Da var vi kommet oss til byn igjen!
På vei hjem idag stoppet vi på Fretex på Voss, der fant vi tre skatter til huset, men det trengs litt pussing og maling før det kan se dagens lys!
Å som jeg gleder meg aller mest!!

Nå er det onsdag, torsdag, også er det jammen meg fredag! Da blir vi stolte eiere av vårt første hus:D

Nå har vi bestemt farger og var innom idag, må bare krysse alt vi har får at forhandleren ikke var på ferie! Vi skal nemlig bruke noe som kalles livos maling(da dette er det beste for Emil og meg som reagerer på syntetiske stoffer)
Så vi krysser alt for at han ikke er vekke og kan levere før fredag!!

Emil har ikke spist annet enn frukt glass idag, stakkaren min har så aua i munnen sin:( de der tennene er noe herk, og dere kan få de BILLIG av meg!

Noen som har noe tips ang. Tenner? Noe vi kan gjøre for skatten vår?

signatur

2 kommentarer

Kristina, mamma til en Prins!

12.jul.2011 kl.19:19

har du prøvd dentinox? Trur det skrive sånn. Kjøpres på apoteket og spøres på tenner og gommer. Her i huset har det aldri vært smerter i forhold til tenner på Benjmina.

Og kald mat lindrer smertene litt:)

emil & oss <3

12.jul.2011 kl.21:37

Kristina, mamma til en Prins!: Ja den funker som fjell! :D

Men får ikke i han skikkelig mat, og bleiene er jo kjempe løse, men det er vel bare en periode, snart over forhåpentligvis :)

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits