11Mnd!

God morgen!
Å for en morgen!! Emil har fått det for seg at han "trenger" å bæsje tidlig på morgenen! Å det betyr kort fortalt at han absolutt ikke sovner igjen :(
Men,men.. tidlig til tross, kaffe, kaffe og kaffe er da tingen!

Nå sitter Emil å synger i gå bilen sin, blitt så flink til å gå rundt i bilen sin, også blir han så kjempe stolt at seg selv, driver å klapper, smiler og ler!

Tenk idag er han 11 mnd, bare en mnd til så er han faktisk et helt år! Forstår ikke dette, hvor er det året gått?
Skremmende hvor fort et år kan gå..
Nå sitter faktisk Emil helt selv, (tipper litt av og til) menne han sitter hvertfall :D å er kjempe stolt over seg selv!
Mamma hjertet hopper over et slag så stolt jeg blir hver gang han greier noe nytt!

Idag følte jeg for å slappe av! De siste dagene har jeg gått tur med "handtler" rundt anklene (tre kg på hver fot) merkelig hvordan det gikk sterkt utover min balanse :) heheh.. Gikk jo nesten å sjanglet, men gikk fint, problemet var bare det at jeg fikk vondt igjen i bekkenet :( så idag har vi tatt en pause!! Deilig det også!
Så nå er det pakke for flytting, steike så utrolig lite motiverende!

Hvor skal en begynne?

Er det noen der ute som har flyttet, som har noen gode tips i forhold til hva man pakker først?Tenk at vår lille skatt er blitt så stor!

signatur

14 kommentarer

Michelle

12.mai.2011 kl.11:25

Gratulerer med dei 11 mnd til Emil!:)

Heilt utruleg kor fort tida går ja!

Tenk at etter neste helg så blir min lille prinsesse 1 år!!?!

Synst det er heilt forferdelig at tida må gå sååå fort!

Vi har flytta mangen ganga, men eg lære aldri, så her har eg ikkje så mangen gode tips, desverre!:( Lykke til med pakkinga ivertfall!;)

Wenche Helene Johansen

12.mai.2011 kl.11:35

Gratulerer med 11mnd dagen kjekke Emil :)

Ana kommer etter om ikke så lenge der..

Tenk at småtrolla våres snart er 1år a...

Gått skremmende fort..

Michelle

12.mai.2011 kl.11:48

SV: Det går litt treigare no i mai mnd, då det er så mykje kaker og is som må etast!:p Men hittil har eg gått ned heile 8kg, så er ganske så fornøgd, men det gjelde å halde seg i aktivitet sjølv om det no kansje er litt usunnt inntak. Så legg ein ivertfall ikkje på seg!;) Begrensiningar sjølvsagt!!;p

emil & oss <3

12.mai.2011 kl.14:55

Michelle: Ja det har gått så altfor fort.. Litt blanede følelser egentlig.. Men det er vel sånn det går, de vokser og alle perioder har son sjarm :)

Ja jeg har flyttet mange ganger jeg også.. men finner aldri noen måte som er mer effektiv enn andre.. årg.. men,men..

får bare begynne i en ende :)

emil & oss <3

12.mai.2011 kl.14:56

Wenche Helene Johansen: Ja det er helt merkelig :)

Forstår ikke hvor det siste året er gått!

emil & oss <3

12.mai.2011 kl.14:57

Michelle: Du er flink uansett syns jeg :)

Hadde vi hatt så masse besøk og festligheter så tror ikke jeg hadde greid å være så flink!

Lykke til hvertfall :D

Anne-Marthe:)

12.mai.2011 kl.15:04

Klær og alt man bruker venter man med til slutt, ellers kan du ende med at du må begynne å pakke opp igjen før dere har kommet dere ut av det gamle hjemme. :P som jeg gjorde! hehe Grattis med lillegutt som er 11 mnd i dag :D Stor han har blitt <3

Jeanette

12.mai.2011 kl.15:14

Gratulerer så mye med 11 måneder til vakre Emil<3 Tiden går skremmende fort! Min er snart 2 år, å blir snart storebror! Vi får bare prøve å nyte hvert sekund<3 Så nydelig han var på bildet:-*

mammaoglitttil

12.mai.2011 kl.15:20

Gratulerer til søte, skjønne Emilgutt! <3 Tiden går a l t f o r fort. Snuppa mi fyller 11 måneder om 10 dager. Føles fortsatt som det var igår hun ble født, samtidig som det føles ut som en liten evighet jeg har hatt henne i livet mitt..merkelig å føle sånn av samme sak. ;)

Håper dere har hatt og fortsatt får en fin dag! Klem

Sissel

12.mai.2011 kl.15:29

Hei! Så stor han er! Min gutt blir 11 mnd den 17. mai:) Tiden flyr!! Vi flyttet for ca nøyaktig ett år siden, og jeg kastet egentlig halvparten av alt jeg eide (har jeg ikke brukt det på 3 mnd, så trenger jeg det sannsynligvis ikke)....Den samme mentaliteten bruker jeg på klær, så slipper jeg et overfyllt klesskap:) Ellers pakket vi ned alt vi ikke brukte hver dag, og da ble det plutselig ikke så mye igjen:)

emil & oss <3

12.mai.2011 kl.15:36

Anne: Takk :)

Ja klær venter eg med til slutt, det hiver jeg bare i poser tenker jeg.

Årg.. menne alle småtingene! Jeg blir gaaaal! heheh..

får sette igang :)

emil & oss <3

12.mai.2011 kl.15:37

Jeanette: Ja de blir jo så store. vil bare stoppe tiden littegranne, å bare kose med han en stund :) heheh.. men det er jo gøy når de blir eldre også, men den baby perioden kommer jeg nok til å savne :)

Ja Kimmen er blitt så stor! Å tenk snart får han en liten søster!

Har dere snakket noe mer om navn eller? :)

emil & oss <3

12.mai.2011 kl.15:39

mammaoglitttil: Ja det er nettopp sånn følelse, det virker ikke lenge siden jeg satt her med stor mage, gikk på do annenhvert minutt å hadde halsbrann hele natten.

Men samtidig føler jeg at jeg aldri har hatt et liv uten Emil! Husker ikke hvordan det var å ikke ha han liggende å pludre på gulvet eller hvordan det var å sove ut hver helg ;)

Takk i lige måde! Ha en strålende dag videre :)

emil & oss <3

12.mai.2011 kl.15:42

Sissel: Å jeg er så utrolig dårlig å kaste ting (familiesvakhet)

Tenker at " en får alltid bruk for det" Men, jeg må nok skjerpe meg litt, for jeg er ganske flink å kjøpe nye ting, så kanskje jeg burde "bytte" plass, hver gang jeg kjøper noe nytt, burde jeg nok kaste (gi til fretex) noe tilsvarende!

Ja husker 17 mai i fjor, elefant på tur rundt i byn! Årg.. ingen god opplevelse ;)

Skal nye denne 17 maien, i bunad og høye heler :D

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits