Spørsmål!

Da var jeg her igjen.. Var hos fysioen med Emil igår, en hyggelig dame ved navn Therese skal trene med Emil en gang i uken til å begynne med, samtidig som hun skal lære opp personalet rundt han i forhold til trening.
Spennende! :)
Samtidig informerte hun oss om en vogn som vi kunne søke om fra hjelpe middelsentralen, Emil er etter operasjonen veldig svak i magemusklene, de har rett og slett ikke grodd skikkelig sammen enda, slik at han trenger bedre støtte enn det en vanlig vogn kan gi, samtidig skal vi søke om arbeidsstoler til Emil, en i barnehagen og en hjemme, av samme årsaker, slik at når vi skal trene med han, så slipper han å bruke krefter på så mye annet enn det han skal!

Noen som har erfaring med merker??

Samtidig ringte spesial og støttepedagogen hans, vi skal begynne med tre timer i uken.
Er det andre som har erfaring med dette?
Er dette mye, lite?

signatur

2 kommentarer

Hege Olsen

04.aug.2011 kl.16:13

Følte jeg hadde litt svar til deg her... hehe

Vi har også 3 timer til Ole, kan fort bli mye med mer når de er så liten, de skal tross alt få med seg det de lærer og.. Vi har 50% støttepedagog til han, synes jo selvfølgelig han skulle hatt 100, men de har så mange barn som trenger i bergen vest så han får ikke mer..

Vi har har en stol som ligner litt på tripp trapp stol bare den har mer støtte, Ole har også operert en del i magen.. Søk også om Timo gåvogn, hvis det er aktuelt nå..

Vi har ikke noen spesial vogn, sitter greit i vanlig trille, men er vel forskjellig fra fysio til fysio hva de mener..

Lykke til med bhg til lillegutt:-)))

May

05.aug.2011 kl.14:06

Heisann :o)

Vi har en veldig grei stol til Mikke, den heter Simba fra Medema Gruppen. Den ser litt "pu" ut med masse dingser og innstillinger men den er veldig funksjonell! Det jeg liker best med den er at den gir god støtte og at den er justerbar i høyden, samt at den har hjul. Den har også masse ekstrautstyr som armlener, belter til "hovve og rævva", bordplate, nakkestøtte mm. og den er veldig justerbar, noe som er greit for små helter i stadig vekst ;o)

Jeg aner forresten ikke hvor mange timer med spesial og støttepedagog Mikke vil få, kommunen satt med søknaden i går og skulle ta en avgjørelse. Skal gi deg en lyd når jeg har fått vedtaket!

Ellers er alt bare vel her hos oss, Mikke stabber rundt bord og sofakanter, reiser seg opp etter hyller og hjelper til med rydding og organisering ;o)

Hilse gutta dine så mye fra oss alle!

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits