Da hadde hverdagen hentet meg inn igjen hvertfall!
Fulle dager på jobb, et troll i barnehage om en mann på trening to-tre timer hver kveld..
Jeg kjenner jeg er sliten, men jeg elsker tilværelsen! Jeg stortrives i jobben, å Emil gjør så utrolig mye fremskritt etter han begynte i barnehagen.
Fysioen er knall flink og spes.pedagogen hans er en engel! <3
Han har nå begynt å "åle, krybbe, dytte, dra" seg bort over gulvet! (Kun hvis han virkelig gidder, men han kan hvertfall!) :)
Han maser som en foss, å han er bare dønn sjarmerende!! :D

Kjøkkenet ble påbegynt igår! Igår var snille onkel Christer og tante Linn å hjalp oss, så nå er overskapene på plass, høyskapet og den ene siden. Har tatt masse bilder! MEN blogg app'en på iphonen min henger seg opp hele tiden, slik at jeg ikke får lagt ut bildene.. jeg får prøve igjen seinere idag!

Håper alle har en fantastisk onsdag! (til tross for regn og drittvær!)

signatur

4 kommentarer

han er så skjønn :-) ha en fin dag :-)

mammawesterheim

24.aug.2011 kl.19:56

Så spennende Linnis! :D..

Gleder meg til å se bilde av kjøkkenet :D

Maria

24.aug.2011 kl.23:48

Hei, kom innom bloggen din. Så fin gutt du har. Har jobbet med barn med downs syndrom og har en fetter i familien med downs og. Veldig forskjell på hvordan man utvikler seg. Har hatt elever som har begynt på vanlig videregående, og de som knapt kan skrive navnet sitt i en alder av 18 år. Utrolig vktig med riktig pedagogisk stimulering, fra dag én. Og gå inn for jobben med at dette barnet kan faktisk lære (nesten) nøyaktig det samme som alle andre barn. Vel, det tar litt lenger tid. Men klart han skal lese, skrive og regne! Masse lykke til. Jeg kunne nesten ikke se at barnet deres har et ekstra kromosom på bildene. Han var utrolig skjønn. Godere vesener finnes ikke. Min sønn på ni elsker vår fine fetter.(18) De spiller spill, ler og fryder seg over livet. Så bekymringsløse. Sender smser og chatter på nett når de ikke sees :) Ingen gir så mange koser som han når vi kommer og drar...

emil & oss <3

05.sep.2011 kl.07:51

Maria: Godt å lese sånne positive ting :)

Både meg og mannen har pedagogisk bakgrunn, så vi er veldig "på" at han skal ha det ebste av det beste!:)

Han går i en fantastisk bhg som er kjempe flink å stimulere han <3

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits