kanskje ikke har ordlagt meg på en bra måte, men jeg er enda så sinna at jeg skjelver her jeg sitter!

 

signatur

42 kommentarer

Mailin

26.mar.2011 kl.15:30

Fysøren, jeg blir så sint av slike mennesker! De tror jeg har godt av å lære å sette pris på livet, altså. Mennesker med Downs Syndrom er utrolig herlige, og de utstråler slik en livsglede jeg ikke har sett maken til :' ) Sønnen din er verdens fineste, og han er heldig som har en slik mor som elsker han så høyt som deg! C:

emil & oss <3

26.mar.2011 kl.15:35

Mailin: Jeg håper denne damen ikke skal ha noe med barn som Emil å gjøre!

Setter hun ikke pris på søte små troll som er så uskyldig og nydelig syns jeg hun kan holde seg unna!

Takk, Jeg syns min Emil er en fantastisk nydelig gutt <3
Rett og slett til å bli kvalm av..

sunni

26.mar.2011 kl.16:33

Nei vettu hva! Kjenner jeg blir så lei meg! Først ble jeg sint for at det går ann å være så tett i pappen! Men så ble jeg trist, trist for at du må møte slike ting, og jeg håper aldri Emil vil møte slike idioter!

Prøv å ikke tenk på det, din lille Emil er nydelig <3

Mailin

26.mar.2011 kl.16:52

sv: Takk :DDD Dere må kose dere i kveld dere også C:

Linett - mamma til Emma Josefine

26.mar.2011 kl.17:03

Fikk først frysninger da jeg leste overskrifta og det ble ikke bedre av å lese resten! Nei, fy flate til tette mennesker! Emil er LANGT I FRA frastøtende! Han er et menneske som alle andre, med egen personlighet. Det er tragisk at man i dag skal møte mennesker som klarer å prestere å skrive noe sånt offentlig. Gutten din er utrolig vakker<3

emil & oss <3

26.mar.2011 kl.17:04

sunni: Takk :)

Jeg også håper at Emil og andre fantastiske helter som har litt ekstra slipper å treffe slike mennesker som de!

Jeg er enig, Emil er en nydelig liten prins, som jer er så stolt over at hjertet mitt nesten sprekker av og til :D

emil & oss <3

26.mar.2011 kl.17:06

Linett: Hmmh.. desverre så er det slike mennesker i verden :( Trodde slike oppfatninger av mennesker med diagnoser døde ut i forrige århundre, men nei!

Håper bare at slike mennesker kan holde seg unna og holde sine syke meninger for seg selv!

Takk :D Er ganske enig med deg,Emil er en nydelig liten tarzan <3

jeanette og Alexander!

26.mar.2011 kl.17:07

Nå ble jeg dårlig! Fy flate for et sykt syn hun har på livet! "Hvis du ikke er perfekt så har du ingen rett til å leve!"

Nei vettuhva!

May

26.mar.2011 kl.17:30

Hva kan man si Linn... Idioter kommer man over gjennom hele livet, selv så lar jeg meg ikke provosere av dem - det er det de ønsker og meg vinner de ikke over ;o) Jeg er enig med deg i at det er trist og forkastlig at det sitter mennesker med et slikt syn på våre små stjerner rundt om, men trøster meg med at det i siste rekke vil falle tilbake på dem selv.

Man kan videre fundere over hva som gjør at mennesker har slik vrangsyn på enkelte ting her i livet, hvordan folk er skrudd sammen... Eneste jeg kan svare på det er: Jeg forstår det ikke, og heldigvis for det, for det forteller meg at jeg er frisk i sinnet :o)

emil & oss <3

26.mar.2011 kl.17:50

jeanette og Alexander!: Ja det er det inntrykket jeg får også!

Det er forferdelig for en mamma å lese noe sånt, men skal ikke la det ødelegge!

Jeg vet hvor verdifull Emil er :D Det er det viktigste <3

emil & oss <3

26.mar.2011 kl.17:51

May: Våre helter er de beste <3

Å jeg skal ikke la slike mennesker ødelegge for meg!

Kaja V.

26.mar.2011 kl.17:56

Eg har nok en gang tårer i øynene!! Eg skjønner selvfølgelig at det går inn på deg (det går jo inn på meg også), men som alle andre temaer det går an å diskutere, så dukker det opp noen ***** som helst skulle vært brent på bålet!! Og eg både håper og tror at du skjønner at dette er disse enkelte rævhålene sine meninger, og det er bare andre rævhål som stiller seg bak de. Og rævhål vil det alltid være her i verden! Men så er de bare en dritt i havet, og ingen bryr seg om de.. De som har et problem med DS, eldre, homofile, utlendinger osv, har et problem med seg selv! Vi andre får holde oss til vårt, og alt det positive rundt oss:)

Det er jo som alle vet at man husker en drittkommentar, fremfor 10 gode kommentarer/komplimenter.No har du fått noen gode ord allerede, så no skal du få litt mer:) Så kanskje du får en litt bedre kveld!! (liker ikke når du er trist, sint, frustrert og oppgitt) :(

Emil er nyyydelig og god, og han har en lysende fremtid foran seg med mange gode venner og familiemedlemmer som elsker han for den han er!! Han har mer sjarm enn noe annet menneske eg har truffet i mitt liv. Også er lille gutten så flink til alt! Han er frisk og pigg! Han er snart stooor gutt, som løper rundt, kjefter litt på mamman sin når han skal klare alt selv, og ikje minst sier "Tante Kaja er kjempekul":P Emil er utrolig heldig som har deg og Tori som foreldre. Dere er forbilder for mange! Du er sterk, Linnis! Glad i deg min venn<3 Så pissar vi på dretajævlene!! Takk for meg, Heia Norge:D

Gro, mamma til en med Down Syndrom

26.mar.2011 kl.20:07

Stakkars, fattige mennesker! Håper skjebnen griper inn slik at de ikke blir beæret med barn med et spesielt behov....da ville jeg syntes ufattelig synd på de barna!

Rebecca Iselin<3

26.mar.2011 kl.20:11

Høres ut som hu kanskje ikke burde ha barn i det hele tatt! For hu har en holdning som ikke ligner grisen og som hu helt sikkert kommer til å overføre til sine barn!

Nei, huff, tenk å si noe sånt.! Hun kunne holdt meningene sine for seg selv!

Legger ved en liten video du burde se. Jeg blir hvertfall glad når jeg ser den:)

http://www.youtube.com/watch?v=9b7y9UYt_fM

Kan hende du har sett den før men=)

Silje

26.mar.2011 kl.21:09

Wow... jeg har din blogg på min bloggliste, og da jeg så overskirften tenkte jeg "HÆ??" Hva er nå det å spørre om, såklart er han ikke det! Han er nydelig og ser ut som et lykkelig lite sjarmtroll som har de beste foreldre!

Mennesker med DS er forskjellige, de også. Slik som at vi som ikke har det, også er forskjellige. Vi er jo mennesker alle sammen, og svært få av oss er identiske med andre. Min søster ble slått av en voksen mann med DS når hun var liten. Den samme mannen var inne i en parkert bil og slo søskenbarnet mitt da han var liten. Det er ganske skummelt, MEN gjorde han dette FORDI han hadde downs syndrom? Har alle mennesker som slår noen DS? Gjør alle mennesker med DS sånne ting?

NEI. Vet ikke hvorfor jeg skriver dette, men tror jeg hengte meg litt opp i argumentet om at "ikke alle med ds er livsglade solstråler, men mange derimot er truende og oppfarende..." Hallo, har hun i det hele tatt lest nyheter fra resten av verden i det siste? Folk er voldelige, folk slår og dreper hverandre. Personlig ville jeg gitt høyrehånda mi for å fått et barn med ds, istedet for å oppleve at min voksne datter/sønn har DREPT noen! DET er frastøtende det. Folk må våkne opp, se ting i perspektiv. Å kalle folk med ds FRASTØTENDE er det styggeste og mest idiotiske jeg noen gang har hørt!

Det er slike mennesker som er frastøtende, håper jeg aldri opplever og høre noen si sånt. Da tror jeg at jeg kan bli ganske frastøtende i munnbruken min...

Jeg skrev dette omtrent i sinne, så jeg vet ikke helt hva jeg har skrevet... Men vil understreke at MIN mening om mennesker med DS er utelukkende positiv, den energien de utstråler er unik og enorm, en slik livsglede finner man sjelden, og det beste av alt er at den er smittsom! Verden behøver forskjeller og kontraster, og vi trenger folk som Emil og mamman hans som kjemper for rettferdighet og menneskeverd!

Btw fullstendig enig med deg i at hvis du ikke tror du kan takle de utfordringer et barn kan føre med seg, så la være! Stor sjans for at barnet mitt blir født med rødt hår, kanskje får h*n fregner og kanskje må h*n tilogmed bruke briller. Kanskje får h*n ryggmargsbrokk og klumpfot, kanskje får h*n en hjerneskade eller blir lam fra halsen og ned. Kommer vårt lille gull ut i live skal jeg prise meg lykkelig, og være den beste mamman jeg kan være. Du er til stor inspirasjon!

Stå på!!

Rebecca

26.mar.2011 kl.21:10

Syke syke folk :( Sånne folk fortjener ikke å få barn i det hele tatt!!

Annemor

26.mar.2011 kl.22:44

FY!!!!!!!!

Først må jeg si at jeg har ikke barn selv, men ønsker meg selvfølgelig flere en dag :) uansett hvordan de kommer til verden skal de bli elsket og få et lykkelig hjem.

Jeg er en jente på 25år med en autistisk bror. Min bror er storebroren min :) han var og er fortsatt min HELT. Min bror har ikke et annerledes utseende og fikk ikke påvist at han hadde autisme før han var 19år!!!! Autisme er noe som ikke alltid synes utpå, og heller ikke alltid noe en finner ut av med det første(ikke på 80-90-tallet iallefall), derfor ble både han og jeg som var lillesøsteren til 'han rare' mobbet store deler av skolealderen. Men sånn er barn, BARN ikke voksne. En må neste regne med at et og annet barn ikke skjønner at noen er annerledes, at de kommer fra lite kunnskaps-rike familier.

Vi lever i en syk verden..... at det er sånne mennesker som den kvinnen ute blant oss er utrolig skremmende, enda verre er det at hun har satt barn til verden!!!!

En kan ikke si de som vil ha 'sånne barn' kan skaffe seg de..da kan hun jo i samme setting slenge med homofile barn, døve, blinde alle ting en ikke kan se på ultralyd....

Jævla uviten drittkjerring rett og slett..

Alle som velger å sette barn til verden ønsker seg friske glade barn og for de aller fleste er barna deres de mest perfekte barna i hele verden.

Kommer disse barna i kjærlige lykkelige hjem som er sterke og takler det meste, så er de verdens lykkeligste barn også.

En lever i en drømmeverden om en tror at det er bare å skaffe seg en baby og så lenge de ikke er født med en hjerneskade eller DS så er alt helt perfekt..

Hva om barnet til denne kvinnen i ettertid viste tegn til autisme, hadde hun skammet seg over barnet sitt og synes barnet var frastøtende?

Nei det er både trist og ubegripelig IRRITERENDE at sånne folk har en puls, og idet hele tatt våger å uttale seg på den måten.

Jeg synes du Linnis er en super flink og inspirerende mor og blogger :) og sånne som deg som skriver og informerer andre uvitende hjelper stort. Det er absolut trengsel å få høre mer fra foreldre som har barn med ulike behov...

Du burde være stolt :)

Lille my

26.mar.2011 kl.22:48

Uffda!!! Kjenner jeg blir sint helt inn til beinmargen! Det er det dummeste jeg har hørt på lenge :(

Her i gaten hvor jeg bor, har vi et bofellesskap hvor det blandt annet bor 2 menn med DS! Jeg snakker ofte med disse 2 herlighetene når jeg er ute på tur! De er bare fantastiske gutter begge 2.. Din lille Emil er bare en herlig liten kar :)

Elin

26.mar.2011 kl.23:34

hei skjønne mamma og like skjønne Emil.

Nei, gutten din er tvert imot en ordentlig liten sjarmør. Jeg har prøvd mange ganger i løpet av kvelden å skrive til dere, men ord blir liksom så fattige i møte med slike utrolig tåpelige mennesker. Dere må huske at dette ikke sier noe om dere, bare om de som er så utrolig bortreist at de kan si noe sånt. Jeg blir trist med tanke på at sånne mennesker har egne barn. tenk på hva de kan bringe videre av tåpeligheter. Vær stolt av den lille prinsen deres og ha medlidenhet med de barna som har eller som får så tåpelige foreldre.

Klem til dere fra meg.

Sara, Danielle & Embla (sif jentene)

26.mar.2011 kl.23:39

hjelpe meg linnis! forstår godt at du blir frustrert og utav deg! det e heilt tåpelig av folk å komme med slike utsagn, hvertfall når de ikkje sitte i liknende situasjoner sjøl. me syns du argumentere godt, og e stolte av deg som tar det opp, og gir så klar beskjed!

me e alle fan's av deg, emil & tori :-)

Katrine

27.mar.2011 kl.03:19

Høres ut som et skada menneske som ikke fortjener å ha barn! Sånn går d faen ikke ann å oppføre seg for en voksen person!!

Emil er forresten NYDELIG, smelter hver gang du legger ut bilder av gullgutten! Og flotte foreldre har han og, heldiggrisen! Klem fra ny fast leser :)

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.09:27

Kaja V.: Takk tante Kaja <3 Du vet alltid hva du skal si!

Emil er heldig som har deg som tante :D Gleder oss mest til å se mer til deg fremover!

Glad i deg schnupp!<3

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.09:28

Gro, mamma til en med Down Syn: Nei der håper jeg et eller annet griper inn, å lar henne leve sitt "A4" liv, og ingenting må ødelegge for det, for da vil jeg ikke tenke på hva som kunne skjedd på barna hennes!

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.09:31

Rebecca Iselin: Takk :D

Ja jeg er litt enig, sånne meninger burde en holde for seg selv!

Og stakkars barna som da sikkert automatisk "tror" verden skal være s "A4" :(

Takk, har sett den, nydelig er den videoen <3

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.09:35

Silje: Takk :D

Ja overskriften var fæl :( Men jeg var så sinna når jeg skrev det at kreativiteten tok litt pause!

Tusen takk for gode ord! Håper dagen idag blir litt bedre! :D

Kjempe god søndag til deg og dine!

Sissel

27.mar.2011 kl.09:58

Begynte å lese bloggen din etter artikkelen på babyverden. For en nydelig og viktig blogg du har! Da jeg leste dette innlegget i dag ble jeg ekstremt lei meg, sint, og provosert. Du har en fantastisk sønn, en gullunge på lik linje med alle andre. Han er på ingen måte frastøtende, og kommer heller aldri til å bli det. Han er og forblir nydelig, akkurat som alle andre barn, uansett hvilken farge, form, funksjonsevne eller intelligens. Jeg er så lut lei av at folk dømmer barn med funksjonsnedsettelser, og anerledes utseende. Håper din blogg bidrar til at dette tar slutt. Vi er ikke redde for å få et barn med Downs, det hadde vært velkommen uansett. Emil er nydelig!

27.mar.2011 kl.11:35

Heeelt utrolig hva folk får seg til å skrive....og ikke minst hvilket syn de tillater seg å ha om barn med handicap. Jeg blir sinna og frustrert på dine vegne...skjønner deg godt! Og.....Emil er kjempeskjønn ;)

Linn

27.mar.2011 kl.13:33

For noen innlegg som var skrevet på dette forumet. Skjønner ikek at folk kan mene noe slikt som dette. Dette må være personer som aldri har hatt med folk med spesielle behov. For hadde disse menneske vært på en slik instutisjon som det så fint snakkes om kan jeg ikek skjønne at de kunne latt være å bli enormt glad i dem. Barn med DS er ikke syke, deh ar bare et ekstra kromosom, et kromosom som gjør at så ekstra nydelig og kjempe viktig for samfunnet. Vi trenger absolutt dette. Synes at mennesker med DS stråler en spesielle og unik livsglede. Hvorfor trenger annerledes å være noe negativt for noen mennesker?

Synes det er så trist at du skal måtte lese slikt idiotiske og tragiske innegg. Dette er tydeligvis personer som er lite opplyste og trangsynte. Fy flate for noen idiotiske innlegg. Bir så utrolig sint og provosert av å lese slikt.

sofiegullaksen

27.mar.2011 kl.15:04

slike meninger bør man holde for seg selv !!!!

blir så irritert av å lese slikt ! :(

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.17:01

Annemor: Jeg er så fantastisk stolt over sønnen min :D

Onkelen til Emil har diagnosen autistiske trekk (mannen sin bror) så jeg er kjent med denne diagnosen, å hvordan skoleverket og bare rett og slett samfunnet gjør absolutt ingenting for å prøve å tilrettelegge!

Men det er som du sier, barn sier ting som kan såre av og til, MEN de er barn, voksne burde ha mer mellom ørene enn uttale seg på denne måten!

Å måtte gud forby at skjebnen griper inn å gir henne et barn med spesielle behov, eller ting som kan komme seinere i livet, som man ikke kan avgjøre på an ultralyd! (la meg presisere, IKKE fordig jeg ønsker denne damen noe godt, men fordi jeg unner ingen barn å ha en slik mamma)

Vi skal gjøre vårt aller beste for å gjøre Emil sin hverdag og Emil sitt liv det beste som finnes, han kommer til å være storebroren i huset (etterhvert) å jeg tror han kommer til å gjøre det med presisjon! <3

Takk for et fint innlegg :D

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.17:02

Lille my: Jeg har alltids syns at mennesker med litt andre behov har vært fantastiske å snakke med, å være rundt, de (jeg har snakket med) setter pris på små ting, som jeg aldri hadde tenkt over en gang!

Vi kan ikke ta dette vekk fra samfunnet, vi må heller lære oss å glede oss over små ting i livet!

takk :D

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.17:05

Elin: Hei :D Så fint skrevet! Tusen takk!

Jeg er heldigvis litt hardhudet å jeg tar det ikke innover meg, jeg vet hva min sønn er, å han er min største kjærlighet i livet, min øyensten, å han kommer alltid til å bli elsket opp over ørene av alle de som er beæret over å ha noe med han gjøre :D

Jeg ble bare paff over at et menneske som i tillegg er mamma, kan uttale seg slik!

Ha en strålende søndag :D

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.17:06

Sara, Danielle & Embla (sif je: Takk jenter :D dere er gode <3 Vi kommer til å savne dere aller mest neste år!

Men gleder meg allerede til vi skal ned besøke å heie på kampene deres :D

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.17:07

Katrine: Takk:D er ganske fornøyd med arbeidet ja <3 heheh..

Nydeligste gutten i nabolaget!

Ha en strålende søndag videre :)

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.17:09

Sissel: Det var som jeg skulle skrevet det selv! :D Tusen takk!

Jeg er veldig enig med deg der, Emil er ganske så nydeli <3 hihih

Ha en strålende søndag videre!

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.17:10

Anonym: Ja jeg syns det er veldig merkelig at vi kan være i år 2011 og folk tillater seg å uttale seg slik om andre sine barn!

Tusen takk :D Jeg er ganske enig, Emil er ganske sjarmiss <3

Ha en kjempe fin søndag videre!

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.17:12

Linn: Ja det var ikke "bare" dette innlegget som var sinnsykt provoserende!

Men jeg orket rett og slett ikke lese videre! Jeg mener at slike mennesker bør holde slike meninger for seg selv! Også bør de holde seg langt unna både barn og voksne som de mener ikke er innenfor "A4" tilværelsen hennes! Nettopp fordi hun fortjener ikke å være i nærheten av mennesker som min sønn <3

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.17:13

sofiegullaksen: Jepp!

Mangler nok litt oppdragelse i den stuen ja!

:D

27.mar.2011 kl.20:04

Overhodet ikke! Blir sjokkert over hva folk klarer å bryte utav seg i slike diskusjoner! Det går faktisk ant å tenke seg litt om før man bryter utav seg noe slikt!
Vil si det er de som er frastøtende, du har iallefall en helt nydelig sønn!:)

emil & oss <3

27.mar.2011 kl.20:33

:D: Tusen takk <3

Er ganske enig med deg, jeg syns han er nydeligst i verden :D

elisabethsn

30.mar.2011 kl.20:44

Fy f... at det går an! Jeg blir så irritert på folk som ikke har peiling og skal uttale seg om slike ting!! Jeg skal ikke gå inn på den siden å lese, siden du skrev at det sto noe enda værre der også som du ikke gidda å lese igjen. Jeg tåler ikke å lese sånne ting..

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits