Working lady!

Så var dagen kommet da jeg nok en gang skal klatre inn i de voksnes rekker, slutt på morgen kos, kaffe i sofaen å seine formiddager!
Hvorfor? Jo jeg skal begynne å jobbe, gleder meg, gruer meg, savnet etter Emil begynte idag morges, når jeg tok han opp i sengen å visste at jeg måtte hoppe i dusjen og tori kunne fortsette å kose... En spesiell og ambivalent følelse jeg ikke helt greier å sette fingeren på!

Men nå sitter jeg utenfor min nye arbeidsplass, gravd etter noen klær som er respektable, matpakken er klar og vannflasken fylt!
Hello hverdag!!!

signatur

2 kommentarer

mammawesterheim

18.jul.2011 kl.09:42

Igjen masse lykke til =D!:. Jeg syntes det var sååå deilig jeg når jeg slapp å være mamma 24/7 når Jonas begynte i barnehagen. At jeg fikk de små timene på skolen der jeg bare kunne være G.B :)...Kommer nok til det også;)

lysholt

18.jul.2011 kl.13:56

lykke til :)

Må være hardt å begynne på jobb etter mye tid sammen med lille gullet<3 men pleier å gå bra <33

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits