Rolig dag! :DDeilige guttene mine! ♥

God kveld til dere lesere :)
Idag har meg og Emil kost oss masse hjemme! Vi har kost, sunget, danset og ligget masse på gulvet med alle lekene til Emil :D

Deilig med noen dager på litt lavere gir! Når Tori endelig kom hjem, tok jeg meg en halv time for meg selv på sofaen, før Tori skulle videre på trening.
Da fant jeg ut at det var like greit at jeg fikk ræven ut av døren også. Så jeg hev på Emil klær, og treningsklær på meg :)
også var vi ute av døren! Deilig å komme seg ut før jeg datt helt i do !

En time stryke og 45 min. med spinning. Det må være en godkjent dag syns jeg. Har i tillegg vært veldig flink idag, spist minimalt med karbo, som jeg igjen merker med et aldri så liten hode pine, svimle byer og "litt" varierende humør.. Men, men sånn er det, en god invistering, så Tori kaller det ;)

Merker at klærne begynner å bli store, og at jeg føler meg lettere  til sinns.
Det er utrolig vondt å føle at du ikke ser ut i måneskinn! Så neste svangerskap, skal det ikke være et eneste stort fråtseparty! Heller helt motsatt!

Noen som har følt det samme etter svangeskapet?

signatur

8 kommentarer

eogtm

19.mai.2011 kl.22:56

Jeg har følt det nå, ett år etter.... Som sagt før så la jeg på meg veldig lite og gikk ned tre ganger så mye rett etter fødselen... Det resulterte i at jeg ikke tenkte på hva jeg stappa i munnen og det får jeg igjen for nå :-P Men fra og med 1.Juni er det skjerpings!! Begynner ikke med sånn rett før en ferie :-D

Tar gjerne imot tips ;-) hehe

sunni

19.mai.2011 kl.22:59

flink du er! Ja jeg følte det slik etter svangerskapet, tiltross for at jeg holdt meg (stortsett) unna sukker, og (for det meste) spiste sunt :P

Mamma jane <3

19.mai.2011 kl.23:11

Så flink du er da!

Jeg gikk jo opp 17 kg så fikk jo litt å ta av da, men 18 kg har rast raskt av så. men jeg spiser svært lite og noe snop hver dag omtrent, og går ned uansett så, jeg er ufattelig heldig sånn sett ^^, men skal være mer aktiv i neste svangerskap, ikke jobbe så mye som jeg gjorde men gå mer turer og slikt :-)

Jeg merker jeg er veldig svimmel om dagen, ellers merker jeg ikke noe særlig.

Kjipt du får vondt i hode da =/
Kjekt med sånne dager også..:)

Ja, eg føler meg sånn nå,men har begynt å trene igjen då...eg spiste veldig mye usunt under graviditeten så det skal ikke skje neste gang ;)

emil & oss <3

20.mai.2011 kl.12:09

eogtm: hehehe.. steike, det var sånn jeg tenkte det skulle skje med meg også etter fødselen, at alt skulle rase av! Men det skjedde desverre ikke. Å jeg var ikke i form til verken turer eller annen aktivitet :(

Men nå har det heldigvis begynt å løsne litt, treningen er kommet i gang, å jeg har skikkelig god motivasjon for å trene å spise rett!

Vet ikke hvor mye tips jeg har annet enn å trene jevnt og spise "rett" for din kropp :)

emil & oss <3

20.mai.2011 kl.12:10

sunni: Ja tror de fleste føler seg litt ukomfortabel, magen er jo der enda :( Men heldigvis er den begynt å gå vekk nå! :)

emil & oss <3

20.mai.2011 kl.12:12

Mamma jane: Ja da er du heldig :) Jeg var nok ikke flink i svangeskapet, å sleit med noen som helst aktivitet, når jeg sluttet å spy (5 mnd) så fikk jeg bekken løsning :( så ble mye sofasitting etter jobb.

Men nå er vi i gang igjen :D Heldigvis! Deilig å kunne bruke kroppen igjen.

Ja, men pleier å ha lite vondt i hodet, så er nok kanskje det at det er litt lummert i stavanger om dagene, går nok vekk fort igjen :)

emil & oss <3

20.mai.2011 kl.12:14

Marlene: Nei ikke her i huset heller! :D skal være litt nazi i neste svangerskap :D

Ja er nødvendig med litt rolige dager også! Deilig å bare kose :)

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits