oppdatering.

Når har viendelig kommet oss hjem fra sykehuset.
En liten oppdatering. (prøvde å gjøre det fra mobilen på sykehuset, men blogg app'en ville ikke samarbeide)

Vi var på barneklinikken på torsdag i forrige uke. Da hadde jeg hentet Emil tidlig i barnehagen fordi han hadde litt feber og generell drålig allmenntilstand. Utover kvelden steg den forbi 40, og paracetene virket ikke slik de skulle. Stakkars gutten min.. Gjør vondt i mammahjertet mitt når gutten min ikke har det bra.. Så glad som han alltid er, er det så lett og se på han når han ikke har det bra...

Men hvertfall på barneklinikken (etter 3.5 timer) kom vi inn til en lege som sjekket ørene, halsen og lyttet på vårt lille troll. Konklusjon: ingenting var gale, han hadde nok bare en kraftig forskjølelse - han fikk innhallasjon av adrenalin og ventoline slik at han skulle få åpnet luftveiene, og vi ble sendt hjem.
Utover helgen ble han bare verre, han var en skygge av seg selv,og skikkelig dårlig form, lå bare å så utover i luften.. Han spiste ikke, og drakk minimalt..

Mandag fikk vi akutt time hos fastlegen, som så på han med et halvt øye og la oss inn (da mener jeg ikke at fastlegen ikke så ordentlig på han, men det var SÅ innlysende at han var skamsyk at innleggelse var eneste alternativet)
Inn på sykehuset tok de blodprøver og røntgen.

Røtgene viste en skikkelig alvorlig lungebetennelse på begge sider, han hadde en metning på under 70, og fikk oksygen både dag og natt. I tilegg fikk han adrenalin og ventoline i forstøver maske hver annen time.

Blodprøvene viste en infeksjon, så han ble satt på antibiotika - senere blodprøver viste også et virus - så da var det inn på isolat! woho.. - den følelsen!! vuriuset oppfører seg på samme måte som rs - husker ikke hva det heter.

Endelig i går ettermiddag kom legen inn å lyttet på prinsen vår og sa at siden vi bodde så nærmt sykehuset var det greit at vi reiste hjem (les: det var FULLT på avdelingen) Har åpen retur i 4 dager, så får vi se hva som skjer.
Endelig hjemme i sin egen seng, både foreldre og Emil er følelsen god, og vi skal holde oss i ro frem til tirsdag - da skal Emil få prøve seg i bhg. igjen :)

Vi vil få en innkalling til røntgen av lungene til tøffingen om 6 uker, så da får vi krysse alt vi har for at alt "grumset" er vekke!

Har tatt bilder, men de igger på iphonen, og siden appen ikke vil fungere må jeg legge de på dataen senere i kveld.

Å som jeg gleder  meg til en helg med min lille familie!

Emil'en vår er en skikkelig tøffing! å han beviser det gang på gang!! :D

signatur

6 kommentarer

Angiemor

17.mar.2012 kl.13:09

Huff stakkars gutten din! :( God bedring til han, håper han blir fort frisk!! :)
off da god bedring!!!! Akkurat det samme vi gikk igjennom med Natalie. Vi var inne en onsdag da fant de ingenting. Så måtte vi inn igjen på fredagen fordi hun ikke fikk i seg noe næring. Da fant legen en lungebetennelse i den ene lungen.Betennelse i mellomøret og halsbetennelse. Så vi måtte bli på sykehuset i 2 døgn. Uff ikke noe morro det der. Håper han blir bedre nå!!!!

Silje

17.mar.2012 kl.20:17

Tapre, tøffe Emil!!! Vi var også nettopp innlagt med lillegutten vår, han hadde RS og måtte ha oksygen og inhalasjoner. Forferdelig når de små er syke og plages med pusten. God bedring til fineste Emil <3

emil & oss <3

18.mar.2012 kl.12:52

Silje: Takk :)

Ja det er vondt i mammahjertet når de små er så syke.. Og pusten er skommelt syns jeg...

God bedring til lillegutt! <3

emil & oss <3

18.mar.2012 kl.12:53

Michen..mitt liv,as simple as : Off.. det gjelder å stå litt på som foreldre!

Men heldigvis er de flinke på sykehuset! :)

Håper det går bramed Natalie nå! :D

Ha en strålende søndag!

emil & oss <3

18.mar.2012 kl.12:54

Angiemor: Takk :D

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits