Hektisk dag!

God kveld !

For en hektisk dag!
Vi var ute på malingsfabrikken her i Bergen i dag morges for å finne farge til veggene i den nye huset. Der har de nemlig "studioer" der de viser de ulike nyansene i forskjellig lys, med ulike farge sammensettinger!
Problemer var jo at de som jobbet der var like behjelpelig som en lyktestolpe! Årg! Hun ene var så sur at jeg orket faktisk ikke spørre mer enn etter et lite fargekart!

(Det er helt sikkert mange flinke som jobber der ute! Å jeg tar ikke alle under en kam, men hun som stod å betjente kassen mens vi var der var ikke mye til hjelp!)

Men vi kom vel etterhvert frem til at kanskje antikk (lys), vi hadde egentlig tenkt skomring, den er mer grå enn den førstnevnte. Men vi skal ha samme farge i gangen og i stuen, å i gangen er det ikke vinduer så det vil blir mørkere, så vi får se hvordan vi løser det!
Spennende!!

Emil har i dag spist en hel tallerken med fiskebolle, potet, kokte gulerøtter og kokt blomkål. Gikk ned på høykat! :D
Og til dessert en hel (HEL!!) bolle, endelig har gutten vår begynt å kunne spise mat som ikke har "baby" konsistens! :D Flinke gutten vår!

Hvordan har deres dag vært?

signatur

8 kommentarer

mammawesterheim

06.jul.2011 kl.23:06

Alltid like gøy med slike behjelpelige kjutter :S

Så gøy at han er blitt så flink å spise da!..Jonas tåler ikke fisk, noe jeg syns er så trist. Da kaster han opp og tømmer seg i alle kanter :S.. Håper han vokser det av seg, er jo så mye lettvindt enn kan lage av fisk =)
Sånne folk kan virkelig ødelegge humøret mitt. Det er noen mennesker som ikke passer seg i kundeservice-bransjen! Men bra dere kom fram til no hvertfall da :)

Så flink gutt du har! Jenta mi er 2år å 4 mnd å spiser kun grøt ennå. Spyr av annet! Helt utrolig. aner ikke hva som er "gæli". Men det kommer seg vel :)

panorama

07.jul.2011 kl.00:05

Det er ofte slik, desverre.... men så lenge dere ble fornøyd til slutt... lys antikk er en deilig farge uten gult, den forandrer seg med lyset. Har selv hatt den i stue og kjøkken tidligere og var veldig fornøyd .Emil er altså bare en hjerteknuser, så flott det går bra med han. Håper dere trives i nyhuset, gleder meg til å følge dere:) klem.

Janne

07.jul.2011 kl.01:12

Herlige Emil er<33

Så flink han har vært til og spise vanlig middag idag da, flinkingen deres<3

Kos dere :D

emil & oss <3

07.jul.2011 kl.08:26

mammawesterheim: For ikke å snakke om at det er viktig for han å spise fisk!?

Er det smaken han ikke greier? stakkars, ser det for meg...

emil & oss <3

07.jul.2011 kl.08:28

*Erica*: Ja forstår ikke at de ikke ser det selv, at de ikke passer der de er ;)

Ja alt ordner seg, å så lenge de får i seg nok næring er vel det det viktigste?

Siden Emil har downs er vi litt mer obs på at han skal få i seg "rett" mat, fordi barn med denne diagnosen som oftest er "sære" og vanskelige på nye konsistenser..

emil & oss <3

07.jul.2011 kl.08:30

panorama: Tok du ut det gule i den? Eller var det ikke gult i det hele tatt når du kjøpte den?

For den vi var å så på igår hadde både gult og rødt i seg (ikke det at en kunne se det med det "blotte" øyet) Men tror vi hadde blitt fornøyd med den, har flere venninner som har valgt denne fargen å der ble det hvertfall veldig fin :)

Ja vi er ganske enige <3 Han kan sjarmere de fleste ;)

klemm

emil & oss <3

07.jul.2011 kl.08:30

Janne: :) :D

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits