Mitt lille land....

MItt lille land!
Det er ikke noe overdrivese når jeg skriver at jeg har satt med frysninger fra fredag ettermiddag
Ting som har skjedd på så "kort" tid er forferdelig, tenk så vanvittig mye skade det er mulig å gjøre på "bare" en time.
Foreldre som mister sine hjerteskatter, søsken som mister sine bestevenner, kjærester som aldri får holde rundt sin kjære igjen, besteforeldre som må se barnabarna sine kister... venner som ikke får le sammen med venner igjen! Det er så hinsides! Det er feigt, urettferdig, ondskapsfult, meningsløst, jeg går tom for ord!
Det er rett og slett ingen ord som kan beskrive hva som har skjedd, hvilken følelser som er i sving rundt om i landet..

Nå nar jeg har summet meg blir jeg sint, det har gått opp for meg hvordan dette mennesker har slaktet ned ungdommer, UTEN noen grunn, ikke det at jeg føler det er noen grunn som kunne legitimert denne handlingen.
Men å si at han skulle ønske han ikke måtte gjøre det! Jeg blir så sint, så redd, hvilken kobling er det som er løsnet? Hvilken sikring har gått?

Han er tilsynelatende dønn oppgående! Selvfølgelig er mannen på en eller annen måte blottet for empati og andre medmenneskelige følelser, men sett vekk i fra det, så er mannen reflektert. Jeg har ikke lest mye av manifestet, rett og slett for jeg syns ikke han fortjener at jeg skal bruke et minutt av min tid på å lese hans ord. Men det jeg har lest virker reflekter og gjennomtenkt.
Dette er forsåvidt slik som jeg har forstått rettsgangen bra! Hvis jeg har rett skal han sone i fengsel, å ikke på noe rehabiliterings senter.

Jeg greier ikke å se at han skal fortjene å sitte i våre fengsler heller, jeg orker ikke tanken på at mine skatte penger skal gå til at han får mat, tv, sengetøy, og andre muligheter! Jeg blir fysisk kvalm!!

Jeg håper alle dere som er i Bergen i kveld kommer å går i fakkeltog klokken seks ved den blå steinen idag!!
Og selvfølgelig STOPP klokken tolv!

signatur

10 kommentarer

Nei det er helt uvirkelig.. Er fremdeles i sjokk, redd og ja you name it. Tror aldri det vil gå skikkelig opp for meg hva som virkelig har skjedd.. Og når jeg hører de overlevende fra Otøya forteller historien derfra, får jeg frysninger på hele kroppen. Får så vondt lang inn i hjerterota <`3

Måtte denne mannen brenne i helvette!

E&E

25.jul.2011 kl.10:50

Finner igrunn ikke ord.. og du har fostått det rett. han skal i fengsel.. han kommer mest sannsynligvis til å bli dømt til forvaring.. dvs når han har sittet i 21 år, så blir han dømt til 5 nye, og igjen 5 nye etter de 5, og sånn forstsetter det til han dør...... han kommer nok aldri ut i det fri igjen!

Karoline Grimsmo

25.jul.2011 kl.12:14

Grusomt !

emil & oss <3

25.jul.2011 kl.13:43

Malene: Ja, frysningene har stått på meg siden det begynte! det er helt forferdelig :(

emil & oss <3

25.jul.2011 kl.13:44

E&E: Han kan nok aldri gå i det fri igjen! Hvem vil tillate at han overlever en dag i det fri?

Han må ok på skjermet soning for å unngå hevn aksjoner!!

Å bra er det!!

emil & oss <3

25.jul.2011 kl.13:44

Karoline Grimsmo: ja! Det er rett og slett ikke ord som dekker det..

Mari-Anne

25.jul.2011 kl.13:50

La oss håpe for både vår egen skyld at han aldri slipper ut fra fengsel, for jeg er redd for at noen kommer til å gjøre seg til morder for å drepe han om han går fri. Ingen burde være nødt til det...

Jeg føler meg tung i og sliten i kroppen av det som har skjedd i helga, hodet vil ikke være med og tårene er aldri langt unna. Jeg kan bare forestille meg hvordan det er å faktisk være en av de som er rammet personlig av denne tragedien.

emil & oss <3

25.jul.2011 kl.13:53

Mari: Nei jeg kan heller ikke forstille nmeg å miste en venn, familiemedlem etc.. det må være forferdelig.. å jeg prøver hvertfall alt jeg kan å være der for de som faktisk er "helt" berørt!

Kjenner igjen følelsen, det var vanskelig å stå opp idag, tankene er et helt annet sted enn der de burde være på jobb..

Er enig med deg, ingen burde måtte sitte inne fo rå drepe han, så de kan spare oss fordet også kan de bare ha han på isolasjon til han dør!!

birgithet

27.jul.2011 kl.01:08

Har ikke ord :'(

Det du skreiv her er så sant! sitter med tårer i øynene mens jeg hører sangen ang dette på utøya! - http://www.youtube.com/watch?v=q7bDBL56Arw

Alt er bare helt forferdeeelig, har ikke ord :-(

emil & oss <3

27.jul.2011 kl.08:59

birgithet: Det er nok ingen ord som kan beskrive det! :(

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits