http://cathriiineflaatten.blogg.no/ Jeg er blitt anbefalt til ukens blogg av Cathrine! :) Jeg blir så glad når folk liker bloggen min å har lyst å dele dette med deres lesere :)
Sjekk ut bloggen hennes!

God morgen! I dag er formen til mannen heldigvis bedre, Emil har sovet en lang og god natt (heldigvis) Og vi alle tre er vel så og si uthvilt! Deilig!
I dag skal vi på helstestasjonen, først til fysio damen, også til helsesøster.
Emil har gjort så utrolig masse fremskritt når det gjelder motorikken den siste tiden, så tror fysioen blir veldig fornøyd med han!Stakkars gutten min! Han fikk innhalator av legen på mandag, å det kan du tro er meget upopulært!
Men han har blitt mer og mer vant til det de siste dagene..
Er forferdelig å måtte holde hodet hans fast, men det er jo til hans eget beste!
Men egentlig syns jeg ikke det fungerer slik det ble sagt det skulle. Syns han er bare mer surklete og hoster egentlig bare mer om natten nå :(
Forstår ikke hvor vanskelig det er å finne ut hva denne hosten er for noe. Det er jo tydligvis en irritasjon som ikke vil slippe taket! Men stakkars gutten min "slutter" jo å puste av og til å blir skikkelig blå rundt munnen og rundt øynene :(
Må "riste" han skikkelig for at han skal trekke pusten! Høres veldig markabert ut, men det er virkelig eneste måte å få han til å trekke pusten igjen!
Hvem ville ikke gjort hva som helst for å få gutten sin til å puste igjen?

Emil har lært seg å klappe! Mamma hjertet mitt hopper over et slag jeg ser så stolt hver gang jeg hører gledelseshylet hans når han får til å klappe, å ser våre ansikter, som lyser av stolthet! :D

Har dere erfaring med innhalatorer?
Hjelper det alltid til slutt? Eller det noen som ikke har effekt?

Vi foreldre burde egentlig ha en liten mini utdannelse innen legevitenskap! Heheh.. føler det er veldig mye mer jeg burde visst om forskjellige ting!

signatur

8 kommentarer

Marthemora

08.apr.2011 kl.10:12

huff, mange ganger man skulle ønske de små skjønte at vi gjorde ting for deres eget beste.. Håper det går bedre med inhalatoren etterhvert da! og håper den har god effekt!

mammawesterheim

08.apr.2011 kl.10:18

Staakkars lille gullklumpen! :/.. Heldigvis blir det bedre =)! Enda så fælt det er nå.

mammantiljessica

08.apr.2011 kl.10:55

Stakkar liten!!

Jessica bruker også inhalator igjen(ikke brukt siden ifjor vinter),men det går veldig bra.

Den orange medisinen tar det litt tid med før den virker ordentlig,ca 2 uker.Men den blå virker med en gang.

Vi hadde en intensiv periode med begge de to ifjor(flutide og ventoline),og det ga veldig fin effekt bare de begynte å virke ordentlig.

Bruker bare Ventoline nå som virker så fort den tas i bruk.

Håper det går seg til.

Eline

08.apr.2011 kl.15:09

Huff, stakkars liten. Vi foreldre burde ha noe høyere enn en legeutdannelse, for de tar ofte såå feil. Adrian var jo hos to leger før jeg endelig ble tatt på alvor av en tredje og sendt på sykehuset.

Så koselig at han har lært seg å klappe!

Ha en flott fredag.

Stor klem

emil & oss <3

10.apr.2011 kl.12:36

Marthemora: Ja det blir nok en vane etterhvert. Blir lettere å lettere å gi det til han :) Heldigvis!

Også håper jeg effekten kommer etterhvert også! :D

emil & oss <3

10.apr.2011 kl.12:37

mammawesterheim: hmmh.. alt for de søte små :D

emil & oss <3

10.apr.2011 kl.12:38

mammantiljessica: Ja jeg håper effekten kommer nå snart! Har bare brukt den i en uke nå, så vi får smøre oss med tålmodighet!

Når effekten kommer blir det verdt det! :D

emil & oss <3

10.apr.2011 kl.12:40

Eline: Ja det er helt sant, menne vi har noe som er bedre enn all utdannelse, nemlig "mammamage følelse" Den er verdt veldig mye! Å folk burde høre på oss mødre! Vi er tross alt eksperter på ungene våre!

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

23, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits