dagen der på!

God morgen! jepp faktisk morgen! Meg og Tori var faktisk på byn igår! Jeg kan ikke huske at vi noen gang har vært sammen på byn.. heheh.. men igår var vi først i huset å skrapte tapet av veggene, skal ta litt bilder idag, så skal jeg legge de ut i kveld :)

Jeg gleder meg så aller mest til å kunne sitte meg i sofaen min i vårt hus! Når alt er ferdig, vegger er malt, listene er på plass, skap skrudd sammen, kjøkkene revet ut og inn med nytt! Steike det er mye som gjenstår! Men,men.. sånn er det, det er vi som har tatt på oss oppgavene!

Men tilbake til igår kveld! Steike så gøy jeg hadde det! Først var vi hos Birthe  (som er hjemme på ferie fra Elverum)
Koselige mennesker, og skikkelig koselig stemning! :D Deretter gikk vi faktisk til byn (meg og Tori var egentlig enige om å ikke gå på byn) Første gang jeg har hatt det gøy på byn på så lenge jeg kan huske!
Tusen takk for en skikkelig koselig kveld.

Dagen idag er det verre med! Hodet verker, øynene går litt i kryss, og kvalmen kommer med en gang jeg putter noe i trynet! men det er bare å komme seg bort i huset å sette i gang med tapetsering!

Er det noen av dere kjære lesere som skal noe spennende på en søndag?Nydeligheten selv!!signatur

2 kommentarer

mammawesterheim

17.jul.2011 kl.13:35

Så gøy å høre at dere har kost dere =D! Det er noe spesielt og gå ut med kjæresten når det ikke skjer så ofte ;)!..

Gleder meg masse til å se resultatet i huset :D

Henriette - Mamma til Liam <3

17.jul.2011 kl.16:36

jeg skal bare sitte her inne ! det regner ute å Liam får noe tenner så han så å si bare sover.. :( kjedelig..

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits