"kassedamen"

"kassedamen" calling, rett og slett fordi jeg BOR I kasser!! Å jeg er så lei av det nå, vet ikke hvor sokkene mine er, vet ikke hvor boksene mine er, for ikke å snakke om skoene mine! Mine dyrebare sko!!
Men vi fikk en fantastisk telefon igår, selger ringte å sa at vi kunne godt komme i ettermiddag for å hente nøkkel.
Jaaaa.. da kan vi begynne sirkuset idag!
Fant panelet jeg ville ha igår, bilde nummer to, vil ha "perlestaff", men ville vise dere et bilde med maling på, får litt bedre inntrykk når en kan se "riktig" farge :)Panel blir det på en vegg i hvert soverom. Vi ha veggen bak sengene. Dette for å gjøre det ekstra koselig inne på soverommene :)Her er tapetet jeg skal ha på en vegg i stuen (men det er ikke helt rett farge) Blir bedre når jeg får bilder av det fra veggen! :D
Steike så lang tid vi brukte på tapet searching igår. Heldigvis hadde vi Linn med oss, hun er rett frem å sier vedig greit fra om hun ikke syns ting er fint! Veldig god egenskap! :D

Nå skal vi snart ut på Ikea å bestille befaring på kjøkkenet vårt, og samtidig bestille kjøkkenet vi har tegnet på nettsiden deres.


Noen der ute som har panel på rom i huset sitt?

Eller kanskje noen der ute kan hjelpe meg med tips til hvordan man fjerner tapet på lettest mulig måte?

Ha en nydelig dag i fine været, nyte solen til det fulle når den først gidder å dukke opp! :D


signatur

11 kommentarer

lysholt

14.jul.2011 kl.11:18

går ann og kjøpe tapet fjerner eller noe sånn :) Men om tapeten er gammel er det bare å fjherne listene å rive tapeten av :) Gikk ganske fort..

mammawesterheim

14.jul.2011 kl.11:59

Ta såpevann og ta masse vann på og skrap av ;)!.. Sånn tapetfjerner er bare bortkasta penger :P

Pauline

14.jul.2011 kl.12:47

Et lite tips. Hvis du kjøper umalt panel- spør betjeningen hvor lange det må tørke før du maler. Ellers kan du få lange striper uten maling når panelet har tørket. Og det ser ikke fint ut... ;-)

Lykke til!

tetime

14.jul.2011 kl.13:02

vann :)

Therese :)

15.jul.2011 kl.10:32

fin blogg :)

emil & oss <3

15.jul.2011 kl.23:47

lysholt: Ja jeg fant slik tapet fjerner, men etter å ha brukt den et par timer holdt jeg på å svime av! Tålte ikke den :( så blir såpevann på meg. Men funker egentlig ganske greit det :)

emil & oss <3

15.jul.2011 kl.23:48

mammawesterheim: Jepp, tålte den ikke heller :(

Men såpevann funker fint!

emil & oss <3

15.jul.2011 kl.23:49

Pauline: Takk for tipset! skal høre med han når han leverer dem :)

emil & oss <3

15.jul.2011 kl.23:50

tetime: :)

emil & oss <3

15.jul.2011 kl.23:51

Therese: Takk :)

Therese

16.jul.2011 kl.00:05

Hei. Har du vurdert beiset panel? Vi har en vegg på soverommet med beiset panel. Beiset et strøk og tørket med fille. Brukte en farge som het Skigard eller noe sånt, og vi ble kjempe fornøyde! Vet ikke om det var nødvendig, men vi sagde til og beiset bordene før vi spikret de på veggen:)

Lykke til!

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits