Lett blanding!!

Hei hå!!
Et bilde av det ene soverommet, ferdig skrapt og vasket, klar til tapetsering:D

Vi greide å bli ferdige med to soverom med tapet idag, imorgen får vi mer maling! Da blir det gang, kjenner at motivasjonen kommer nok mer tilbake når jeg kan se resultatet av hva vi gjør. Forarbeid, vasking, taping etc.. Er noe drit;)

Imorgen begynner jeg på jobb!! Steike, har ikke jobbet siden to uker før Emil ble født! Vet ikke om jeg gruer meg mest eller gleder meg..
Men jeg skal hvertfall prøve noe nytt, å jeg gleder meg til å hilse på kollegaer og komme i gang:D
Blir veldig spennende!!

Dere andre mødre der ute, hvordan var det å komme i jobb igje. Etter permisjon?
Tungt?

signatur

2 kommentarer

Kristina, mamma til en Prins!

17.jul.2011 kl.20:45

jeg jobba ikke føre Benjamin var 1,5 år pga at han er født i januar og fikk plass august i fjord, og da letet jeg etter jobb men var lite å få så var vel egentlig hjemme i ca 2 år føre jeg fant noe :s Og jeg holdte på å gå på veggen det siste året for å si det sånn:p Jeg ble deprimert og syk av å være hjemme nesten for følte meg ubrukelig:p Men elsker å jobbe nå og Benjamin har det ikke noe bedre enn å være i barnehagen på dagen føler jeg:)

Camilla & Johannes <3

19.jul.2011 kl.19:36

Det gikk veldig fint å begynne å jobbe igjen, men savnet veldig å være hjemme sammen med Johannes <3. Men godt å komme tilbake helt klart <3.

Det er så moro med oppussing i sitt eget hjem =D, det har vi begynt med også <3.

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits