Kurs og materiale!

Go ettermiddag!
Sol i Bergen! åh så deilig!
I natt syns ikke Emil at det var noe meninge med å sove, så klokken halv tre gadd ikke han å sove mer.
Jeg pørvde ALT! Synge, vugge, kose, klemme etc.. Neida, vi skulle rett og slett bare ikke sove noen av oss!
Stakkars gutten min er blitt tett igjen i nesen :( Hører det veldig godt når han sover. (Ikke det at han gjorde mye av det i natt!)
Siden natten ble så utrolig kort, hentet mamma Emil halv åtte, å tok han med i bilen da hun kjørte min lille bror til skolen. De skulle ha skidag idag!
Jeg tok da klokken på halv ni, siden jeg skulle være på kurset halv ti. Jeg var ikke helt sikker på hvor lokalene var så jeg hadde planer om å ha god tid! Men den gang ei!
Jeg vet ikke helt hvorfor, men klokken min ringte ikke, så heldigvis så var mamma kommet hjem igjen fra å ha kjørt min bror, så hun vekket meg ni (!!)
Veldig greit at jeg ikke bruker mye tid på å gjøre meg klar!
Jeg hoppet i dusjen, hev på meg klær, løp opp å hentet en kopp med kaffe og sminket meg på veien! Heheh..
Det gikk fint, jeg rakk det til halv ti, litt flaks at lokalene lå langs veien! :)Disse hjelpemiddlene fikk vi for en stund siden, en koselig dame kom med tingene på døren! :D
Jeg fattet ikke helt hva de skulle brukes til, utenom at de hadde fine farger! Og forskjellige former og fassonger og materiale.

Men idag var jeg på kurs i Karlstad modellen, å der fikk jeg forklaring til hvordan dette skulle brukes for tidlig stimulering til språk! Det var kjempe spennende å lære, å se hvordan ting kunne gjøres!
Gleder meg veldig til i morgen, da er det avslutning på kurset!

Veldig spennende var det idag, å høre hvordan tegn og hvordan vår kunnskap om kommunikasjon og tidlig språkstimulering kan påvirke Emil og andre barn som mangler "godt" språk kan bedre sin livskvalitet ved at vi kan forstå deres ytringer!

Tenk å være sulten, tørst, vondt eller andre ting også kan en ikke fortelle noen om det?!
Forferdelig må det være!.. Så nå skal vi sette oss skikkelig inn i hva vi kan fjøre for vår gutt for at han skal få en best mulig hverdag! Å at han sist men ikke minst skal få oppleve mestringsfølelse, der dette videre vil gi han motivasjon til å jobbe videre! :D Skal lage et litt lengre innlegg imorgen, der jeg vil skrive litt om tanken bak karlstadmodellen!

Håper dere har en kjempe fin onsdags ettermiddag! Deilig med sol!!

signatur

9 kommentarer

Familien Andersen

30.mar.2011 kl.17:29

Høres ut som et spennende kurs! God bedring til Emil

emil & oss <3

30.mar.2011 kl.17:55

Familien Andersen: Takk :)

Var veldig spennende, gleder meg til imorgen!

Cathrine Flåtten

30.mar.2011 kl.18:43

Spennende :-)

sv: blir spennende å se om jeg greier det. blir nok ikke mye gåing med de skoene hvertfall :)hehe

Gro, mamma til en med Down Syndrom

30.mar.2011 kl.21:51

Ja, men det der er jo han Bobbo og Diddi og div andre trivelige "bamser":-) Vi får de snart i hus, så det blir spennende å se:-) Leser du forresten bloggen om Max? Han er en svensk gutt på ca 4 år med DS..... Hvis du gjør det har du kanskje sett videoen mora har laget, der hvor han leker med disse bokstavene! Han imponerer meg stort...og kan nok mer enn en gjennomsnitts 4 åring hva bokstaver angår:-)

jeanette og Alexander!

30.mar.2011 kl.22:13

Urk :( Vi hadde hadde nesten samme natten som dere. Alex våknet klokken 4 og nektet å sovne igjen! Men jeg ga meg ikke, så etter uttalige masse byssinger og kosing så sovnet han klokken 6. Fikk sovet i 3 timer etter det da, men det var deilig med en liten lur!

De lekene så jo kjempe spennende ut!

Mariemamma

30.mar.2011 kl.22:19

Flotte hjelpemidler jeg håper dere får nytte av :) alle barn har et "språk" før de selv kan snakke, det gjelder for oss å prøve å forstå de :)

Jeanette

31.mar.2011 kl.11:20

Håper lille Emil blir fort frisk igjen<3 Å så mange fine ting han har fått:-D Jo tidligere man begynner å stimulere og trene de små, jo bedre blir det senere:-) Her også har det vært MYE trening, morro når man ser at det gir resultater:-) Masse lykke til, å ha en fin dag:-)!

Karoline

31.mar.2011 kl.14:58

Så flott kurs! Lykke til :)

Mailin

31.mar.2011 kl.17:36

sv: tuusentakk, liker ditt også! <3 :DD Håper lille Emil blir frisk snart, er kjipt å være forskjøla - .- Han er så fin c:!

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits