Hei hei hopp!

I natt ble det slitsomt igjen.. off.. klokken to i natt var Emil klar for dagen! Heheh.. forstår ikke denne døgn"rytmen"!
Prøvde alt tror jeg, synging, bussing, vogging, kosing alt!!
Off.. jeg greide ikke sove før han våknet, så det ble en veldig, veldig lang natt!
Heldigvis greide jeg å "lure" Emil med litt hjelp av en flaske og litt eplejuice til å ligge rolig og etterhvert sovne ved siden av meg til litt over halv ti!! FANTASTISK! å det var helt merkelig, jeg våknet av at Emil lå å sparket megi ribbebeina! heheh.. Nydelige lille gutten min lå der å smilte og lo!

Nå holder jeg på med forkjøpsrett søknader, visninger, meglere etc.. Jeg forstår ikke hvorfor jeg blir overrasket, men steike sånne telefon sekretærer i diverse kontorer er så utrolig lite samarbeisvillige! En ringer jo fordet en trenger informasjon om ting de SKAL vite! Årg.. sånne sure kjerringer(!!) rett og slett, kjerringer!

Har dere opplevd det noen gang?
Jeg tenker at hvis en misliker jobben sin så sterkt, kanskje de skal finne noe annet å gjøre?

Jeg forstår at de kanskje får sinnsykt mye "dumme" spørsmål, men er det ikke slik at det finnes bare dumme svar?
Uansett hva en spør om burde jo en kunne i gi et ordentlig (hvertfall høfflig) svar!

signatur

3 kommentarer

Herremin så tidlig han ville starte dagen da! Må være tungt det ja, men du legger han ikke får tidlig på kveldene da?

emil & oss <3

19.mai.2011 kl.22:15

Malene: Har prøvd alt tror jeg :) Men legger han i 8 tiden, sover som oftest hele natten, men med litt luft i magen eller litt høye lyder så våkner han av og til, å da sliter han med å sovne igjen :(
Åh, slitsomt da:/

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits