Vannkopper!!

Da hadde vi fått vannkopper i hus!
Det begynte med noen få prikker, så vi tenkte at "jøss dette er no ikke noe problem" hahah! Må slutte å tenke slik!
Det ente med en gutt full av prikker! Det sluttet aldri!

Stakkars gutten vår, igår greide jeg ikke holde han våken, måtte vekke han slik at han fikk i seg melk og vann! Mat var ikke snakk om :( så igår kveld passerte feberen 40,3!
Takk høyere makter for at mannen rakk flyet hjem fra Oslo så vi kunne være to som stod opp å sjekket på han i natt!

Så dere som ikke har hatt vannkopper i huset enda! Når de kommer stålsett dere med hvitvask (spray), pudder og paracetter!!

Lykke til <3

signatur

4 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

12.feb.2012 kl.21:32

Hjelpes!!Det var mange vannkopper!

God bedring!
Dakar lille, søte, tøffe Emil. Vannkopper er ikke særlig godt. Plagsomt også klør det så voldsomt. Håper de forsvinner snart da.

Gro og Arian

12.feb.2012 kl.23:04

Huffda, stakkars Emil!!! Men han smiler og er blid....det der ser ut som det klør.....!! Har du prøvd med aderma cytelium? Fås kjøpt på apoteket og skal visst være kløstillende og hjelpe til at koppene tørker raskere...! Men send gjerne en kopp eller to hit, ingen av guttene mine har hatt de, og det er visst en fordel å få de som barn:-) Masse god bedring til skjønne Emil, håper sykdomsperioden blir så kort som mulig!!

Hanne

13.feb.2012 kl.00:09

Uffda, stakkars lille Emilgutten vår. Han har jo virklelig bokstavelig talt fått prikker over alt. Tror ikkje eg har sett noen me så mange prikker før. Heldigvis e d første og siste gangen. Like godt å få de nå enn senere. God bedring t goding vår. Mange klemmer fra <3

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits