Hei hopp!
Dere som har meg på facebook vet at jeg har sovet ca. 2 timer i natt :(
Emil våknet klokken ett å natt å klødde skikkelig i tennene sine, hadde ikke bæsjet hele dagen å jeg innså vel at dette kom til å bli en LANG natt!

Siden Tori skal til Oslo å gjøre fysiske tester tenkte jo jeg mitt, "han burde få sove", men pokker heller når du er så trøtt, steike så hissig jeg blir da! Heheh ;)
Sikkert noen som kjenner seg igjen?
Kan hvertfall si det til dere som ikke har barn, men som vil ha! Barn er ingen forholds "BOOST!" Ha en stabil fyr som stiller opp når du ser ut som verst og er så sint at du freser!!
heheh :D Kjærlighetens mange ansikt!

Jeg har fått en del mail på mailen min ang. trening i sal og generelt på treningsstudio!
Syns det er så utrolig artig at dere sender spm, og egentlig generelt bare kommentarer :)

Jeg har trent stort sett hele livet mitt, drevet med stort sett alt av idrett. Håndball, fotball, basket, svømming, turn, friidrett (ikke spør om hvorfor på sistnevnte, er jo sååå kjedelig).
Men,men..Siden mamma og pappaen min også alltid har trent på studio, vil dette si at jeg har vokst opp på et treningsstudio. Men det tok litt tid før jeg følte meg vel i studioene når jeg begynte å bli eldre!
Å jeg sleit spesielt med timene inni disse store salene, der tapeten rett og slett er speil!
Hvem jenter liker å se seg selv så mye i speilet? (jeg tenkte jo mitt, at de som liker dette, trengte kanskje ikke være i denne salen)!

Men nok om det, jeg bestemte meg for å konsentrere meg om meg selv, jeg kunne jo ikke gjøre noe annet?
spinning var det som satt lengst inne! Jeg tenkte at off.. ingen teknikk i disse beina, syns egentlig det ikke var noe gøy heller!
Men jeg fant ut at steike så mye kalorier en brenner på en time? Oioioi.. kunne jo ikke la være da!
Å jeg pinte meg leeeeenge, helt til jeg fant ut at instruktører er forskjellige! Hahah.. (blonde Linnis)
Det var jo forskjellig musikk! Å når jeg fant DEN instruktøren som spilte skikkelig listepopp, med tekst jeg kan, å kunne synge med inni hodet mitt! Musikk som kanskje var populær når du var liten, eller slagere som "sumer of69" Åh så utrolig kult!!
Å den følelsen en sitter igjen med er helt herlig! Det beste med spinning er vel egentlig at det er ingen som ser hvor hardt du kjører, hvor fort det går etc. Du bestemmer helt selv, det kommer virkelig an på dagsformen!

Men noen av spørsmålene jeg fikk var rett og slett hvordan en kan takle at det er noen superflotte mennesker som virkelig gjør at du tenker over hvordan du ser ut i tights og trange topper!

Jeg takler det på min måte! Hahah.. jeg er tilhenger av å ikke ha sminke på meg i det hele tatt når jeg trener. Hvis jeg har på meg pudder når jeg trener, får jeg kviser (enkelt og greit) Og maskaraen renner når jeg begynner å svette, å dette er jo virkelig ikke noe fint?
Så det jeg tenker når jeg går inn på et studio å ser at det står en nydelig jente eller gutt å trener er først og fremst "steike!! det var motiverende, hvem vil vel ikke ha sprettrumpe?"
Men står det noen mennesker å egentlig bare ser seg selv i speilet, og spankulerer rundt med nesen i sky, og et tonn med brunkrem (ja brunkrem!!) og maskara, øyenskygge, og et skikkelig stivpyntet hår! Syns jeg oppriktig synd i dem! Tenk å måtte hevde seg et sted der andre er for å trene, å føle seg pen et sted der andre er sprutrød (i mitt tilfelle lilla) i ansiktet, svetten renner og listepoppen runger i ørene.

Så dere som blir litt usikker når det er slike mennesker rundt dere, ikke tenk videre over det! Send de et sympatisk blikk! Det er det de trenger, tenk så usikker de er på seg selv!!

Har dere opplevd noe lignende?
Å hindrer dette dere i å trene?

signatur

19 kommentarer

KB

13.mai.2011 kl.10:08

☺☺

Linett - mamma til Emma Josefine

13.mai.2011 kl.10:19

2 timer med søvn hørtes ikke greit ut med tanke på å komme seg gjennom resta av dagen ;S Får håpe han tar en liten lur snart sånn at du kan gjøre det samme :)

Jeg har på meg mascara når jeg trener, men ikke noe mer. Jeg kan fint gå uten mascara å, men syns jeg ser så blek ut hvis jeg ikke har det på (blek uten mascara faktisk, men ja). Driver og tar litt sol om dagen sånn at jeg snart kan gå helt uten sminke :) Håret er som regel satt opp i en topp på huet og ikke noe pent og pyntlig :P Det er flere av de med trynet fullt av sminke og pent, oppsatt hår der jeg trener også. Skjønner virkelig ikke vitsen!

Der jeg trener skal de kanskje kutte ut noen av speila. De har funnet ut at folk som regel ikke vil se på seg selv når man trener. Jeg for min del, bryr meg ikke der jeg ser ut som en klovn, men er jo ikke nødvendig å bli minna på hvordan man ser ut når man trener heller :P

Sissel

13.mai.2011 kl.12:32

En jente jeg trente ved siden av fant frem rettetangen og ekstrahåret før hun skulle trene...selv om hun hadde langt hår;p
Nei uff de som er sånn bryr jeg meg ikke om engang. Kan hende jeg har mineralpudder på meg,men tar aldri på sminke før trening. Skjønner ikke det jeg,det er jo meningen man skal svette det bort alikevel. Nei!! Jeg er der for å trene og thats it;)

Jeanette

13.mai.2011 kl.13:45

Jeg liker best og svette og streve alene:-P Hehe! Det har vell noe med selv tilliten å gjøre vell;-)

Cathrine Flåtten

13.mai.2011 kl.14:32

haha så teeit ! jeg driter i hvordan jeg ser ut når jeg trener. Jeg syns det er digg å bli trene såpass at man blir svett og varm. Første gangen jeg var på zumba var det to jenter som var rundt 20 år som stod bakerst i rommet. De var mer opptatt av å se bra ut og ikke svette når de var der.. syns det er sløsing :)

sv: bedriftsøkonomi ja, det hørtes kjedelig ut.. Tusentakk :-D jeg har på følelsen av at jeg kommer opp, men den tid den sorg !

Jeg greide løpetesten på 19:19.. Syns tiden er bra og syns det er bra jeg gjennomførte , men ikke i forhold til at over 20 min er stryk. sykt høye krav as :(

Siren

13.mai.2011 kl.17:57

Godt sagt! Eg e heilt enige Linnis.

Eline

13.mai.2011 kl.23:15

Hehe, nei, forholds boost er det ikke. Men tror det hjelper å komme over det verste og få rutiner på ting, merke rdet i hvert fall her.

Jeg trener ikke med sminke. Syns tanken på at porene åpner seg når man svetter og sminken kommer inn i porene er ekkel. hihi.

Ha en flott kveld.

Stor klem

emil & oss <3

14.mai.2011 kl.09:35

Eline: Åh jeg er så glad jeg har Tori :) Jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten han i de ukene det var veldig tungt, så rutinene kom ved hjelp av samarbeid :D

Ja jeg er også enig i den, når porene åpner seg er det ekkelt at en skal tenke på at sminken skal trekke inn! svette og trening er best uten noe stash i trynet :D

Ha en kjempe fin helg!

Klemm

emil & oss <3

14.mai.2011 kl.09:36

Siren: Jepp Siren! :D Visste du kom til å være enig med meg! :)

emil & oss <3

14.mai.2011 kl.09:41

Cathrine Flåtten: Så bra du bestod da :D Flott, da er du ferdig med det! :) Da kan du ta helg med god samvittighet :)

Ja jeg kan heller "konse" meg om å se bra ut utenfor treningsstudio (ikke veldig flink til å gjøre det da heller)

emil & oss <3

14.mai.2011 kl.09:45

Jeanette: Jeg tror at dte kan ha litt med redsel for å prøve noe nytt?

Mange av de apparatene kan være veldig skommel.

Jeg har jo vokst opp på et studio, så jeg kan jo alle bevegelsene, men jeg har flere venninner som ikke tør å prøve de maskinene de ikke har prøvd tidligere, for de er redd for å gjøre feil å hva vil de andre tenke om de?

Men så lenge en trives med den gjør, og "blodpumpen" får kjørt seg innimellom så funker jo det :)

Masse god helg! :)

emil & oss <3

14.mai.2011 kl.09:47

Michen..mitt liv som mamma og : Ja jeg også har nok av og til på meg sminke når jeg ankommer, hvis jeg kommer rett etter jobb eller andre ting. Men poenget mitt i innlegget var vel disse jentene som sminker seg FOR å gå på trening! Jeg syns det er hysterisk morsomt, og meget tragisk! :)

Håper du har en fin fin helg :D

emil & oss <3

14.mai.2011 kl.09:48

Sissel: Hihih.. sånne ting får meg til å smile å riste på hodet!

Årh.. jeg vet ikke om det kanskje bare er mitt hår, men når jeg trener blir jeg svett, å da krøller håret seg igjen? Eller hvertfall bruser seg!

Hva er vitsen? Det er jo bare bortkastet tid!

emil & oss <3

14.mai.2011 kl.09:52

Linett: Nei to timers søvn var ikke noe å anbefale! Og hvertfall ikke to netter på rad!! Nærmer meg zombie tilstand!

TAKK HØYERE MAKTER FOR KOFFEIN!

Ja jeg også har nk av og til på meg maskara, jeg gidder ikke bruke tid på å fjerne maskaraen før jeg skal trene, men har jeg det ikke på meg, bruker jeg heller ikke tiden før trening til å trøkke maskara på vippene :)

Har mer enn nok med å kle Emil, gjøre klar hans klær, drikke, kluter etc.. Meg selv med treningsklær, musikk, flaske etc.. heheh

Deilig med litt sol, å nå er det heldigvis sommer, og jeg satser på å få litt farge i trynet etterhvert :D

emil & oss <3

14.mai.2011 kl.09:53

KB: :)

ailin

14.mai.2011 kl.18:35

har jeg sminke på når jeg skal ut å trene gidder jeg ikke ta av sminken, men har jeg ikke sminke på i utgangspunkte tar jeg jo ikke på :P men jeg skjønner poenget ditt, hehe. er jo dem som man ser fult og tydelig at de "pynter" seg før det er ut å trene!

gi en nuss til emilen :* gabriel hilser også!

emil & oss <3

15.mai.2011 kl.12:04

ailin: Ja jeg også har jo av og til på meg sminke når jeg trener, men jeg sminker meg ikke i utgangspunktet hvis jeg står opp og skal på trening.

Emil "nusser" tilbake :D

Gi Gabriel en suss fra oss, gleder oss til å se dere igjen :)

Skal du være på neste kurs 26 mai?

Ailin

18.mai.2011 kl.22:15

Nei, jeg er i Praha da! Ellers skulle jeg gjerne vert med :) Men MÅ treffe dere før dere flytter fra oss :(

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits