Helg!

God kveld i stuene! :)
Denne helgen har vært greit hektisk!
Det har vært kvalifisering til første div, i håndball. så alle tre har bodd i hallen på Nærbø.
Sabrina, søster Jeanette og Pappa Odd har vært for å følge Viking fra Bergen i kvaliseringskampene som går over to dager.
Kjempe koselig å få så celebert besøk :)
Lørdag begynte ting egentlig litt i tidligste laget. Halv ti, begynte første kampen, og de tar tre kvarter å kjøre ut i hallen (Landet sa du? JA!)
Å veien blir bare lengre og lengre hver gang jeg kjører der! Årg..
Men vi kom oss ut til kvart på ti.
Krever litt logistikk når alle tre skal ut av døren samtidig! Vi sovnet begge på sofaen på fredag FØR senkveld, så ble ikke mye som ble gjort i stand kvelden før heller..
Men,men.. Viking greide hvertfall ikke overliste Halden i første kamp, men knuste Harstad i neste!
Dermed måtte de avgjøre det mot Hinna idag!
Ble aldri noen spennende kamp, de regelrett knuste de! Men det var gøy for Bergen, og ikke minst Viking å rykke opp til nest øverste Divisjon. Gratulerer! :)

Bjørnar som også er fra Bergen. Vant sin første kamp Lørdag mot Kragerø, men greide ikke overliste Nærbø i andre kamp, dermed måtte de også avgjøre det idag mot Njård.
Bjørnar vekket først og fremst oppstandelse hos arrangøren der de hadde med seg flagg, bannere, kraftige røster og ikke minst trommer! Er veldig gøy med så stor engasjement rundt kampene, og en føler virkelig på trøkket i hallen!
Bjørnar greide også å vinne sin siste kamp mot Njård, slik at det var to lag fra Bergen idag som rykket opp til nest øverste nivå i norsk håndball!
Gratulerer!

Ellers så hadde jeg bursdagsbesøk idag, Svigers og Bestemor Eva (oldemoren til Emil)
Veldig koselig var det, jeg hadde heldigvis greid å diske sammen noe muffins og en langpanne med sjokolade, samt noe grønsaksskåler med dip! Knall godt!
Nå er vi dønn sliten begge to, Tori sovnet på sofaen for en time siden, å jeg kjenner at mine øyenlokk detter igjen nå snart også!

Hvordan har din helg vært?
Gjort noe spennende?

signatur

9 kommentarer

eogtm

17.apr.2011 kl.21:37

Har hatt en travel helg vi også... Rydda, vaska og baka til Torun Marie sin første bursdagsfest :-D nå er det mat levert på døra, en film og senga =)
Virket som en travel og koselig helg da:) Selv har min helg også vært ganske så hektisk. Vi har rallet mye at og frem i hele helgen, og må si det tar på..

Michelle

17.apr.2011 kl.23:40

Høyres ut som ei kjekk, men travel helg!:)

Heldigvis har vår helg vore noko rolegare denne helga enn forrige, men det er framleis ikkje nok timar i døgnet til å få gjort alt ein har lyst til! Ivertfall ikkje med små!:)

Ha ein fortsatt god påske!:)

Jeanette

18.apr.2011 kl.12:49

Hørest ut som en hektisk og fin helg:-)! Vi har ikke gjort på noe spesielt, Fredag var heine ute med gamle jobben å lørdag koste vi oss med ferske reker og loff:-)

emil & oss <3

18.apr.2011 kl.17:55

Jeanette: Deilig! :D Flinke å kose dere når han er hjemme! <3

Har dere fint vær?

emil & oss <3

18.apr.2011 kl.17:56

Michelle: Ja skulle gjerne hatt enda flere timer i døgnet! :D

God påske til dere også, også håper jeg at sjokoladen smaker fortreffelig <3

emil & oss <3

19.apr.2011 kl.09:53

Malene: Koselig når det er litt hektisk, men kjente det var deilig å sitte seg ned å puste litt igår og idag! :)

Skal til Bergen idag så pakking, vasking og kasting står i høysetet!...

Ha en strålende dag til deg og lille Milio :D

emil & oss <3

19.apr.2011 kl.09:57

eogtm:Håper første bursdagen til prinsessen blei bra? :D

Så stas da! <3 Gleder meg veldig masse til Emil sin bursdag! Da kommer jeg til å ta helt av i forhold til kaker, pynting, kort etc :D heheh..
Ja det skjønner jeg:) Man blir jo sliten av å styre så mye også..

God tur til Bergen da:)

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits