Hei hopp! :D

Idag har meg og Emil vært på lang tur!
Vi greide å komme oss ut av huset til litt over ti! Jeg hadde bestemt meg for å gå opp på treningen, trene mage og gå hjem igjen!
Det tar ca. 1 time opp på sportssenteret, og siden barnepassen bare var til kvart på tolv (!!) idag så ble det det en intensiv, og kort økt på magen!
Men med en to times tur til sammen må det være godkjent :D

Jeg har min lille teori på at jeg enda er ganske "stuck" i ammetåken. Når jeg var ferdig å trene idag, ringte fysioen vår. Hun lurte på hvor vi var blitt av! (jada, pokker, der skulle vi vært halv ti!)
Helt blank!!

Heldigvis blir ikke hun så sinna, hun bare ler av meg, å sier at hun gleder seg masse til å se oss neste uke! :)

Noen andre som fremdeles er hardt rammet av ammetåken?Lille luringen min :D

signatur

17 kommentarer

Eline

29.apr.2011 kl.15:40

Det var kort barnepass! Dere fikk dere jo en fin-fin trimtur da, ja!

Ammetåken ligger som en tjukt lag over hele her, ja, og ikke ser det ut til at den har tenkt å lette med det første. Glemmer alt mulig. Glemmer til og med å sjekke i kalenderen etter det jeg skriver ned :p

Så søtt bilde.

MyTreasures

29.apr.2011 kl.15:46

SV: Ja, ikke sant! Blomsterbutikk og litt vann, så har du det :) Er jo egentlig noe man bruker for å vanne blomster, men de er fin til pynt :)

Kristina, mamma til en Prins!

29.apr.2011 kl.15:51

jeg trur den ammetåken henger igjen flere år jeg:p Er vel fordi alt går i et med barn og det er mye å tenke og huske på. Jeg er iallefall mer ør nå enn før jeg ble mamma:p

emil & oss <3

29.apr.2011 kl.16:38

Eline: Ja eg har skrevet ned fysio timen, å jeg satt å sa det til mannen igår kveld at vi måtte huske det! Men NEIDA! :( off.. er fortvilende også vettu!

Ja ble en god trimtur. Jeg skal drikke litt cider idag, så måtte ta den skikkelig ut, slik at jeg kan drikke med god samvittighet! :)

emil & oss <3

29.apr.2011 kl.16:39

MyTreasures: Ja spiller ikke noe rolle hva en "egentlig" skal bruke dem til :)

emil & oss <3

29.apr.2011 kl.16:39

Kristina, mamma til en Prins!: Heheh :D det er bra å høre at det ikke er bare meg ;)

Cathrine Flåtten

29.apr.2011 kl.16:40

sv: uff ikkesant ! det er ille. og uansett om man greier 3000 meteren, måå man greide det innen en viss tid for å få bra karakter. det syns jeg er helt på tryne!!

emil & oss <3

29.apr.2011 kl.16:41

Cathrine Flåtten: Ja det er noe DRIT, syns gym kan være gøy :D Type kanonball, innebandy, basket etc.. løping på tid er for de som er spesielt interessert!

Cathrine Flåtten

29.apr.2011 kl.19:28

sv: jaa helt enig! jeg liker gym - men de testene vi MÅ ta.. kan dra til helvete for å si det mildt

Silje

29.apr.2011 kl.19:45

Jeg fikk ammetåke da SØSTRA mi fikk baby denne uka, slå den... Glemte alt, absolutt alt! Dro avsted på lang biltur uten bleier til den toårige storebroren til babyen, dro på jobben mens matpakka mi ble liggende igjen på trappa hjemme, sendte den samme toårige storebror i barnehagen uten innesko... Jadda. Flau tante hadde hjartet på rette staden, men ikke hodet ;) Skrev til slutt huskeliste på hånda mi, noe som resulterte i at toåringen tegna full hele genseren sin, panna si og hendene sine: "Tante jort..."

Jaja, vi får håpe det går over snart.. Du har iallefall en grunn, kjekt å ha noe å skylde på! ;)

PANORAMA

29.apr.2011 kl.22:25

Det bare er slik, du er helt normal... det høres ut som du trimmer i massevis, husk å spare litt på energien også.. Klem Monica.Ekstra klem til verdens søteste lille Emilgutt..

Henriette- mamma til Liam <3

30.apr.2011 kl.07:42

uff ja! jeg surrer og glemmer så mye at jeg har gule postit lapper OVERALT!

Rebecca

30.apr.2011 kl.11:02

Ammetåka ligger som et tykt teppe her å... (eller flasketåka om du vil) Håper den letter snart, for det er jo ikke alltid like praktisk ;)

emil & oss <3

30.apr.2011 kl.12:14

Silje: Heheh.. skikkelig sympati "tåke" :D

Jada det går nok over etterhvert, å jeg håper jeg ikke glemmer noe som er litt mer "farlig" enn fysio timen...

Tro det er rett som du sier, hjertet vårt er på rett plass, meg ikke hodet! <3

emil & oss <3

30.apr.2011 kl.12:15

PANORAMA: Ja jeg sparer en del energi til guttene også, men jeg har min lille teori at jeg får mer energi når jeg trener, fordi jeg føler meg bedre med meg selv etterpå :D

Takk for klemmer, Emil slenger en klemm deres vei :D

emil & oss <3

30.apr.2011 kl.23:48

Henriette: Post it lapper er en fin ting! Heheh.. har alarmer på i tid og utide på telefonen, men problemer er jo at jeg faktisk glemmer hva jeg skulle huske! ;)

emil & oss <3

30.apr.2011 kl.23:50

Rebecca: Kan ikke kalles praktisk nei! Off.. så er det så frustrerende å glemme viktige ting! :(

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits