Kcal!! Og syk mann..I går tok omgangssyken mannen min, å taklet han hardt! Stakkars gutten min, er ikke flink til å være syk :(
Så idag morges tok jeg med meg Emil ut av huset og gikk!
Først pakket jeg Tori'en min inn i teppet, bygget opp med ammepute og andre puter, satt frem cola og marie kjeks, også gikk vi :)
Høres kanskje stygt ut, men er det en ting jeg ikke tåler, så er det omgangssyken, orker ikke høre noen brekker seg.. off.. men,men.. Vi gikk til byn og traff Cathrine Og Tov!

Jeg var helt sikker på at det var idag vi skulle til helsestasjonen med Emil, men det var tydligvis i går! Så vi fikk en ny time imorgen, så får vi se hvordan vekt og lengde er i morgen! :)
Blir veldig spennende! Hvis ikke han har gått opp i vekt, så kanskje de tar oss seriøst med gulpingen og tar han inn på en ph-måling!

Måtte ta et bilde av puls klokken min etter tur frem og tilbake til byn og en spin 45 :D Veldig gøy og veldig enkelt å bruke det som en motivasjonsfaktor å trene litt lengre og litt hardere!
Deilig!!
Min stakkarslige syke mann!
Veldig glad i deg klumpen! ♥

Har dere hatt en fin Torsdag?
Noen flere som fungerer som sykepleier og mamma for tiden?


signatur

8 kommentarer

Henriette - Mamma til Liam <3

07.apr.2011 kl.23:15

hehehe.. jeg hadde omgangsjuken for et par uker siden.. den er tøff i år :p herregud å sjuk jeg var, men varte bare i 24 timer da :p hehe..

bra du ikke har blitt smittet enda, men jeg ble smittet når gubben her hjemme bøle frisk :p så pass på ;)

Jeanette

07.apr.2011 kl.23:17

For en snill og omsorgsfull kjæreste du er<3

Linnis

07.apr.2011 kl.23:26

Jeanette: jeg er en veldig snill og omsorgsfull kjæreste <3

men omgangssyken er forferdelig og ingenting godt kommer ut av at jeg er hjemme og blir smittet:) jeg kan heller forbrenner resten av baby fettet:D

Tror han setter mer pris på det! Sånn i lengden!:)

Er det kos å ha mannen hjemme? Syns du er så tøff som er hjemme så mye aleine med Kimmen! Du er god:)

Linnis

07.apr.2011 kl.23:30

Henriette: jeg var syk i helgen jeg, så var nok jeg som startet det:(

Jeg glemmer (om mulig) hvor jævli det er fra gang til gang! Det er helt forferdelig:(

Håper vi har fått vårt denne gangen, og at det blir leeeenge til neste gang:)

eogtm

07.apr.2011 kl.23:34

jeg har ingen mann, men jeg lå med omgangssyken fra tirsdag til onsdag og hele onsdag forrige uke... rakk så vidt å komme meg på beina før vesla fikk det også.... så vi har fått vårt vi og ;-) vesla har ikke så mye å gå på, så liker ikke helt at hun fremdeles ikke vil spise :-/ men skal snakke med helsesøster i morgen, også skal vi på 1-årskontroll på onsdag =)

God bedring til mannan ;-)

februarmamma07

08.apr.2011 kl.08:50

Uff og Uff.. Hater å få den stygge omgangssyken inn i hus, noe av det værste jeg vet :( Nå har jeg ikke mann, men er ille nok når jeg og min datter har dette samtidig eller at jeg er syk og hun full i energi og jeg ligger og spyr... Jaja heldigvis blir ikke jeg så fort syk :)

God bedring til mannen din, så får vi xx fingre for at du og Emil ikke får det :)

emil & oss <3

08.apr.2011 kl.09:47

eogtm: Å jeg kan forestille meg at det er veldig vanskelig å være syk og passe et lite småtroll samtidig. Helt aleine.. off.. Men det er no bra det går over fort igjen :)

Masse lykke til på ett års kontrollen! Kjempe spennende! :D

emil & oss <3

08.apr.2011 kl.09:50

februarmamma07: Off.. ja kan tenke meg det er vanskelig å være aleine og ta vare på en spirrevipp med full energi :( Bra du ikke blir fort syk, og ofte!

Ja Emil har fått en light versjon heldigvis, noen par bleier, men heldigvis ingen spying enda! (BANK i bordet!)

Takk for bedringstanker :)

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits