Da var vi her igjen, idag har jeg tenkt på bloggen konstant, men det har ikke blitt til at jeg har fått kommet meg innom for å blogge. Blogg.no har endret mitt passord plutselig, så har hatt kjempe problemer med å komme meg inn...

Opplevd det før?

Idag var en sånn dag dervi har så god tid at tiden bare plutselig forsvinner å en ikke helt hvor den er blitt av..
Utrolig kjedelig, men sånn er noen dager.
Min kjære mann har bursdag idag! Jippi, 23 år gammel.. heheh.. han liker å minne meg på at den dagen jeg da blir 30, så er han 28 å to mnd til.. ;)
Kjempe gøy å more seg med!

Vi var å hjalp farfaren min til røntgen idag! Verdens beste farfar har begynt å bli litt dårlig til beins, så jeg syns det var greit at vi ble med han i taxien til byen, å hjalp han opp heiser og andre ting!
Ble ganske så irriert på vei inni heisen skal jeg fortelle dere. Var to (sikkert knakanes kjekke unge gutter) som skulle ut av heisen med en tralle med noen kasser oppå! Farfar, som skrevet i sted er dårlig til beins, (underdrivelse) så når heis døren gikk opp, og de var ute (trodde vi) prøvde han å komme seg fortest mulig inn i heisen for å ikke dette så lang han var! Men trallen deres hadde satt seg fast, slik at når de prøvde å "jekke" den ut igjen, så holdt de på å kjøre på farfar sin fot, (takke faen for at jeg er så lav, slik at jeg ikke hadde så langt ned, slik at jeg greide å stoppe den med hånden)
Da greide han ene gutten å plumpe ut med "du må jo gi oss litt tid", men problemet var jo at farfar hadde valget mellom å dette, eller å komme seg inn i heisen der det var håndtak å holde seg i.
Kjenner at sånne kommentarer kan en spare seg for, å jeg kjente jeg ble så irritert at jeg hadde rett og slett lyst å spenne han i rompen der han stod bøyd over trallen sin!!

Men sånn var nå det.
Vi var på vårt første foreldremøte idag i Emil sin bhg. Kjempe profft opplegg, å vi gleder oss veldig til Emil kan få begynne:D

Har også vært å sett etter fargekart idag, må bestemme oss snart for hvilke farger vi vil ha på rommene i det nye huset! weee.. å som jeg gleder meg!
Noen som har noen tips på farger?
Vil ha det lyst, men er usikker på hvilken "hvit" farge...

Tips taes imot med stor takknemmelighet :D

Hva bedriver dere dagene med?
Noen som har begynt sommerferien sin?

signatur

6 kommentarer

eogtm

16.jun.2011 kl.00:16

Cafe latte er en veldig fin og nøytral farge =) veldig fint med hvite lister osv =) det vet jeg at jeg skal ha i stua mi når jeg kommer så langt som å kjøpe :-P hehe

Silje

16.jun.2011 kl.02:18

Har du sett på Jotun sine Lady Pure Colour farger? Du finner fargekart som .pdf fil på nettsiden deres. Jeg har valgt alle fargene mine bortsett fra grønnfargen i gangen derfra. Jeg har valgt Silke på kjøkkenet med Retroblå på den ene veggen, og Tidløs i stuen. Jotun sine farger er ganske dyre, men det er lov å ta med fargekartet til en malingsbutikk og si jeg vil ha den fargen og få den billigere fra et annet merke. Ellers ville jeg anbefalt deg å teste ut farger på veggen om du har mulighet. Det er utrolig hvor annerledes fargene blir når du får dem på veggen og det kommer naturlig lys inn vinduene!

Jeanette

16.jun.2011 kl.16:14

Gratulerer så mye med dagen til Kjæresten din:-D Hipp hurra! Snill du er som hjelper Farfaren din da, setter han nok kjempe masse pris på<3 Ojoj! Blir veldig spennende for Emil å begynne i BHG ja:-D Kommer han til å elske!!
Gratulerer med dagen til din kjære:) Jeg har ikke peiling på hva farger heter og slikt, men sett en farge på et soverom jeg likte veldig godt en gang. Det var litt sånn lys beigefarge igrunn,om jeg skal forklare det slik:) . Veldig stilig:)

Miriam

19.jun.2011 kl.19:05

Hei!

DUN- hette ein farge, den e like kvit som eggekvit, men i stadenfor at det er gult skjær i den, går den mot grått, så den er kald, kvit og fiiiiin :) Eg har den i heila huset mitt, og eeeelske den!

emil & oss <3

05.jul.2011 kl.21:56

Miriam: Takk for tipset, når jeg tenkte meg litt om, så var det mer fristende å ha noe som gikk mot grått istede. Men når jeg var innom butikken idag å sa jeg ville se dun- viste han meg en beige farge! Å den var ikke noe mot grå i det hele tatt. Husker du hvilket merke det var?

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits