Tøffingen vår!Guttene mine slapper av mellom slagene. Emil er mindre fornøyd når det gjelder adrenalin innhallasjoner! Hahah.. gutten vår gir sykepleierne en kamp, han er sterk for å være så liten..Nydelige gutten vår, til tross for ledninger!

Nå er vi kommet oss hjem, men han skal til jevnlige kontroller siden metningen hans er lav, og han har enda en del "grums" i lungene stakkars!...

Så nå gjelder det å snu døgnet hans igjen, i natt var han klar for dag klokken 03:00 (!!)


signatur

2 kommentarer

Silje

18.mar.2012 kl.20:54

Han sov seg ikke gjennom noen av inhalasjonenen da? Johannes er såpass liten at han takla det egentlig ganske greit, men aller best var det når han sov seg gjennom det.

Oi, morgen kl 3 ja...den er fin! Etter J var syk var det morgen 04.30, men vi har fått snudd det igjen nå (bank i bordet)

Fortsatt god bedring! :)

emil & oss <3

31.mar.2012 kl.15:41

Silje: off.. nei han sov ikke gjennom noen innhalasjoner.. desverre,.. men,men.. nå er vi heldigvis ferdig med sykehuse på en stund forhåpentligvis :)

Takk for gode tanker :D

Skriv en ny kommentar

emil & oss <3

24, Bergen

Jeg er stolt mamma til Emil. Han er født med Downs syndrom, og omphalocele. Han er verdens mest sjarmerende gutt! Smiler og ler, og er en skikkelig tøffing. Jeg velger å la leserne ta del i vår hverdag som foreldre til en liten gutt med Downs syndrom. Utfordringer, gleder, men også sjokk og bekymringer! Kontakt: Linnis_4@hotmail.com

Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

thehibi
hits