Da var Mandagen nesten over her i stuen! Meg og Tori sitter som hver sitt slakt på hver sin side av sofaen.
Vi har skrudd ned en del hyller idag, jeg har pakket alt av vin glass, øl glass og noen fat. DEt er et evig styr å flytte, å jeg kommer nok til å sutre greit mye om dette den neste uken ;)
Men de som har flyttet selv, vet hvor styr det er :) Med en liten klump som maser etter oppmerksomhet :DNydelige gutten vår!
Jeg har skrevet tidligere at han har vært skikkelig redd dusjen, men idag gikk det helt fint! Han smilte og lo, å var skikkelig nysgjerrig på strålen! Så nå krysser vi fingrene for at det holder seg slik! :D

Idag har jeg vært på møte med NAV å endelig kunne jeg informere at jeg hadde fått meg jobb, å at jeg fra midten av juli er ferdig med dag penger! :) Deilig, deilig!

Har dere hatt en fin mandag?

 

signatur

8 kommentarer

Linda

30.mai.2011 kl.21:50

Fiine prinsen <3 :D

Jeg vet hvor kjedelig det er å flytte! :P Akkurat 2uker siden vi flytta inn her i dag! ENDELIG er vi kvitt pappeskene(ihvertfall de fleste), og skrotet som blir! :)

Måtte sende vesla til søstra mi da vi dreiv å pakka ned og flytta, og til mamma under siste del av vaskinga! Hun ville jo så gjerne hjelpe-men ble vel mer rot ut av det;)

Heidi Hagaløkken

30.mai.2011 kl.22:12

Emil er så utrolig, utrolig nydelig!! :)

emil & oss <3

30.mai.2011 kl.22:50

Linda: Ja vi får se om Emil også må bort til svigers den dagen vi skal vaske alt ut! Er mye arbeid :/

Deilig å komme seg ut av eskene! Jeg ser så utrolig frem mot å bli ferdig! :D

Ganske søte når de skal hjelpe også da! :D

emil & oss <3

30.mai.2011 kl.22:50

Heidi Hagaløkken: Takk <3 er ganske så enig! :D

Janita Jeanett Lilleng

31.mai.2011 kl.10:14

Gud, så fantastisk nydelig han er! :-) Skummelt å si det, men jeg blir jo nesten babysyk av å se på den nydelige lille skapningen. ü

emil & oss <3

31.mai.2011 kl.10:19

Janita Jeanett Lilleng: Takk <3 ja en blir babysyk av slikt, kjenner det selv jeg :) Masse bilder av små søte tasser :D

Marianne

01.jun.2011 kl.08:42

Du har all grunn til å være stolt over den lille gutten din <3 Han e så utruli nyydeli <3

Leser at han e så plaget med gulping. Har en sønn, som nå er blitt 2år, men han gulpet HELE tiden fra han var født til han var vell 1år. uansett hva han spiste eller drakk kom nesten alt opp igjen... Han var til masse undersøkelser får å finne ut va som var galt, men de fant ingen ting.. Så når han va litt over året så stoppet d helt av seg selv, d eneste vi gjorde var at vi lot han sitte iro i stolen sin i ett kvarter etter at han hadde spist... å det hjalp :) Håper d årdner seg for sjarmøren din :) <3

emil & oss <3

01.jun.2011 kl.12:49

Marianne: Takk :D

Ja han er jo snart ett år, så jeg håper jo at det snart gir seg, evt, at de finner noe på kontrollen neste uke.

Prøver å la han sitte rolig, men det kommer opp selvom, så er greit frustrerende, og slitsom ikke bare for oss, men for han også.. vekten går jo ikke akkurat opp mye kan man si..

Så bra at det ordnet seg for gutten deres! Krysser fingrene for at det ordner seg for Emil også <3

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits