allergimedisin!!

God morgen!
Jeg gikk rundt i hele går å var så trøtt at jeg var sikker på at jeg kom til å sovne stående. Greide ikke finne ut hvorfor jeg var SÅ trøtt! Helt ok å være sliten å litt trøtt, men ikke så mye at jeg ikke greide å holde øynene åpne!
Så kom jeg selvfølgelig på at jeg hadde glemt min allergi medisin  i Bergen! (dumme,dumme meg) Der var jo forklaringen! Så nå har jeg rotet rundt i hele flyttelasset å ENDELIG fant jeg noen piller jeg fikk skrevet ut for (mange år siden) men forhåpentligvis fungerer de litt hvertfall!!

Er en merkelig følelse å være så sliten at en må sitte seg ned (en har ikke noe valg rett og slett!)
Pluss at øynene renner og nesen klør! Så sminke! (det har vi ikke sett noe av de siste dagene) Og sikkert ikke på en stund til heller...

Idag skal vi trille ned til ppt for å ordne overføring av papirer til Bergen kommune! Det er et helt usannsynlig tungvint system!! Å jeg kjenner at noen dager er det litt tungt å takle hvor mye arbeid det egentlig er med barn, og hvor tungvint det er med søknader som ikke blir behandlet og som blir rotet vekk!

Men jeg skal ikke begynne på det nå! Det kan jeg skrive litt mer om seinere idag!

Ha en fin onsdag!
Har dere noen spesielle planer?

signatur

6 kommentarer

eogtm

11.mai.2011 kl.10:57

Takk for at du minte meg på å ta min i dag ;-)

Allergier er noe herk, men håper dere får en fin dag uansett =)

Jeanette- stolt tobarnsmamma<3

11.mai.2011 kl.11:59

du kan få allergisprøyte hos legen, det tar jeg når det nermer seg sommer!:) før så sprang jeg ofte til legevakt siden tablettene ikke var gode nokk så allergi er noe dritt.

emil & oss <3

11.mai.2011 kl.12:48

Jeanette: Ja jeg tenkte på den sprøyten, men legen min sa at det ikke var det beste for fruktbarheten når det gjaldt damer. Jeg vet ikke. Men jeg håper at dette er bare denne sommeren! Har aldri vært så gale som etter svangerskapet, så kanskje det roer seg neste år :)

emil & oss <3

11.mai.2011 kl.12:50

eogtm: Så bra at jeg kunne minne deg på det :D heheh.. Burde blir flinkere til å minne meg selv på de..

Takk :d Ha en fin dag dere også!
har ingen spesielle planer :)

emil & oss <3

12.mai.2011 kl.11:04

Mai: Deilig det også av og til :D

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits