Mitt kosthold!

God kveld i de tusen hjem! :)

Da har jeg hatt jentene på forening, med reker, og alt som hører med! Namme nam!
Blir aldri til at jeg kjøpre reker bare til meg selv, og Tori er ikke så glad i det, så da blir det å benytte sjansen når jentene skal komme bort! Reker for meg er sommer mat, å det er så fantastisk!

Reker er jo også et ypperlig måltid for oss som prøver å spise minst mulig karbo, er null karbo!
Så jeg hadde mine lavkarbo muffins som jeg bakte igår ved siden av, sammen med egg, majones og litt salat!
Nam nam!!

Så ja, jeg har hengt meg på bølgen om lavkarbo!
Jeg har ikke skrevet mye om det tidligere i innleggene, men siden det ble spurt om det tidligere idag tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om min mat situasjon!

Jeg ble inspirert av http://charlotte1987.blogg.no hun legger ut oppskrifter og tips! Å det er super motiverende!

Grunnen til at jeg har valgt å henge meg på denne bølgen er ikke fordi dette er "in", jeg har alltid spist sunt, i den grad at jeg har spist minst mulig fett, mest mulig riktig i forhold til "den gamle tanken". Jeg har trent opp til fire ganger i uken, opp til 1,5-2 timer. Før jeg begynte å studere spilte jeg håndball hver kveld, 1,5-2 timer hver kveld og med kamper i helgene.Så jeg har på en måte aldri vært noe slapp i forhold til trening! Og ingenting har fungert, jeg har ikke kommet ned i den vekten jeg ville! (Nå skal det sies at før jeg ble gravid hadde jeg ikke mer enn 5-7 kg jeg ville ha vekk) Men nå etter svangerskapet så er det en del mer! :( Å dette tar lang tid!!

Men sånn som lavkarbo "dietten" min fungerer, er at jeg fant ut at det ikke hadde fungert for min hverdag at jeg skulle leve på mindre enn 50 karbo pr.dag.
Så jeg har valgt å holde meg i underkant av 50 karbo. Noen dager er litt "lettere" enn andre!
Det jeg har merket er ikke bare det at kiloene "renner" av, men jeg har mye mer overskudd i forhold til familien min, jeg har bedre humør, og hormonene mine er bedre regulert!

Førtse gangen jeg leste om lavkarbo, tenkte jeg mitt, "skal en spise sååå mye fett?" " Nei da da hadde jeg blitt smell feit" (...)
Men den gang ei, etter å ha lest litt om dette med lite karbo og mye fett! Så tar en visst ikke opp fettet på samme måte når en spiser lite karbo som man hadde gjort hvis en hadde spist fett OG karbo!

Det som er litt drit er at min besteste venn er nå min håndvekt! Jeg veier stort sett alt! Å jeg å hyppig inn på lavkarbo.no, for å se hvor mye karbo det er i de ulike matvarene!
Men en positiv side ved dette er at jeg får trent om mine matte kunnskaper! (takke faen for kalkulator!)

Men jeg kjenner jeg er skikkelig motivert for dette nå, å jeg krysser alt jeg har for at dette skal være løsningen for min kropp!!
Heldigvis har jeg en god venninne i Maria (mammaen til Cecilia, som liker å dra meg med på tur) Takke takk!! :D
Dette hjelper absolutt på, i tillegg til trening, som spinning, styrke og intervall trening!

Er det noe du lurer på, så spør, så skal jeg svare så godt jeg kan! :)

signatur

7 kommentarer

Michelle

28.apr.2011 kl.22:35

Du må legge ut oppskrifta på den maten du laga deg!;)

No blei eg nysgjerrig og veldig intressert!:)

Muffinsane dine vil eg gjerne prøve om det er ei oppskrift du vil dele!?:)

Linett - mamma til Emma Josefine

28.apr.2011 kl.22:40

Så flink du er! :D

Jeg vet ikke om jeg hadde klart å gå på den dietten. Har hørt og lest litt om den, men poteter og ris er middag for meg, så det hadde jeg slitt veldig med å kutte ut.

emil & oss <3

28.apr.2011 kl.23:30

Michelle: Jeg skal poste oppskriften, men jeg får ikke gjort det før imorgen :)

Cathrine Flåtten

28.apr.2011 kl.23:31

reker er så DIGG. elsker det !

sv: tusentakk :-D hyggelig sagt :)

emil & oss <3

28.apr.2011 kl.23:32

Linett: Ja jeg forstår godt at dere som er vant til å spise slike ting til middag sliter litt mer enn meg.

Jeg har aldri spist veldig mye poteter eller ris, pasta derimot er litt vanskeligere å unngå, men det går! Har aldri kjent meg så motivert som nå!! :)
Så flink du er :) Så koselig med hyggelige ord. Koselig at du har fått litt inspirasjon. Reker er jo bare nydelig. Nam nam. Jeg spiste reker på ostekjeks(kavli ferdigskivet ost i mikro på bakepapir i 1,5-2 min) her om dagen. Nam nam. Med majones, sitron og dill til. Du burde prøve ut brødet også, det er faktisk bedre enn muffinsene. Smaker som vanlig brød. Typen elsker det også.

Blir spennende å følge med :D

emil & oss <3

30.apr.2011 kl.23:46

Charlotte: Ja jeg tenkte jeg skulle prøve å lage det brødet, har du laget det samme som står inne på tv2 sine nettsider? Fra frokost tv?

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits